Září 2, 201312 r OK tak nic chtěl jsem si trošku polepšit tak asi budu muset koupit celé nové auto každopádně moc děkuji za odpovědi
Září 2, 201312 r Prodej svoji starou (Fabii) a kup si novou. Pri dnesnich cenach jednickovych Fabii bude ten rozdil nasobne mensi nez cena pochybne prestavby.
Říjen 26, 201311 r tal legalní nebo nelegalní o to až tak nejde , jde jenom o to co na technické řeknou , takže aby to bylo věecko OK , tak by jste musely, nechat auto homologovat z motorem co tam chcete , čili individualní stavba vozidla takže pokud nemáte zbytečných cca 500 tisíc tak bych do toho nešel
Únor 23, 201411 r čau,chtěl bych se zeptat jestly neví někdo jestly se dá vyměnit motor 1.4 mpi 44kw manual za 1.4 16ventil ale automat a pokud ano musí se měnit i kabelaš a řídící jednotka? diky
Únor 23, 201411 r Vyměnit jde lecos, ale legálně toto nelze - neprojdeš legální STK. A k řj -1.4 16V má Magneti Marelli, zatímco 1.4 MPI Simos.
Únor 23, 201411 r to nevadi ziju v zahranici a tu je mozne vse a musi se vymenit co u toho nevis? kabelaz ridici jednotka vyfuk ? Upraveno Únor 23, 201411 r od kalett81
Únor 23, 201411 r Tak to jo. Hele, nevím jak jsou na tom kabelové svazky těchto motorizací a mechanika.
Únor 23, 201411 r a co myslis prevodovky budou na sebe pasovat stoho mam obavu kabelaz neni problem vyskubat to by nejspis muselo bejt i s rele atd ze?
Únor 23, 201411 r Našel jsem vlákno řešící stejný problém, tak to sloučím. Ale ani tam se nedobrali nějakého výsledku.
Leden 9, 201510 r Je možné nahradiť vo Fabii 1.4 pôvodný motor AME za motor AQW. Pôvodný motor AME je zadretý a nemá zmysel ho repasovať. Mám možnosť získať holý motor avšak AQW. Vymenil by sa len blok motora + vaňa + hlava. Všetko ostatné by ostalo z pôvodného motora AME. Máte s tým skúsenosť? Upraveno Leden 9, 201510 r od Leon99
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.