Publikováno Duben 21, 200718 r Kde máte umístěný držák na MT v autě? Kde je to nejlepší? Upraveno Duben 21, 200718 r od Jirka__
Duben 22, 200718 r Nikdo nemá držák v autě MT? já jo ale kdybych se rozkrájel, tak mi sem ta fotka nejde nahrát - asi ucpaný trubky zkusím to zítra... jo a jinak je to tady, příspěvek č.7 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%ED+%F8adi%E8ky Upraveno Duben 22, 200718 r od ppfox
Duben 24, 200718 r ale kdybych se rozkrájel, tak mi sem ta fotka nejde nahrát - asi ucpaný trubky zkusím to zítra... jo a jinak je to tady, příspěvek č.7 Trošku odbočím - co je to za řadičku ? to je origo do Octa I ?
Duben 25, 200718 r Trošku odbočím - co je to za řadičku ? to je origo do Octa I ? Ne ne, to je ze staršího modelu "Supa", ale sedí tam jak prdel na nočník , akorát jsem si musel pohrát s předěláním rámečku a trošku jsem zkrátil "klacík" - jinak ve skutečnosti to vypadá jako origo a pasuje to perfektně k introši (tady na fotce - asi bleskem - to vypadá na jinou barvu, ale "na oko" to ladí fakt dobře) Upraveno Duben 25, 200718 r od ppfox
Duben 25, 200718 r pořiď si BT, je to bez vrtání do auta, mobil máš normálně v kapse a kecáš. Můžeš zvolit buď na ucho nebo je i takovej bazmek(asi velikosti dvoukoruny)., kterej ti přilepí někde v autě na dosah ruky a napojí se to na radio.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.