JohnyS Vloženo 23. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2005 Konečně jsem dodělal Subwoofer v rezervě společně se zesilovačem. Takže menší popis: šlo mě o zachování maximální velikosti kufru, protože občas toho vezu tolik . . .No takže podlaha byla zvednutá cca o 8 cm do urovně bočních úchytek. Podlahu jsem řezal z centimetrové tvrzené překližky a je to celé položené na dřevěných hranolcích. Tím je prostor " ozvučnice" zvětšen nejen pro sub, ale také pro přidělání zesilovače. technické data: Subwoofer Pionner (max 800 W, 300W RMS při 4 ohmech) Zesilovač Axton C 109 (monoblok a 300W RMS při 4 ohmech) no a kabeláš od ACR ještě je tam neon, ale to bude svítit až příští týden, tak pak dodám fotky. Takže toť moje usilí . . . Celkový pohled - - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 23. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2005 Teď s odklopením krytu Subwooferu ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 23. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2005 A s odklopením přístupu k rezervě - - - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_fancarhifi Vloženo 23. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2005 Vpadá to dobře,ale ta překližka... i když je tvrzená nemá tuhost MDF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 23. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2005 hmmm, no MDF jsem objevil až po vyřezání . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 23. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2005 Vypadá to pěkně... Ještě mi popiš jak to hraje... Nerezonuje třeba nějak ta rezerva??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2005 Pěkná práce a buď rád že to máš z překlišky a né z MDF.Dělám nábytek a vím,že MDF je sviňa.je sice tuhý,ale chybí mu docela pružnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 23. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2005 rezerva nerezonuje, ale neco pod, nevím asi kryty vnitřní kryty výfuku. No ještě to musím hodit na zvedák a pokouknout, ale slyšíš to jen když jsi venku. No a jak to hraje, jak ti to mám říct (chce to poslechnout), pěkně a ani to nemusíš brutálně zesilovat, vrní to už při jemném poslechu . . Jediný co mě hodně překvapilo, tak to skoro vubec není slyšet venku, ale když otevřeš zadní dveře, tak to je fakt nářez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 23. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2005 cosby: Jo díky, radši jsem to dělal z něčeho co znám a vím jak na to . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 (editace) super prace. pekne kde mas sadu naradi a trojuhelnik ? Editováno: 24. Říjen 2005, autor: Petrando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Tak tohle je opravdu fajnová práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 24. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Petrando: nářadí mám v levé kapsičce a v pravé mám lékárnu. NO a trojuhelník, tak nad tím ještě přemýšlím . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scully Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Máš to mo pěkný, doufám že se si to na příštím sraziku budu moc poslechnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaVa Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Pekne :-) Aj j atake xcem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Jestli něco rezonuje venku tak bych to vůbec neřešil... Jinak z vlastní zkušenosti...Mrkni se na podložku SPZ... Ta je mrcha a dělá různý pazvuky venku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Vyzerá to super, niečo podobné plánujem urobiť aj ja. A z čoho máš urobený ten dierovaný kryt na subwoofer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_fancarhifi Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 to cosby;MDF-ka není o pružnosti, musí odolávat vybracím které vytváří woofer,proto je zástavba do rezervy kola tak náročná na kvalitu provedení.Dobré vytlumení je 80% úspěchu a zbylých 20% je o pevnosti upevnění wooferu a na to nemůžeš potřebovat žádnou pružnost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 jelikož to ale používá i jako druhou podlahu,právě ta pružnost je zapotřebí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 24. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Lewis: na SPZ jsem se koukal a je to v poho, ale je to fakt něco pod autem, já bych to tak neřešil, ale je to fakt hodně slyšet (venku) tak bych nerad, aby se mi všichni smáli . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 24. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 f888: to děrovaný, je to něco co se dá koupit na nábytek, dal mi to dřevař a ty díry jsem dělal vrták já sám. Takže jsem ho pěkně zničil, protože je to potáhlí nějakým hliníkem . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 24. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Tak to mě nic nenapadá... Budeš muset na to přijít sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 24. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2005 Jo to je v poho, aspoň se mám přes zimu čím bavit . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2005 Pod podložku pre značku sa dajú dať kúsky starej podložky pod myš (nedrží v sebe vodu ako molitan). Ale mne vždy pri zabuchnutí 5. dverí rezonoval tepelný štít zadného dielu tlmiča výfuku. Je to dosť mizere uchytené a tie divné príchytky sa po utiahnutí ustavične povolili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 25. Říjen 2005 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2005 Diamant: No přesně tam čekám, že jsou ty rezonance, uvidíme teďka v sobotu . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Říjen 2005 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2005 Ale mne vždy pri zabuchnutí 5. dverí rezonoval tepelný štít zadného dielu tlmiča výfuku. Je to dosť mizere uchytené a tie divné príchytky sa po utiahnutí ustavične povolili. Mám stejnej problém, ale neřeším to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.