Publikováno Duben 23, 200718 r Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně následující věci. Cca před třemi týdny jsem dával auto do škoda servisu na výměnu oleje atd. Dneska jsme přehazovali s kámošem na autě brzdy a zespoda jsme objevili že na krytu motoru je olej. Tak jsme ten kryt sundali a a vyteklý olej byl od výpustního šroubu, kterej byl na dvou podložkách a byl strženej. Jelikož jezdím jen do jednoho servisu, tak mi bylo jasný že to udělali oni. Volal jsem tam, přiznali chybu a že mi tu vanu opraví. A to tak že udělají novej, vetší závit. Mě se to ale nějak nezdá, kdo ví jakejma nástrojema tam tu díru převrtají?! Pochypuju že na ponku udělají přesnou a jemnou díru do hliníku. Co Vy na to, myslíte že mám požadovat výměnu vany za novou? Díky Hynek.
Duben 23, 200718 r Můžeš to skusit, chtít novou vanu, ale osobně si myslím, že ti jí zadarmo nedají. Na opravy závitů jsou speciální sady, a asi ani vanu nebudou sundavat z motoru. Na hliníkovej vanách se to stává docela často. Někde jsem tady o tom již něco četl, pokusím se to najít.
Duben 23, 200718 r Autor Tak jsem něco našel. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...24&hl=závit Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.