Mr.Tom Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Máte někdo zkušenosti s měřiči tlaku pneu...který je nejpřesnější atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Máte někdo zkušenosti s měřiči tlaku pneu...který je nejpřesnější atd. Ses díval na Občanské judo, žejo a teď si nejsi jistý viď... Ohraná písnička, nekupuj levný šmejd a kup něco nad 200,- od známého výrobce, nejlépe český manometr... Porovnej svůj měřič třeba v pneuservisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Já mám digitální od zn. Alpin asi za 400,- Kč. Vždy když jsem byl třeba přezouvat kola v servisu, tak jsem se zaptal na kolik mi kola nafoukali. Pak jsem to hned přeměřil a je docela přesnej, takže můžu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.