Přejít na obsah

Kto tu je bajker

houmr

Doporučené příspěvky

kluci, mam takovy problem, porad mi krupaj riditka, vrzou, mam pocit, ze je to nekde v predstavci a jak na tom je tycka od riditek - kdyz utahnu ty imbusy na predstavci, tek to vrzani omezim, ale nezmizi a utahovat porad nemuzu, protoze z nicim zavit - resil jste to nekdo?mel jste nekdo podobnej problem? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci, mam takovy problem, porad mi krupaj riditka, vrzou, mam pocit, ze je to nekde v predstavci a jak na tom je tycka od riditek - kdyz utahnu ty imbusy na predstavci, tek to vrzani omezim, ale nezmizi a utahovat porad nemuzu, protoze z nicim zavit - resil jste to nekdo?mel jste nekdo podobnej problem? :)

jak píše Neo Moucha, kousek gumy, já mám dobrou zkušenost z kouskem ustřihlé staré duše a podložení v místech, kde představec svírá řidítka.... :palec2:

Odkaz ke komentáři

místa, kde se ti to potkává zamatlej rezistinem a bude po vrzání

Odkaz ke komentáři

K tem riditkum.Zadne podkladani ani mazani neceho.Cele rozebrat a komplet vycistit.Zavity ,srouby proste vse.Veskere zvuky a pazvuky vydava jen spina.

Jinak kdo zna vysplap na Lysou horu vy Beskydech po modre z Malenovic nebo po zlute z prehrady Sance vi jake to tam je .Ale da se to sjet i na obycejnem HT.

Takze TĚ ŠLAP a jezdete kdyz muzete.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

nejako je tu mrtvo, to borci nejazdite, ja jazdim stale a pridam zopar fotiek priamo s terenu ;)

p.s.: s tou terenou kraksnou nas brzdil a kluckoval asi 1km aby sme ho nepredbehli ale potom som bol uz vazne vytoceny a prisiel vhodny usek a sup pred neho :)

post-1730-1219592774_thumb.jpg

post-1730-1219592812_thumb.jpg

post-1730-1219592858_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ale jo jezdí se :-) tento týden jsem byl na odpočinkový dovolený na Mácháči, počasí celej tejden paráda!! Takže dopadnul výjezd na Ještěd, na Ralsko a na Říp /nebyl jste tam někdo je tam docela prudkej krpál, není dlouhej , ale přední kolo se mi pěkně zvedalo musel jsem se do toho položit :-ú/

post-4759-1219601675_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

presiel som basic 43km s prevysenim 1160m za 2:43 hod. cas som mohol mat este lepsi tak o 10-15 minut, keby som sa v zjazde do hornej poruby kde mi podviezlo predne koleso a hodil som kabelu. kym som sa pozbieral a potom mal taky blok ze som isiel ako pototo ale neva ku koncu som to zase rozfofroval ;)

p.s.: odniesol to trosku ram prevalenim od brzdovej packy a ja ( oskrety laket, koleno a brada )

inak super akcia buduci rok idem znova, vlastne musim uz zacinam byt taky stamgast :)

p.s.s.: umiestnenie 61 z 256 sutaziacich.

post-1730-1220167200_thumb.jpg

post-1730-1220167216_thumb.jpg

Editováno: , autor: houmr
Odkaz ke komentáři

presiel som basic 43km s prevysenim 1160m za 2:43 hod. cas som mohol mat este lepsi tak o 10-15 minut, keby som sa v zjazde do hornej poruby kde mi podviezlo predne koleso a hodil som kabelu. kym som sa pozbieral a potom mal taky blok ze som isiel ako pototo ale neva ku koncu som to zase rozfofroval ;)

p.s.: odniesol to trosku ram prevalenim od brzdovej packy a ja ( oskrety laket, koleno a brada )

inak super akcia buduci rok idem znova, vlastne musim uz zacinam byt taky stamgast :)

gratuluji k výsledku, myslím, že čas je super...a co se týká té rámové trubky, tak smůla, alespoň máš opravdový důvod si na příští sezónu kopit toho Superiora, jak chceš :palec2: , musela to být ale prda jak blázen, bo takový důlek jsem dlouho neviděl, neli vůbec...

PS: tu foto s tím zraněním si uložím a budu ukazovat dětem, když je budu chtít v noci postrašit.... :p vypadá to suprově... :palec2:

Odkaz ke komentáři

tak kuciiiii,vikend byl super ..... :palec2:

sobota - vyjizdka s partou kolem Chrudimi .. castecne po trati Manitoua Zelezne Hory .. cca 60 km .. ;)

a nedele byla cela venovana silnicce - opet pojizdeni v okoli Sece .. krasne kopce .. v nedeli cca 120 km .. a bylo vaaaaazne krasne .. :palec2:

P.S. Kral Sumavy se blizi,nechysta se nekdo tady z fora .. ?? :)

prikladam par fotek z vikendu .. ;)

post-1219-1220261347_thumb.jpg

post-1219-1220261355_thumb.jpg

post-1219-1220261363_thumb.jpg

post-1219-1220261371_thumb.jpg

post-1219-1220261398_thumb.jpg

post-1219-1220261405_thumb.jpg

post-1219-1220261426_thumb.jpg

post-1219-1220261443_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...