Kubenec Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Nevím zda to sem patří, ale zkusím se zeptat? Půjde přečíst VAGem 304 a kabelem USB - VW Sharan 2002 až 2005? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 ano, bez problemu... pokud chces nacist central atd... tak nacitej 09, jednotka 46 tam nenil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Kolik jednotek a jaké adresy se u něj přibližně nachází? Prosím o vypsání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastov Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 (editace) Ahoj, před časem jsem měníl snímač G62 (snímač chladící kapaliny) včetně termostatu, který se při výměně ukázal být totálně rozjebaný. V klidu jsem odjel na hory, kde mi auto místy přestávalo táhnout- prostě občas uvadlo :-( Dnes jsem tedy dělal diagnostiku a už nerozumím ničemu: 0 Nalezeny chyby: Readiness: 0010 0001 Tak jsem podle DP začal kontrolovat jednotlivé členy stímto výsledkem: lambda před kat: R1-S1 OK lambda za kat: R1-S2 OK katalyzator: katR1 OK nádobka s aktivním uhlím: TEV OK Tak jsem tak měl radost, že není výjmečně nic v prdeli a udělal znovu readiness. A výsledek?? Readiness: 0010 0101 Nevíte prosím, kde je zakopaný pes???? To auto má výkon jako dva cyklisti a chlastá jako našlapaný porsche :-( (mezi jednotlivými měřeními byla vymazána paměť závad, provozní teploty dle DP a provedena krátká jízda dle DP) Editováno: 3. leden 2010, autor: lastov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Ahoj. Je tady prosím někdo s VAGem z okolí ORLOVÉ (nebo Karviná, Ostrava, Havířov) ? Potřebuji zjistit přesnou závadu - od dneška mi po nastartování trvale svítí kontrolka "Systém kontroly výfukových plynů" , mám Fabia 1, r.v.2006, 1.2 HTP, 47 kW, Elegance, BME (listopad 2009 - servisní prohlídka 60.000 km). Nechci s tím jet hned do servisu. Já sem z Orlové, do 20 km přijedu. Pokud se někdo najde, napište mi SZ, díky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastov Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Ahoj, před časem jsem měníl snímač G62 (snímač chladící kapaliny) včetně termostatu, který se při výměně ukázal být totálně rozjebaný. V klidu jsem odjel na hory, kde mi auto místy přestávalo táhnout- prostě občas uvadlo :-( Dnes jsem tedy dělal diagnostiku a už nerozumím ničemu: 0 Nalezeny chyby: Readiness: 0010 0001 Tak jsem podle DP začal kontrolovat jednotlivé členy stímto výsledkem: lambda před kat: R1-S1 OK lambda za kat: R1-S2 OK katalyzator: katR1 OK nádobka s aktivním uhlím: TEV OK Tak jsem tak měl radost, že není výjmečně nic v prdeli a udělal znovu readiness. A výsledek?? Readiness: 0010 0101 Nevíte prosím, kde je zakopaný pes???? To auto má výkon jako dva cyklisti a chlastá jako našlapaný porsche :-( (mezi jednotlivými měřeními byla vymazána paměť závad, provozní teploty dle DP a provedena krátká jízda dle DP) Nikdo mi neporadíte???? Mooooc prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Skús urobiť zakladne nastavenie.Za to nič nedáš. A to čidlo teploty je OK?Pozri kolko to ukazuje vo VAGu a porovnaj s budikama.aspoň približne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastov Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Skús urobiť zakladne nastavenie.Za to nič nedáš. A to čidlo teploty je OK?Pozri kolko to ukazuje vo VAGu a porovnaj s budikama.aspoň približne. jj, děkuji za nápad, zkusím....jen nevím, jestli to může mít vliv na to Readiness: 0010 0101 ( to jsou lambdasondy, odvětrávací systém a katalyzátor ). Může být podle toho špatná např. lambda sonda (přesto, že mi testem akčních členů prošly obě dvě ok) ? Nebo je např. zničená nádobka s aktivním uhlím?? Až nebude tolik sněhu zkusím test odvětrávacího ventilu.... Auto mám z bazaru, tak nevím, co zažilo dříve. Pak už nevím a jdu si hodim provaz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yavet Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Prosím vidím, že se vyznáš. Mohl bys mi poradit s mojím dotazem? (jaký VAG kabel a program koupit pro moji OCT 01 z roku 1998?) děkuju Yavet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 vag 304IHR a usb-kkl kabel... tady v bazaru jich tady bylo dost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Zdravim, chcel by som sa spytat ake maju byt spravne hodnoty namerane cez VAG pre motor 1.2 HTP 47kw-- napr. doba vstreku, absolutny tlak, teplota motora, hodnoty lamda sondy, vsetko pri ohriatom motore a volnobehu. Ja mam otacky napr. 704 min, a absolut. tlak je 316mbar. Dakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Nevím jak ostatní hodnoty, ale otáčky máš určite správné. 1,2 má nizké volnoběžky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 ..pytam sa preto, ze sa mi zda ze motor ma cudny chod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Tak jakože se občas zachvěje? To mi dělá taky. To bude ten tříválec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Tie hodnoty nájdeš v dielenskej príručke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Lambda je snad 1 ne? Doba vstřiku záleží podle zatížení.... a naco chceš tydle hodnoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 (editace) a kde by som mohol zohnat dielensku prirucku?..ok dielensku prirucku uz mam. a lambda sondy su na 1.2 12V 47kw 2003 dve. Editováno: 12. leden 2010, autor: martin.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman74 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) čaute nevie mi niekto poradiť čo znamená tento kód chyby? Vag mi to vypisuje ako ABS Riadiaca jednotka vadná 16347 ale všetko funguje. uz som z toho nanervy. Ďakujem. Editováno: 22. leden 2010, autor: xman74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Tato chyba není nalezena. Máš jí spravně opsanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastov Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Prosím vidím, že se vyznáš. Mohl bys mi poradit s mojím dotazem? (jaký VAG kabel a program koupit pro moji OCT 01 z roku 1998?)děkuju Yavet. Ahoj, kupoval jsem na Aukru, cena okolo 500 kč http://aukro.cz/search.php?sg=0&string=VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Zdravím všechny.Tak sme rozluštily chybu 16 804- malý účinek katalyzátoru. Prasklé svody výfuku! Akurát mi je záhadou, že sem prošel na emisích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUK Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 skúšal som prvýkrát diagnostiku,ale po skončení som neskúsil štartovať a dnes ráno,keď som šiel do práce tak mi len točí a nič.dovtedy som nemal žiadny problém,poradte mi prosím niekto,čo som mohol po..bať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUK Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Díky ,ja som musel ísť do práce a nemal som čas to dať znovu na VAG.Večer po práci to určite urobím,len som chcel či sa niekto z niečim podobným nestretol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUK Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Dal som autoscan,zákl. nastavenie klimatizácie a kontrolu akčných členov klima,elektronika a motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUK Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 tak som to napichol a pustil autoscan a nie som o nič chytrejší.Ešte ma napadlo že som nabíjal baterku,neodpojenú ,žiadne chyby,nabíjačku mám starú robenú z reguláciou prúdu bez voltmetra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.