MichalF Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Ja vzal : http://www.rogelli.cz/volny-cyklisticky-mt...o-antracit.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Ono cerveny dres k bilému kolu.HMMM nechcu vypadat jak buzos.Ja jezdim prevazne teren a uple dresy nejak nemusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 O vikendu sem mimo ( to sem vlastne stale ) takze nebude ani km na kolesu Co Vy ? Chystate se nekam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 jasne ze sa chystame ako pokazde, tuto nedelu je na plane trat dubnicaku ( dubnicky maraton ) prejst si v polke hura krcma v h. porube a potom do dubnice a tam odtail do trencina ( domov) a znova -_- p.s.: len neviem ci je to vyjazd bikovanie ale chlastanie nuz v tomto teple treba doplnat tekutiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Jasne, je jiz zminovany cemba vikend v beskydech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 dival jsem se na tem dubnicky maraton a to musi byt celkem narez co jsem pochopil, tak vseci se rozjedu na raz a je nejtezsi trad az po tu nejlehci. A co kdyz se me behem zavodu pokazi kolo?treba defekt? to si musim opravit sve pomoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Vinca: nestartuje sa naraz hard 99km ide o 9:00, klasic 68km o 10:00 a basic 43km o 11:00. ono napr. v kategorii basic je cca 200 jazdcov ano po starte v novej dubnici vsetci vypalia ale o 2km je kolacin a prve stupanie a tam uz to odpada. jasne technicky problem si riesis sam na trati ale neboj vzdy ti niekto pomoze trat je to narocna ale zaujimava a pekna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Vinca: nestartuje sa naraz hard 99km ide o 9:00, klasic 68km o 10:00 a basic 43km o 11:00. ono napr. v kategorii basic je cca 200 jazdcov ano po starte v novej dubnici vsetci vypalia ale o 2km je kolacin a prve stupanie a tam uz to odpada. jasne technicky problem si riesis sam na trati ale neboj vzdy ti niekto pomoze trat je to narocna ale zaujimava a pekna. cetl jsem propozice a celkem me to nadchlo.a ty zavodis v kategorii HARD? nebo klasik? a kuwa, zrovna 30. v srpnu jsem v praci, ze bych se aspon zajel podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Vinca: tak na hard by som odvahu nenabral, dva roky po sebe som bol basic a tento rok sa uvidi ci pojdem klasic. ono sa to nezda ale celkom dost je tam uz na tych 43km vyskove prevysenie, hard ma uz cez 3km. ked chodime takto cez vikendy tak aj 100km spravime ale to je cely den. ved si sprav volno v praci a poj sa ukazat co v tebe je staci ak prejdes basic 43km do 3 hodin a poviem ze nejazdis zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 to ako autom, dufam ze nie na bicykli ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 pánové a co tohle, kdo pojede?? http://www.drasal.cz/propozice všem můžu vřele doporučit, kdo chce poznat, co vydrží a hlavně zda to vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Těch 120Km to je celkem nářez!!! a pokud do toho trochu zaprší a co takhle Sudety ta nejdelší?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 amigo: mozes skusit auto ale daleko sa nedostanes teda toho moc neprejdes ale ak ti tak moc chyba auto mozes si ho tahat na lane za bajkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Těch 120Km to je celkem nářez!!! a pokud do toho trochu zaprší a co takhle Sudety ta nejdelší?? Sudety jsem nikdy nejel, ale co mám informace, tak Drásal je nejtežší...to táhné stoupání za Fryštákem na Přílepama ke konci po asfaltce, to je ten nejhnusněší kopec, co jsem kdy jel...tam se opravdu mele z posledního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Těžko říct, kterej je nejtěžší....všude je něco, a těch maratonu co o sobě tvrděj, že jsou nejtěžší je víc....ale 120 km v terénu je už docela dávka, pokud se to jede jako závod, tak to je na krev, prostě 7-8 hodin v sedle tvrdýho šlapání je hustota ale to asi znáš....chce to před tím něco najet, u mne teda aspoň tak 3-4 tisice treninkově... a pak se s tím poprat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 120 kiláků v terénu si vážně nedokážu představit...už takových 50 dokáže být záhul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Nevim.Me takove zavody moc neberou.Nekam se hnat.Hmmmm.Ja si treba 100km usek v terenu vychutnavam,kdyz se me nejaka technicka pasaz libi ,tak si ji sjedu jeste jednou.Vklidu mi staci vyjet v 9 rano a vracim se jeste za svetla.A to plne pohodovou jizdou. Jinak nekdy si takovy zavod zajedu,ale az bude vice casu na trening. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Btw kolik mate kdo letos teda najeto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 zatial tento rok 2500km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Po zdravotnich duvodech budu atakovat 1500km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Hmmm tak to mam hodne co dohanet I kdyz jezdim zatim jen 10 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Buď klidnej, já mám zatím letos 0, když nepočítám to popojíždění tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 To ja lonsky rok uplne nula.. proste ani 10metru na kole:P ... letos sem si koupil a mam zatim 210km ..ale sem stvatecni biker... a dnes asi pojedu na Velku javorinu .. zacnu v nadmorske vysce 600m a javorina je 970m ...ale nejak se m ito nezda to prevyseni..:/ no uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 (editace) trasa Editováno: 5. Červenec 2008, autor: abado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 abado: to si sa musel doviezt autom az pod kopec co to je prevysenie 300m to je pohoda to nic nie je daj si este s javoriny aj velky lopenik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.