per Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Mě se objevuje podobná hláška 16554 vstřikovací řada1, systém dávkování paliva. Mažu to asi tak po 50/100km. Ale nevím co s tím, měnil jsem pal.filtr, vstřiky a nějaké pal.hadice. Myslel jsem taky netěsnost sání/výfuk, ale podle vagu jsou hodnoty v normálu. Nemá někdo podobnou zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
per Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 (editace) Tak jsem odhalil příčinu (chyba 16554), byla to vadná lambda za katalyzátorem. Jelikož nešlo ani úspěšně dokončit readiness a objevila se ještě jedna chyba a to 16523 - sonda2 signál příliš pomalý. Readiness jsem se rozhodl udělat až poté co jsem zjistil , že chyba 16554 znamená : Ukládá se když, běhěm procesu učení je mezi nově naučenou a předchoze naučenou lambda hodnotou rozdíl větší než 8 %. Pak už logicky následoval readiness test a bylo jasno... Snad to někomu pomůže. Editováno: 4. Červen 2007, autor: per Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mostunge Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Mám stejnej problém s chybovým kodem+ nekteré další jako: 16825 - System odvzdusneni palivove nadrze Chybny prutok P0441 - 35-10 - - - Sporadicky 16556 - rada 1: system odmerovani paliva System prilis bohaty P0172 - 35-10 - - - Sporadicky Spíš asi problém je v tom, jak ty chyby odstranit, zjištění tý závady je jen počátek A známe servisy - jen když je to vážně nutné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Tiez mam jeden "mensi" problemik s kontrolkou bagu. Fabia 1,9 TDI COMFORT r.v.2000 rj bagu. 6q0 909 605 H Po instalacii tempomatu a jeho aktivacii, nie je mozne vymazat chybu airbagu. Vag pise nasledovne: 00532 - napajeci napeti B+ 07-10 - signal prilis maly - Sporadicka 00588 - aktivacni clen airbagu (ridic) (N95) 32-10 - Hodnota odporu prilis velka - Sporadicka 65535 - ridici jednotka: chyba v pameti 00-10 - sporadicka Ze vraj jednotka vobec nekomunikuje. Kto by si vedel s tym poradit?? (preflashovat??) Diky za rady uz vopred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano59 Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 číslo závady 17549 ( P1141 ) Zjištění zátěže ( Nesmyslná hodnota ) Přechodná závada Motor 1.4MPI Šlápneš na plyn auto škubne,jako kdyby se to chtělo zadusit.A po chvíli zase jede v pohodě,stává se to občas není to pokaždé. No to mě taky zajíma - co stím?mám ten stejnej problém (1,4 MPI) - taky jenom občas Tiež by ma zaujímal tento problém, mne auto šlape perfektne, ale táto chyba je tam stále. Po vymazaní sa objaví po pár kilometroch. Netesnosť sania som už preveril a je OK. Tiež neviem ako ďalel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 aj mne piše zavadu 17549. zistil to niekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 ze zavada 17549 je netesnost gumiciek vstrekov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano59 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 ze zavada 17549 je netesnost gumiciek vstrekov. Ahoj, to že tá závada je netesnosť gumičiek na vstrekoch si zistil ako ? Vymenil si ich a prestalo túto závadu vypisovať ? vopred dík za odpoveď 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 gumicka sa meni len ked je poskodena. sa len precisti aj otvorr a vazelinou da nazad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kevino Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 gumicka sa meni len ked je poskodena. sa len precisti aj otvorr a vazelinou da nazad. číslo závady 17549 ( P1141 ) Zjištění zátěže ( Nesmyslná hodnota ) Přechodná závada Motor 1.4MPI pri tejto chybe je potrebne aktualizovaty sofware RJ motora. mne to robili asi pred 2 mesiacmi azatial v pohode. mam fabiu 1.4 MPi azf, rv 2002. robi to sa to pmocou VASu v znackovych servisoch skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano59 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Pre teste lambda sondy vag píše teplotu katalyzátora - 32 st. C. Lambda vyhrievacie teleso premerané - OK, základné napätie v konektore 0,5 V- OK, Po teste vypíše chybu 16 517- signál príliš pomalý. Test lambda sondy v readiness nie OK. Čím to môže byť ? Dano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaza Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 zdravím ,mam tiež jeden problemik s fabiou , na vagu piše zavadu 18048-riadiaca jednotka vadna ,P1640-35-00 ,poradí mi niekto prosím čo s tým ,ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 K tej prvej cybe píše VIS: Ta druha je spinač bezpeč pásu vzadu za vodičom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano59 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Pre teste lambda sondy vag píše teplotu katalyzátora - 32 st. C. Lambda vyhrievacie teleso premerané - OK, základné napätie v konektore 0,5 V- OK, Po teste vypíše chybu 16 517- signál príliš pomalý. Test lambda sondy v readiness nie OK. Čím to môže byť ? Dano Odpoviem si sám Na mojej Fa sa readines neda urobit, má len jednu Lambda sondu podla EU2. Readines sa robi podla DP len podla EU4 kde su dve sondy. dakujem si za odpoved Dano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaza Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 vikino vdaka za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 (editace) Dnes jsem koukal ve Vagu a objevila se mě tato chyba. Co to je? Editováno: 12. Srpen 2007, autor: bicinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Tak mi dneska přišel kabel a hnedka sem to šel testnout, u centrálu mi to ukázalo tuhle chybu: 1 Nalezeny chyby: 01044 - rid.jedn. chybne kodovana 35-00 - - Co to znamená popř co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Mam dotaz kamarat ma FI a nasledujucu chybu mu vyhodil VaG-COM: 17909 - Fuel Pump Relay (J17): Short to Ground P1501 - 35-00 - - Readiness: 0000 0000 Nejake rady...priciny a moznosti napravy? Velmi pekne dakujem pani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Tak tu to máš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Diky moc vikino! Kde sa k takemu niecomu dostanemze zistim moznosti priciny a riesenie...da sa to niekde stiahnut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Dá sa to stiahnuť volá sa to VIS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Paraaada! Uz sa mi to podarilo. Ale len nejaku verziu 1.5. Existuje aj nejaka kde uz je aj Roomster? A moj motor 1.4 16V 63kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Paraaada! Uz sa mi to podarilo. Ale len nejaku verziu 1.5. Existuje aj nejaka kde uz je aj Roomster? A moj motor 1.4 16V 63kW? verzia 2.0 je len z motormi do roku 2005. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krutil Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Prosim o informaciu. V akom vztahu je chybova hlaska VAG o cisle valca motora k jeho skutocnej polohe? Cislo valca na hlave valcov pri pohlade z predu je na motore AQW nasledovne: 1-4-2-3 Plati to iste aj pre VAG, alebo VAG ma poradie valcov 1-2-3-4? Napriklad. Ak VAG zahlasi poruchu na 4-tom valci, kde sa tento nachadza? Je druhy z lava, alebo posledny? Dakujem vopred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Hi (sorry but i don't know how to write this in Your language) Have You got any materials in english (polish it'll be awesome) like "kody_poruch.rtf ","k_dov_n_.pdf" etc. You write a lot of interesting things but i don't undestand CZECH i search information... what can I change or turn on in my car (Fabia comfort/fresh+) i have some experience in this topic ex. -turn on the seatbelt light, -change how much input is needed on the wheel to turn it -turn on a gong when U open the door etc. Thanks for YOUR help my email: dropoff@o2.pl GREETINGS pozdravit Editováno: 25. Září 2007, autor: Yogi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.