cedric4z10 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Nazdar lidi, mám dotaz na někoho, komu se to už stalo: Mám na Roomu parkovací senzory, když jsou - jsou super, ale většinout s nimi něco je: 1) Pokud ihned po nastartování motoru (se sešlápnutou spojkou) zařadím ze zpátečky na jedničku, tak se mi kousne orig rádio (DANCE), resp. furt mi na něm svítí obrázek auta - jako když je zařazena zpátečka.... Pomůže pouze zařazení zpět zpátečky a zase jedničky, což např. na křižovatce, kde za vámi stojej auta nebudí u nich moc dobrý dojem :-) 2) Jakmile projedu myčkou, tak senzory nefungují cca 3 hodiny... asi tam do nich nateče a furt pískaj.... Ale už se mi to stalo i při jízdě, že když jsem vyjížděl fungovali, když jsem přijel do cíle - cca 100 km - už ne.... Máte s nimi nějaké podobné zkušenosti? Na garančku jdu už za 3000 km, takže až tam to budu reklamovat, ale uvítal bych nějaký info... nestli s tím nejsem sám :-) Dík moc Honza / Ced Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Cau,senzory mame taky + radio Dancea vse funguje prefektne. Nic takoveho, jak pises jsem nepozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 bleskove bych s tim letel na prodejce at to da hned doporadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Ahoj parkovací senzory mám ale bez radia Dance. Jen s akustickým signálem a zatím najeto 2500km a fungují bez problému. Jak píše Blacky okamžitě bych jel k prodejci reklamovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Cedric: Niečo podobné sa stávalo na OII... Ale keďže tebe nerobí dobre ani tá vlhkosť, šiel by som to jednoznačne reklamovať. Môže byť problém s niektorým čidlom, ktoré netesní a robí neplechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Taky bych to řešil okamžitou návštěvou v servisu, tím nic nezkazíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric4z10 Vloženo 1. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Jj, asi raději tam zajdu dřív. Dneska dokonce akusťák pípal pořád, pak přerušovaně, pak nic a to jsem stál na prázným parkovišti... každý den to je horší a horší... čekat na garančku už nebudu. Dík za odpovědi Honza / Ced Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Dej potom vědět, so s tím bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mibo Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Měl jsem to samé,při zařazení zpátečky okamžitě začal řvát nepřerušovaně signál.Šel jsem hned do servisu a zjistili,že jsou vadné dvě čidla.Po výměně zatím bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric4z10 Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Zdravím, takže jsem to už reklamoval, resp. spláchl jsem to spolu s garančkou... 1) Co se týče zasekávání rádia (stále svítí obrázek auta - jako když je zařazena zpátečka) - stačí nahrát nový software - vše funguje a dokonce se mi subjektivně zdá, že se rádio nyní pouští rychleji... 2) Vadné senzory u mě způsobila špatná instalace tažného zařízení - zatékalo do elektriky... nebo tak něco mi řekli PS: zkoušel jsem se ptát, jesli existuje nějaký software nebo "co" pro vypnutí funkce Corner ve dne... vůbec nic o tom nevěděli... máte někdo zkušenosti? Honza - Ced Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 (editace) Asi mas nakou nabehovku- jeden z prvnich, uz jsem jel s Room v plny i s parkovakama a vse naprosto ok i za deste.... Pokud by nekdo chtel parkovaky tak mam novy, origo, levne - 1800,- - 736 172 076 Povanocni akce pouze 1500,- ! Editováno: 21. Únor 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Cedric: Vypnutie funkcie Corner pri zapnutom dennom svietení je robené zmenou zapojenia - kódovaním to odstaviť nejde, jedine zmeniť zapojenie (neviem presne, aké sú konkrétne rozdiely). Čo sa týka rádia a toho, že ti robili flash - aké máš rádio? Pokiaľ mám totiž dobré info (z prvej ruky), tak na žiadne rádiio v R/FII nejde spraviť flash... