Jirka__ Vloženo 21. Duben 2007 Vloženo 21. Duben 2007 (editace) Kde máte umístěný držák na MT v autě? Kde je to nejlepší? Editováno: 21. Duben 2007, autor: Jirka__ Citovat
ppfox Vloženo 22. Duben 2007 Vloženo 22. Duben 2007 (editace) Nikdo nemá držák v autě MT? já jo ale kdybych se rozkrájel, tak mi sem ta fotka nejde nahrát - asi ucpaný trubky zkusím to zítra... jo a jinak je to tady, příspěvek č.7 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%ED+%F8adi%E8ky Editováno: 22. Duben 2007, autor: ppfox Citovat
Berry Vloženo 24. Duben 2007 Vloženo 24. Duben 2007 ale kdybych se rozkrájel, tak mi sem ta fotka nejde nahrát - asi ucpaný trubky zkusím to zítra... jo a jinak je to tady, příspěvek č.7 Trošku odbočím - co je to za řadičku ? to je origo do Octa I ? Citovat
ppfox Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Trošku odbočím - co je to za řadičku ? to je origo do Octa I ? Ne ne, to je ze staršího modelu "Supa", ale sedí tam jak prdel na nočník , akorát jsem si musel pohrát s předěláním rámečku a trošku jsem zkrátil "klacík" - jinak ve skutečnosti to vypadá jako origo a pasuje to perfektně k introši (tady na fotce - asi bleskem - to vypadá na jinou barvu, ale "na oko" to ladí fakt dobře) Editováno: 25. Duben 2007, autor: ppfox Citovat
TomasB Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 pořiď si BT, je to bez vrtání do auta, mobil máš normálně v kapse a kecáš. Můžeš zvolit buď na ucho nebo je i takovej bazmek(asi velikosti dvoukoruny)., kterej ti přilepí někde v autě na dosah ruky a napojí se to na radio. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.