Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

potřeboval bych poradit ohledně následující věci. Cca před třemi týdny jsem dával auto do škoda servisu na výměnu oleje atd.

Dneska jsme přehazovali s kámošem na autě brzdy a zespoda jsme objevili že na krytu motoru je olej. Tak jsme ten kryt sundali a a vyteklý olej byl od výpustního šroubu, kterej byl na dvou podložkách a byl strženej. Jelikož jezdím jen do jednoho servisu, tak mi bylo jasný že to udělali oni. Volal jsem tam, přiznali chybu a že mi tu vanu opraví. A to tak že udělají novej, vetší závit. Mě se to ale nějak nezdá, kdo ví jakejma nástrojema tam tu díru převrtají?! Pochypuju že na ponku udělají přesnou a jemnou díru do hliníku. Co Vy na to, myslíte že mám požadovat výměnu vany za novou? Díky Hynek.

Můžeš to skusit, chtít novou vanu, ale osobně si myslím, že ti jí zadarmo nedají. Na opravy závitů jsou speciální sady, a asi ani vanu nebudou sundavat z motoru. Na hliníkovej vanách se to stává docela často. Někde jsem tady o tom již něco četl, pokusím se to najít.

Nemáš zač. -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.