Neo Moucha Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 S kolegou v teamu: http://picasaweb.google.com/bakovdevils/Ru...562965662882306 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 S kolegou v teamu: http://picasaweb.google.com/bakovdevils/Ru...562965662882306 tady někdo jezdí MTBO, z jakého závodu to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) Ruská Ruleta - viz. http://www.bakovdevils.cz letos nás konečně někdo vyfotil Editováno: 9. Srpen 2008, autor: Neo Moucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 kluci, mam takovy problem, porad mi krupaj riditka, vrzou, mam pocit, ze je to nekde v predstavci a jak na tom je tycka od riditek - kdyz utahnu ty imbusy na predstavci, tek to vrzani omezim, ale nezmizi a utahovat porad nemuzu, protoze z nicim zavit - resil jste to nekdo?mel jste nekdo podobnej problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Doporučuji zkusit podložku ve tvaru trubičky z tvrdého plastu... nebo gumy, jestli ji tam nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 kluci, mam takovy problem, porad mi krupaj riditka, vrzou, mam pocit, ze je to nekde v predstavci a jak na tom je tycka od riditek - kdyz utahnu ty imbusy na predstavci, tek to vrzani omezim, ale nezmizi a utahovat porad nemuzu, protoze z nicim zavit - resil jste to nekdo?mel jste nekdo podobnej problem? jak píše Neo Moucha, kousek gumy, já mám dobrou zkušenost z kouskem ustřihlé staré duše a podložení v místech, kde představec svírá řidítka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Tak jsem dnes protáhl i drué ze svých kol, Imperii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 A ještě jedno MEDIC kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 kluci, mam takovy problem, porad mi krupaj riditka, vrzou, mam pocit, ze je to nekde v predstavci a jak na tom je tycka od riditek - kdyz utahnu ty imbusy na predstavci, tek to vrzani omezim, ale nezmizi a utahovat porad nemuzu, protoze z nicim zavit - resil jste to nekdo?mel jste nekdo podobnej problem? místa, kde se ti to potkává zamatlej rezistinem a bude po vrzání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 K tem riditkum.Zadne podkladani ani mazani neceho.Cele rozebrat a komplet vycistit.Zavity ,srouby proste vse.Veskere zvuky a pazvuky vydava jen spina. Jinak kdo zna vysplap na Lysou horu vy Beskydech po modre z Malenovic nebo po zlute z prehrady Sance vi jake to tam je .Ale da se to sjet i na obycejnem HT. Takze TĚ ŠLAP a jezdete kdyz muzete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 24. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 nejako je tu mrtvo, to borci nejazdite, ja jazdim stale a pridam zopar fotiek priamo s terenu p.s.: s tou terenou kraksnou nas brzdil a kluckoval asi 1km aby sme ho nepredbehli ale potom som bol uz vazne vytoceny a prisiel vhodny usek a sup pred neho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Moooc pekny ! No ja posledni dobou nic, vikend hnus ... leje a leje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Ale jo jezdí se :-) tento týden jsem byl na odpočinkový dovolený na Mácháči, počasí celej tejden paráda!! Takže dopadnul výjezd na Ještěd, na Ralsko a na Říp /nebyl jste tam někdo je tam docela prudkej krpál, není dlouhej , ale přední kolo se mi pěkně zvedalo musel jsem se do toho položit :-ú/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Jezdíme ale nikdo nás u toho nefotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 ja abych pravdu rekl tak nemam za cervenec a srpen skoro nic... mam neco s kolenem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 tak ja jezdim,co to da .. :-) trenuju na Krale Sumavy - 200 km trat .. :-) to bude boj a budu rad,kdyz to objedu,ale je to vyzva .. jinak prikladam foto jak jsem "predjezdcoval" na jednom kratkem triatlonu u nas v Pcich .. + jedno foto z vyjizdky na 9 skal .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 No tak o vikendu Vam tu neco nafotim.Uz mam vetsi batoh , tak se me tam fotak vleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 take udelam par snimecku,chystame se do Toulovcovek zitra .. a v nedelu na silnicku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 chlapi priznajte sa kto ide v sobotu 30.8. na dubnicky maraton ? ja idem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 verim,ze pristi rok to zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 31. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 (editace) presiel som basic 43km s prevysenim 1160m za 2:43 hod. cas som mohol mat este lepsi tak o 10-15 minut, keby som sa v zjazde do hornej poruby kde mi podviezlo predne koleso a hodil som kabelu. kym som sa pozbieral a potom mal taky blok ze som isiel ako pototo ale neva ku koncu som to zase rozfofroval p.s.: odniesol to trosku ram prevalenim od brzdovej packy a ja ( oskrety laket, koleno a brada ) inak super akcia buduci rok idem znova, vlastne musim uz zacinam byt taky stamgast p.s.s.: umiestnenie 61 z 256 sutaziacich. Editováno: 31. Srpen 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 presiel som basic 43km s prevysenim 1160m za 2:43 hod. cas som mohol mat este lepsi tak o 10-15 minut, keby som sa v zjazde do hornej poruby kde mi podviezlo predne koleso a hodil som kabelu. kym som sa pozbieral a potom mal taky blok ze som isiel ako pototo ale neva ku koncu som to zase rozfofroval p.s.: odniesol to trosku ram prevalenim od brzdovej packy a ja ( oskrety laket, koleno a brada ) inak super akcia buduci rok idem znova, vlastne musim uz zacinam byt taky stamgast gratuluji k výsledku, myslím, že čas je super...a co se týká té rámové trubky, tak smůla, alespoň máš opravdový důvod si na příští sezónu kopit toho Superiora, jak chceš , musela to být ale prda jak blázen, bo takový důlek jsem dlouho neviděl, neli vůbec... PS: tu foto s tím zraněním si uložím a budu ukazovat dětem, když je budu chtít v noci postrašit.... vypadá to suprově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 31. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 vrkal: to hej o dovod viac preco kupit supa aj ked tomu ramu nie je nic iba preliacenina deti strasit nemozes, potom ti nebudu chcet bajkovat p.s.: kto nepada nejazdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 tak kuciiiii,vikend byl super ..... sobota - vyjizdka s partou kolem Chrudimi .. castecne po trati Manitoua Zelezne Hory .. cca 60 km .. a nedele byla cela venovana silnicce - opet pojizdeni v okoli Sece .. krasne kopce .. v nedeli cca 120 km .. a bylo vaaaaazne krasne .. P.S. Kral Sumavy se blizi,nechysta se nekdo tady z fora .. ?? prikladam par fotek z vikendu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 vidím, že máš sporttester, jaká je to značka a jak jsi s ním spokojen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.