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eathon Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Mám trochu jiný problém se senzory.. Už 2x se mi stalo, že jsem cestou jeden ztratil .. pokaždé jiný .. Prostě tam byly, pak jsem v kuse ujel asi 100 km po běžných českých silnicích a senzor nikde .. takže na zpátečku auto píská .. -> reklamace v servisu PS: Když jsem měl auto krátce, tak jsem zjistil, že při nasazeném tažném to senzory občas "chytí" a auto .. pískalo furt .. někdy taky ne (asi záleželo na tom, jak je vykloněná krytka koule..) .. ale chvli mi trvalo, než jsem na to přišel, že to tak je :-D (myslel jsem, že je to myčkou, nebo po dešti...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 No člověče jak můžeš ztrácet parkovací senzory ???? To jsou origo z fabriky neb dodatečná montáž ? přece ikdyby Ti upadl s tím nalepovacím držáčkem od nárazníku musel by zůstat viset na přívodních drátech ??? z toho konektoru se se sám nevyhákne.... většinou je to fuška vyměnit.... když je tam nalítanej bordel... Kdybys nepsal , že to bylo za jízdy řekl bych, že Ti je někdo krade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Inu myslim, ze nema orig senzory, nebo tazny. Jinak se totiz senzory odpojujou a pri spravne zapojeny el. zasuvce by nemeli piskat. Resp. pokud je jen nandany tazny a nezapojenej vozejk(nebo aspon redukce 16/7pin) tak mozna. Mit ale tazny pro bezny jizde je reseny v jinym vlakne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Tak jsem dneska namontil parkovací senzory SENCOR SCA PARK100 za 399Kč !!! (balení hodně pěkné,včetně stahovacích pásek a oboustraných lepítek od fa 3M,návod dokonce v cz, provedení komponent taky velice slušné ). Montáž celkem v pohodě ale dost to trvá. Natáhnout +/- od levé žárovky, pípák mám na levém boku schovaný v přihrádce. Nárazník jsem sundal a použil rozteče pro origo senzory. Jsou tam vyznačené. Koule od TZ nemá naštěstí vliv. Až to odzkouším pořádně tak je možná stříknu, nebo je nechám tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Pekne takto nejak to mam aj ja tiez neorigo dorobene v SKODA servise neviem uz jak sa volaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Být tebou bych je určitě nalakoval.. Podle mě to totiž takto vypadá prostě blbě.. Navíc když si dá člověk už tu práci aby si to namontoval, zapojil a zprovoznil, tak těch 5 minut, co by zabralo stříknutí do barvy by snad ani nepoznal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 (editace) Ani ja ich nemam streknute Galvi ale niektore znacky maju uz aj z vyroby parkovaky cierne Editováno: 29. Březen 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 No právě a to je na tom to smutné.. Když už ani z výroby to nelakují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 (editace) Tieto dodatočne montované neorigo parkovačky potom fungujú na rádiu a pípajú cez repráky podľa toho na ktorej strane je prekážka? Editováno: 29. Březen 2014, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 rádio nem má to svoj pípák a RJ tá vyhodnocuje všetky čidlá a podla toho to pípe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 tuším mám tieto http://www.parkovaciesenzory.sk/sk/parkovacie-senzory-akusticke/10-parkovacie-senzory-steelmate-pts400ex.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 (editace) Ne , tyto pouze pípají a nelze určit směr. mají svůj "repráček" ,kromě napojení +/- na zpátečkové světla nemají nic společného s elektroinstalací auta ani rádia. Parkováky na "rádio" jsou cenově trochu dost jiná liga. Jo a na aukčním servru ať nedělám reklamu prodávají i mluvící . Ale taky neumí směr. Editováno: 29. Březen 2014, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David. K Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 V 29. 3. 2014 na 15:44, Alma napsal: Tak jsem dneska namontil parkovací senzory SENCOR SCA PARK100 za 399Kč !!! (balení hodně pěkné,včetně stahovacích pásek a oboustraných lepítek od fa 3M,návod dokonce v cz, provedení komponent taky velice slušné ). Montáž celkem v pohodě ale dost to trvá. Natáhnout +/- od levé žárovky, pípák mám na levém boku schovaný v přihrádce. Nárazník jsem sundal a použil rozteče pro origo senzory. Jsou tam vyznačené. Koule od TZ nemá naštěstí vliv. Až to odzkouším pořádně tak je možná stříknu, nebo je nechám tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.