Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau chlapi, je tu někdo, kdo by mi podrobně poradil, jak rozebrat madla z tapeťáků. Nějak jsem to zkoušel a nechci, aby mi něco prasklo. Chtěl jsem si ty plasty opravit, mám je poškrábané, a nejde mi to. Předem dík za odpovědi. Hlavně potřebuje ten panýlek u řidiče, abych si něco nezničil. :)

Jde to dobře, jen vědět kam sáhnout!

post-3282-1177445670_thumb.jpg

ja to mel taky narazeny jak prase,jsem tam pak strikl trosku silikonu,at priste nebojuji

• Autor
ja to mel taky narazeny jak prase,jsem tam pak strikl trosku silikonu,at priste nebojuji

Tak to mám asi stejný problém. Ty madla drží fest. Pokusím se to po kouskách nějak vyloupnout. Nehci si poničit tapec. Jde jinak sundat jen to madlo? Opravím ho komplet. O víkendu jsem si stříknul palubku u budíku, střed a nějaké plasty na dveřích černou lesklou a vypadá to nádherně, tak bych udělal i ty madla a to ovládání u řidiče ať se to sladí :palec2:

Jinak to nepude. Možná by pomohlo to trošku nahřát fénem. Ve předu mi to šlo dobře, ale vzádu mi to dalo taky zabrat. Jinak ovladače u řidiče po demontáži vis návod odšroubuješ od toho ty ovladače asi 4šroubky a mužeš plast stříkat.

Tady jsem našel fotku :palec2:

post-873-1177489122_thumb.jpg

Upraveno od zabiak

Sundal jsem madlo u spolujezdce, které bylo dost poškrábaný. Je lepší ho stříknout barvou (popř. jaká je na plast nejlepší, aby to vypadalo jak origo) nebo koupit nové? Co vyjde líp v porovnání cena a kvalita? A ještě dotaz, co používáte za přípravek na "oživení" plastů? Díky

• Autor
Jinak to nepude. Možná by pomohlo to trošku nahřát fénem. Ve předu mi to šlo dobře, ale vzádu mi to dalo taky zabrat. Jinak ovladače u řidiče po demontáži vis návod odšroubuješ od toho ty ovladače asi 4šroubky a mužeš plast stříkat.

Tady jsem našel fotku :palec2:

Díky za radu, ten obrázek mi určo pomůže. Ještě jsem to nikdy nerozdělával, tak snad to zvládnu. :palec2:

• Autor
Sundal jsem madlo u spolujezdce, které bylo dost poškrábaný. Je lepší ho stříknout barvou (popř. jaká je na plast nejlepší, aby to vypadalo jak origo) nebo koupit nové? Co vyjde líp v porovnání cena a kvalita? A ještě dotaz, co používáte za přípravek na "oživení" plastů? Díky

Na plasty jsem si koupil celou sadu. Základ na plasty, stříkaný tmel a barvu. V sadě je základní 150ml, ale já si tu barvu vyměnil za 500ml. Výjde to levněji. Nastříkal jsem si palubku kolem budíků, rámeček rádia a plast u klik otvírání dveří a vypadá to fakt dobře. Teď si tím opravím i ty madla.

Je to koupené na www.autofam.cz Mám to kousek od baráku :palec2:

Upraveno od Matys06

Na plasty jsem si koupil celou sadu. Základ na plasty, stříkaný tmel a barvu. V sadě je základní 150ml, ale já si tu barvu vyměnil za 500ml. Výjde to levněji. Nastříkal jsem si palubku kolem budíků, rámeček rádia a plast u klik otvírání dveří a vypadá to fakt dobře. Teď si tím opravím i ty madla.

Tak hlavně potom nezapomen na fotky pro kamarády:-)

Ty madla se daj vyndat vcelku jednoduse!!staci trosec potahnout za horni cast kera se vysune ven,na spodku to trosec drzi,ale lehkym kmitanim nahoru a dolu to jde hezky pekne vysunou......taky sem si je striknul...vcera sem se dostal k ovladani ridice tak uvidim jak to bude v aute vypaddat...

post-4984-1177507417_thumb.jpg

post-4984-1177507489_thumb.jpg

ja kupoval madlo nove ve skodovce,stalo126kacek,poskrabal ho muj malinkej hafan,svina

nevíte někdo o někom, kdo by udělal na madla "dřevodekor" ?

se to myslim prodavalo v bazaru,mozna uz je to pryc,bylo to za dobrou cenu

• Autor

Dnes nafotím tu palubku a ten středový panel a hodím to sem. Madla se pokusím udělat v neděli, tak uvidím, jak mi na to výjde čas. :)

• Autor
Ty madla se daj vyndat vcelku jednoduse!!staci trosec potahnout za horni cast kera se vysune ven,na spodku to trosec drzi,ale lehkym kmitanim nahoru a dolu to jde hezky pekne vysunou......taky sem si je striknul...vcera sem se dostal k ovladani ridice tak uvidim jak to bude v aute vypaddat...

Snad se mi to povede aniž bych něco ulomil :)

• Autor

Tady máš taky něco nafoceno http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/nastrikani.htm -_- Další návod na stříkání plastů je myslím tady na foru v instalačních materiálech

Přesně tento návod jsem měl vytisknutý pro inspiraci. Ale moc jsem ho nepotřeboval :)

• Autor

Ještě jsem se chtěl zeptat, jakým způsobem vytáhnout větrání nad kaslíkem spolujezdce??? Nějak to nejde. Nevím, kde tam jsou zobáčky.

• Autor

Přikládám fotku toho přestříkaného vnitřku. :)

Barva je černá lesklá. Schne 10 minut. Nefotil jsem ty malé kousky plastů u kliček. Ještě nastříkám ty madla.

post-6110-1177611513_thumb.jpg

Upraveno od Matys06

• Autor

Tak madla jsou hotový. Tak mě to začalo bavit, že si asi ještě stříknu středovej tunel kolem ručky a klacku!!!

Madla se mi podařilo odloupnout, ale když jsem začak odšroubovávat ty 2 šroubky, zjistil jsem, že to drží ještě jeden šroubek, na kterej se nemám jak dostat!!! Ale zmakl jsem tu půlku madla a jak se to nasadí starej kousek není vůbec vidět, takže je to O.K.!!!

Přikládám fotku toho přestříkaného vnitřku. :)

Barva je černá lesklá. Schne 10 minut. Nefotil jsem ty malé kousky plastů u kliček. Ještě nastříkám ty madla.

parada!!! :palec2:

• Autor

Tak se chystám na přestřik celého středového tunelu. Snad to o víkendu zmáknu!!! :D

• Autor
Tak se chystám na přestřik celého středového tunelu. Snad to o víkendu zmáknu!!! :D

Tak, tunel je hotov :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.