Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

potřeboval bych rozdělat orig vystřelovací klíč a vložit do něj čip z rovného klíče. A jak se dostanu na tlačítka DO ?

Nějaká rada jak na to,abych ho nezničil. Případně foto?

Mám dálku od RJ CZ KEY - nemá někdo zkušenost s přehozením dálkového ovládání z jejich vystřel. klíče do org. vystřelováku ??

Díky za info

• Autor

hotovo !

Tebe sa podarilo vymeniť cele vnutro RJ CZ KEY do ORIGO vystrelováku? :worthy

• Autor

ano, jde to a dálka na cz funguje........

musí se upravit orig. pouzdro klíče a dopasovat tišták RRJ CZ KEY přesně na knoflíky......ted už jen pořídit čip(immo)

už je víkend..... zdarec

musí se upravit orig. pouzdro klíče a dopasovat tišták RRJ CZ KEY přesně na knoflíky......ted už jen pořídit čip(immo)

už je víkend..... zdarec

Ty vole, ty si iný koumák.... :palec2:

• Autor

díky octávio...... už je přispůsobený i immo

to je jiná :palec2:

Nevíte náhodou kde, by se dala sehnat ta malá samolepka znaku škoda na vystřelovací klíč?

• Autor

zeptat se u prodejce škoda, nebo by ji mohla vyrobit reklamní služba.....dělají spostu samolepek i v 3D provedení

Zdravím,

potřeboval bych rozdělat orig vystřelovací klíč a vložit do něj čip z rovného klíče. A jak se dostanu na tlačítka DO ?

Mám dálku od RJ CZ KEY - nemá někdo zkušenost s přehozením dálkového ovládání z jejich vystřel. klíče do org. vystřelováku ??

Díky za info

Potřebuji vyměnit baterii ve vystřelováku, jak ho rozdělám?

• Autor
Zdravím,

Díky za info

Potřebuji vyměnit baterii ve vystřelováku, jak ho rozdělám?

z plochy kde nejsou tlačítka , tak do drážky v půli klíče vsuň slabý šroubocák(nožík) nadzvedni past a rozpoj klíč na vystřelovací část a část s tlačítky. Tlačítkovou část od sebe podélně odcvakni. Opatrně , ale jde to a uvidíš baterku. ;)

už je víkend..... zdarec

Jak jsi udělal napasování na knoflíky aby to sedělo? Dej, prosím, návod. Uvažuju o něčem podobným. Díky ;)

• Autor

Když rozděláš oba klíče vyndáš tištáky- sám uvidíš jak to upravit ,já ten z RJ CZ KEY trohcu zpiloval v jednom rohu a na jedný straně, aby se to přiblížilo orig. tištáku. potom upraviš pouzdro orig. klíče- vyřežeš plasty co překáží hlavně v jednom rohu, tak dlouho až to dopasuješ( myslím , že pomůže , kvůli výšce podlepit tlačítka plátkem tvrdé gumy), je třeba nespěchat a pohrát si s tím....

Ahoj, tak o tomhle jsem přemýšlel. Koupit dálku RJ CZ Key a popřípadě origo vystřelováky škoda a vyměnit vnitřek RJ CZ Key do originálů. Kdyby to šlo, hoď sem pár fotek pracovního postupu. Díky moc

A ještě dotaz, šel by napasovat můj současnej rovnej klíč škoda včetně immo po nějaké úpravě do těch vystřelováků (abych klíč nemusel dávat vybrušovat a pak tam pasovat immo). Ještě jsem je neviděl rozdělaný, tak nevím.

Dík za odpověď

• Autor

už se o to někdo pokoušel, nevím jak to dopadlo, tipoval bych,že nic moc.... je zeslabenej o ten plast na konci planžety,za tu práci s dosazením to určitě nestojí, nech ho vyříznout .

přehodit dálku jde, viz. příspěvek výše

• 8 měsíců později...
už se o to někdo pokoušel, nevím jak to dopadlo, tipoval bych,že nic moc.... je zeslabenej o ten plast na konci planžety,za tu práci s dosazením to určitě nestojí, nech ho vyříznout .

přehodit dálku jde, viz. příspěvek výše

šlo by tu teda hodit nějaké to foto Tvé práce s předěláním ob. klíče na vystřelovák??určitě by to uvítalo více lidí dík za foto

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.