Publikováno Duben 18, 200718 r Zdar. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví o nějakém vrakáči z Vysočiny popř. poblíž, kde by mohli mít nějakou tu fabku.
Duben 18, 200718 r Zdar. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví o nějakém vrakáči z Vysočiny popř. poblíž, kde by mohli mít nějakou tu fabku.A co shaniš?
Duben 18, 200718 r Autor Zdar. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví o nějakém vrakáči z Vysočiny popř. poblíž, kde by mohli mít nějakou tu fabku.A co shaniš? Pár věcí jako třeba stropní čtecí světlo. Světýlko do kastlíku. a podobný kraviny.
Duben 18, 200718 r Zdar. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví o nějakém vrakáči z Vysočiny popř. poblíž, kde by mohli mít nějakou tu fabku.A co shaniš? Pár věcí jako třeba stropní čtecí světlo. Světýlko do kastlíku. a podobný kraviny. Na vysočine nevim ale v Brne by se neco našlo nebo co mam po ceste je www.eurovrak.cz a je fakt veliky.
Duben 18, 200718 r Autor Jo dík moc, ale celkem dálka z jihlavy. Snad až bude cesta kolem. Jinak vypadá že by se tam dalo něco sehnat. Díky
Duben 20, 200718 r Připojuji se k prosbě o pomoc, při hledání ŠKODA-hřbitova v regionu vysočiny. Bohužel ani Pelhřimovsko nenabízí vrakoviště této vyhlášené značky vozidel. (dokonce snad ani žádné jiné)
Duben 20, 200718 r eurovrak je drahý pár lidí tam nakupovalo a když sem slyšel ty ceny ... já tam chtěl koupit stahování na okna a v replice to vyšlo levněji
Březen 9, 201510 r potvrzuji...eurovrak jsou zlodeji....nekoupil bych tam uz ni klicku na dvere. Ceny maji 500, 1000, 1500 atd. Vetsinou se jedna o pulku z doporucene ceny origo dilu. Nedaji ti zadnou zaruku. Jednou v zivote jsem tam kupoval saharu na fabku, borec ji donesl, roztocil a zaplatil jsem 1500. Podruhe jsem tam volal skrze zamek ve dverich...tak arogantniho cloveka jsem uz dlouho neslysel. Zlodeji to jsou....nechapu jak tam lidi muzou nakupovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.