tomasso2 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ahoj, muzete mi nekdo poradit cim by to mohlo byt. Zaclo mi to vrzat na O1 Combi 2003 z nicehoz nic, vzdy pri vyjeti sebemensi diry, zni to jakoby se tam o sebe nekde treli plasty, ma to takovy zvuk. Vubec netusim kde by to mohlo a cim byt. Nemate nekdo takovou zkusenost, treba je to jen nejaka malickost, tak se chci poptat nez to cely rozebirat a hledat pricinu. Predem moc dekuju za odpoved a pripadne rady a tipy. Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Mne to zaclo minuly tyden uplne stejne. Tez Combi 03, LZ dvere. Znicehonic. Pripojuji se k prosbe o radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ahoj,muzete mi nekdo poradit cim by to mohlo byt. Zaclo mi to vrzat na O1 Combi 2003 z nicehoz nic, vzdy pri vyjeti sebemensi diry, zni to jakoby se tam o sebe nekde treli plasty, ma to takovy zvuk. Vubec netusim kde by to mohlo a cim byt. Nemate nekdo takovou zkusenost, treba je to jen nejaka malickost, tak se chci poptat nez to cely rozebirat a hledat pricinu. Predem moc dekuju za odpoved a pripadne rady a tipy. Tomas Taky mi před časem začlo něco vrzat ve dveřích.Prostříkl jsem všechny dveřní zámky a dveřní závěsy a O.K. Mne to dělaly hlavně dveřní závěsy u řidiče.Poznal jsem to tak,že jsem je zavřel, otevřel dveře zadní za nima a za ně jsem začal hýbat s celým autem a vrzalo mi to v zámku u řidiče.Taky jsem si myslel,že je to ve dveřích, ale omyl.Jinak taky OI r.2003 combi.Tak hodně zdaru při hledání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 to mate stastie ze to vrze az teraz. mne zacali vrzat obe zadne dvere asi po 3 tyzdnoch od kupy noveho auta. na starom mi to zacalo vrzat zhruba po 4 rokoch. takze doba ide dopredu WD40 pouzivaju v servise na liecenie tohoto problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Pánové přesně jak je tu napsáno ...WD40 a je po problému ...já to dělám pravidelně jednou za rok a nemám problém. Prostříknu večkoté pohyblivé díly na dveřích a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ahoj,muzete mi nekdo poradit cim by to mohlo byt. Zaclo mi to vrzat na O1 Combi 2003 z nicehoz nic, vzdy pri vyjeti sebemensi diry, zni to jakoby se tam o sebe nekde treli plasty, ma to takovy zvuk. Vubec netusim kde by to mohlo a cim byt. Nemate nekdo takovou zkusenost, treba je to jen nejaka malickost, tak se chci poptat nez to cely rozebirat a hledat pricinu. Predem moc dekuju za odpoved a pripadne rady a tipy. Tomas Taky mi před časem začlo něco vrzat ve dveřích.Prostříkl jsem všechny dveřní zámky a dveřní závěsy a O.K. Mne to dělaly hlavně dveřní závěsy u řidiče.Poznal jsem to tak,že jsem je zavřel, otevřel dveře zadní za nima a za ně jsem začal hýbat s celým autem a vrzalo mi to v zámku u řidiče.Taky jsem si myslel,že je to ve dveřích, ale omyl.Jinak taky OI r.2003 combi.Tak hodně zdaru při hledání. mne robilo to iste. bol som s tym za mechanikom a vraj octavky 'to robia' .Poradil ze mam dat trosku nizsie tie zavesy pri zamkoch. tak som posunul o cca 2mm dole a odvtedy ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sam Vool Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 taky mi to vrže, na straně u řidiče asi oboje dveře, zkusim prostříknout a uvidíme, zatim jsem to řešil rádiem nahlas a ignorací ale rád se toho vtíravýho zvuku zbavím, kór na těch našich silnicích kde to vrže pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Ahoj,muzete mi nekdo poradit cim by to mohlo byt. Zaclo mi to vrzat na O1 Combi 2003 z nicehoz nic, vzdy pri vyjeti sebemensi diry, zni to jakoby se tam o sebe nekde treli plasty, ma to takovy zvuk. Vubec netusim kde by to mohlo a