Přejít na obsah

Mimoň

Luke288

Doporučené příspěvky

Hele Luku, co blbneš? Co jako budem dělat s tou hromadou řízků, co mi přítulkyně napekla? lol

ale jinak bych vzal prkno a hned jel.. to bys ale musel mít combi, jinak by jsme museli běžet s Jiříkem za autem lol

No právě lol Jinak co s řízkama? Koukal jsi na Básníky.. maminka říkala,že po půlnoci přijdou vhod ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vy ste voli lol

jinak s těma řízkama, dost jsem tenhle vikend na tom Stubaii pozoroval, ze doba Čechů a řízků už je dávno pryč a Němci jsou z toho prej nějaký hořký, jako že už to nejsou oni, kdo jsou králové divokých včel :)

he he Luke nedostal na cestu svačinu, tak šmíroval co žerou lidi vokolo lol dali Ti aspoň bryndáček? :p

Odkaz ke komentáři

já jsem v loni byl a super, lepší než HK. Nejezdil jste někdo vzadu tu rychlostku ? Letos bych ji chtěl zkusit tak se ptam... Letos určitě s brachem jedem a snad nás bude i víc, tak kdo jede ze Škodováků ? -_-

Jedete s bráchem v Mimoni na place kolem mně, koukáte na moje auto, jak trubky, já se na vás vedle auta šklebim a vy jedete dál. Tak jsme s kámošem šli za váma, protože jste v tý frontě aut jeli pomalu, ale stejně jste se nám ztratili. Škoda, mohli jsme pohovořit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...