DavidBery Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Zdar Skodovaci, cca pred rokem jsem koupil novou O1 Tour a az ted jsem dostal k tomu abych se podival magicky oko na baterce. Dle navodu zelene zabarveni indikuje, ze je nabito. Tmave zabarveni indikuje nutnost dobit a zlute nebo bezbarve zabarveni indikuje nedostatek elektolytu. Me to svitilo cervene, tak jsem celou noc dobijel a stale cerveno. Normalne to startuje, takze asi nebude malo nabita. Jak to sviti Vam? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 To máš asi nějakou spěšl baterku já tam žádné oko nemám. Ale nebál bych se o ní. Já mám v oktě baterku furt stejnou auto z roku 2000 175tis najeto a furt je v pohodě. Teda minulej rok jsem nenastartoval tak jsem jí dolil a zase v pohodě. Zdar Skodovaci, cca pred rokem jsem koupil novou O1 Tour a az ted jsem dostal k tomu abych se podival magicky oko na baterce. Dle navodu zelene zabarveni indikuje, ze je nabito. Tmave zabarveni indikuje nutnost dobit a zlute nebo bezbarve zabarveni indikuje nedostatek elektolytu. Me to svitilo cervene, tak jsem celou noc dobijel a stale cerveno. Normalne to startuje, takze asi nebude malo nabita. Jak to sviti Vam? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidBery Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Je tam z vyroby .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Moje magické oko nesvítí ani zeleně, ani červeně. Je nějaké osleplé. Baterka je v pohodě, startuje to jak má, tak to neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Takže koukám další oběť prodloužených intervalů ... Taky tam mám oko a nesvítí, ale pravda je, že dokud to startuje bez problémů a při proměření odpovídá hodnotám, co mají být, není co řešit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Já tam taky žádný oko nemám (2003 a původní baterka) i když o ní v knížce píšou. A nestříkla ti kyselina do oka že ho vidíš stále červené? :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Magické oko mám, svítí zeleně, teda většinou a pokud nesvítí vůbec, je ho dobré poklepat, hlavně né kladivem . Nebo s baterkou trošinku pohnout ať se elektrolyt rozhoupá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Jaký má vliv prodloužený interval na baterku, nějak mi uniká souvislost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Na mne sviti to moje zelene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Mám r.v.26.11 2002 a oko taky zelené.Baterka původní bez jakéhokoliv zásahu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.