Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nevím zda to sem patří, ale zkusím se zeptat? Půjde přečíst VAGem 304 a kabelem USB - VW Sharan 2002 až 2005? :help:

ano, bez problemu... pokud chces nacist central atd... tak nacitej 09, jednotka 46 tam nenil...

Kolik jednotek a jaké adresy se u něj přibližně nachází? Prosím o vypsání. :help:

Ahoj,

před časem jsem měníl snímač G62 (snímač chladící kapaliny) včetně termostatu, který se při výměně ukázal být totálně rozjebaný.

V klidu jsem odjel na hory, kde mi auto místy přestávalo táhnout- prostě občas uvadlo :-(

Dnes jsem tedy dělal diagnostiku a už nerozumím ničemu:

0 Nalezeny chyby:

Readiness: 0010 0001

Tak jsem podle DP začal kontrolovat jednotlivé členy stímto výsledkem:

lambda před kat: R1-S1 OK

lambda za kat: R1-S2 OK

katalyzator: katR1 OK

nádobka s aktivním uhlím: TEV OK

Tak jsem tak měl radost, že není výjmečně nic v prdeli a udělal znovu readiness. A výsledek??

Readiness: 0010 0101

Nevíte prosím, kde je zakopaný pes???? To auto má výkon jako dva cyklisti a chlastá jako našlapaný porsche :-(

(mezi jednotlivými měřeními byla vymazána paměť závad, provozní teploty dle DP a provedena krátká jízda dle DP)

Upraveno od lastov

Ahoj. Je tady prosím někdo s VAGem z okolí ORLOVÉ (nebo Karviná, Ostrava, Havířov) ? Potřebuji zjistit přesnou závadu - od dneška mi po nastartování trvale svítí kontrolka "Systém kontroly výfukových plynů" , mám Fabia 1, r.v.2006, 1.2 HTP, 47 kW, Elegance, BME (listopad 2009 - servisní prohlídka 60.000 km). Nechci s tím jet hned do servisu. Já sem z Orlové, do 20 km přijedu. Pokud se někdo najde, napište mi SZ, díky !!! :worthy

Ahoj,

před časem jsem měníl snímač G62 (snímač chladící kapaliny) včetně termostatu, který se při výměně ukázal být totálně rozjebaný.

V klidu jsem odjel na hory, kde mi auto místy přestávalo táhnout- prostě občas uvadlo :-(

Dnes jsem tedy dělal diagnostiku a už nerozumím ničemu:

0 Nalezeny chyby:

Readiness: 0010 0001

Tak jsem podle DP začal kontrolovat jednotlivé členy stímto výsledkem:

lambda před kat: R1-S1 OK

lambda za kat: R1-S2 OK

katalyzator: katR1 OK

nádobka s aktivním uhlím: TEV OK

Tak jsem tak měl radost, že není výjmečně nic v prdeli a udělal znovu readiness. A výsledek??

Readiness: 0010 0101

Nevíte prosím, kde je zakopaný pes???? To auto má výkon jako dva cyklisti a chlastá jako našlapaný porsche :-(

(mezi jednotlivými měřeními byla vymazána paměť závad, provozní teploty dle DP a provedena krátká jízda dle DP)

Nikdo mi neporadíte???? Mooooc prosím

Skús urobiť zakladne nastavenie.Za to nič nedáš. A to čidlo teploty je OK?Pozri kolko to ukazuje vo VAGu a porovnaj s budikama.aspoň približne.

Skús urobiť zakladne nastavenie.Za to nič nedáš. A to čidlo teploty je OK?Pozri kolko to ukazuje vo VAGu a porovnaj s budikama.aspoň približne.

jj, děkuji za nápad, zkusím....jen nevím, jestli to může mít vliv na to Readiness: 0010 0101 ( to jsou lambdasondy, odvětrávací systém a katalyzátor ).

Může být podle toho špatná např. lambda sonda (přesto, že mi testem akčních členů prošly obě dvě ok) ? Nebo je např. zničená nádobka s aktivním uhlím?? Až nebude tolik sněhu zkusím test odvětrávacího ventilu....

Auto mám z bazaru, tak nevím, co zažilo dříve.

Pak už nevím a jdu si hodim provaz :-)

Prosím vidím, že se vyznáš. Mohl bys mi poradit s mojím dotazem? (jaký VAG kabel a program koupit pro moji OCT 01 z roku 1998?)

děkuju Yavet.

vag 304IHR a usb-kkl kabel... tady v bazaru jich tady bylo dost..

Zdravim, chcel by som sa spytat ake maju byt spravne hodnoty namerane cez VAG pre motor 1.2 HTP 47kw-- napr. doba vstreku, absolutny tlak, teplota motora, hodnoty lamda sondy, vsetko pri ohriatom motore a volnobehu. Ja mam otacky napr. 704 min, a absolut. tlak je 316mbar. Dakujem za odpovede.

Nevím jak ostatní hodnoty, ale otáčky máš určite správné. 1,2 má nizké volnoběžky.

..pytam sa preto, ze sa mi zda ze motor ma cudny chod.

Tak jakože se občas zachvěje? To mi dělá taky. To bude ten tříválec.

Tie hodnoty nájdeš v dielenskej príručke.

Lambda je snad 1 ne? Doba vstřiku záleží podle zatížení.... a naco chceš tydle hodnoty?

a kde by som mohol zohnat dielensku prirucku?..ok dielensku prirucku uz mam. a lambda sondy su na 1.2 12V 47kw 2003 dve.

Upraveno od martin.s

• 2 týdny později...

čaute

nevie mi niekto poradiť čo znamená tento kód chyby?

Vag mi to vypisuje ako ABS Riadiaca jednotka vadná 16347 ale všetko funguje.

uz som z toho nanervy. Ďakujem.

Upraveno od xman74

Tato chyba není nalezena. Máš jí spravně opsanou?

Prosím vidím, že se vyznáš. Mohl bys mi poradit s mojím dotazem? (jaký VAG kabel a program koupit pro moji OCT 01 z roku 1998?)

děkuju Yavet.

Ahoj, kupoval jsem na Aukru, cena okolo 500 kč http://aukro.cz/search.php?sg=0&string=VAG

Zdravím všechny.Tak sme rozluštily chybu 16 804- malý účinek katalyzátoru. Prasklé svody výfuku! Akurát mi je záhadou, že sem prošel na emisích.

skúšal som prvýkrát diagnostiku,ale po skončení som neskúsil štartovať a dnes ráno,keď som šiel do práce tak mi len točí a nič.dovtedy som nemal žiadny problém,poradte mi prosím niekto,čo som mohol po..bať

Díky ,ja som musel ísť do práce a nemal som čas to dať znovu na VAG.Večer po práci to určite urobím,len som chcel či sa niekto z niečim podobným nestretol.

Dal som autoscan,zákl. nastavenie klimatizácie a kontrolu akčných členov klima,elektronika a motor.

tak som to napichol a pustil autoscan a nie som o nič chytrejší.Ešte ma napadlo že som nabíjal baterku,neodpojenú ,žiadne chyby,nabíjačku mám starú robenú z reguláciou prúdu bez voltmetra

post-42808-1264966138_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.