cim byt. Nemate nekdo takovou zkusenost, treba je to jen nejaka malickost, tak se chci poptat nez to cely rozebirat a hledat pricinu. Predem moc dekuju za odpoved a pripadne rady a tipy. Tomas Taky mi před časem začlo něco vrzat ve dveřích.Prostříkl jsem všechny dveřní zámky a dveřní závěsy a O.K. Mne to dělaly hlavně dveřní závěsy u řidiče.Poznal jsem to tak,že jsem je zavřel, otevřel dveře zadní za nima a za ně jsem začal hýbat s celým autem a vrzalo mi to v zámku u řidiče.Taky jsem si myslel,že je to ve dveřích, ale omyl.Jinak taky OI r.2003 combi.Tak hodně zdaru při hledání. přesně mam ten samý poznatek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Taky se přidám,vrže mi to v zadních pravých dveřích O1 combi 2001.Momentálně jezdím druhý den bez tapecirungu a když někoho vzadu vezu,tak mi zkouší hledat,kde to vrže.Zatím nikdo nic nenašel. Takže dám na radu a pořádně to prostříknu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Taky se přidám,vrže mi to v zadních pravých dveřích O1 combi 2001.Momentálně jezdím druhý den bez tapecirungu a když někoho vzadu vezu,tak mi zkouší hledat,kde to vrže.Zatím nikdo nic nenašel.Takže dám na radu a pořádně to prostříknu ..... taky dobrej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 stříkám všechny panty pravidelně na jaře a na podzim a nikde ani vrz. Akorát jsem musel jednou seřídit zámek u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ME TO VRZE TAKE r.v 99 combi.Myslel jsem ze je to ve dverich aler zkusim prostriknou a uvidim.diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Taky se přidám,vrže mi to v zadních pravých dveřích O1 combi 2001.Momentálně jezdím druhý den bez tapecirungu a když někoho vzadu vezu,tak mi zkouší hledat,kde to vrže.Zatím nikdo nic nenašel.Takže dám na radu a pořádně to prostříknu ..... taky dobrej nápad Tak jsem to pořádně prostříknul Konkorem WD jsem neměl a je to OK.Takže doporučuji pořádně stříkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Tak.Dnes sem všechny zámky prostříknul WD-40 a je po praskání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Je nás ale kupa! Mně to vrzalo také, prostříkal jsem panty dveří a zámky a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 mě panty nevržou (?) ale ťukají.. klepou... zadní dveře za řidičem - při zhoupnutí auta je to takové klep klep klep... nevím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Dneska jsem taky sříkal. ) WD do všeho, co by mohlo vrzat. A není toho málo. První jízda od garáže subjektivně mnohem lepší pocit. 100% to sice není, ale je to lepší. Teď už se můžu opřít o loketku, aniž by zněla jako padající dům. Akorát by to chtělo asi nějaký jiný sprej než WD. Ten není na tohle podle mě moc vhodny. Chtělo by to nějakou řidší vazelinu ve spreji. Nenapadá vás něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Řídší vazelína ve spreji se probírá tady v souvislosti mazání pantů dveří. Právě mi to připomnělo, že se po ní taky musím podívat. Jinak já ještě používám od WÜRTH-u nějaké "Mazadlo HTS s teflonem". Obj.č. (předpokládám že u WÜRTH-u) 893 128. Výcuc ze štítku: "Vlastnosti: - Vysoká teplotní odolnost -30°C do cca +250°C - Velmi dobrá přilnavost na nejrůznější povrchy - Znamenité kluzné vlastnosti - odpuzuje vodu a vlhkost, odolává stříkající a slané vodě - Neobsahuje silikon a minerální oleje Oblast použití: Veškeré pohyblivé části jako např. dveřní kloubové závěsy, řetězy, ovládací táhla brzd, řadící a řídcí tyče, , ovládání spojky, šroubové spoje, kluzné vodící lišty, atd." Když po nastříkání vyprchá ředidlo, tak je to takové mazlavé a vytvoří to takový film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.