zabiak Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Zatím je moje navi moje hlava a docela naprd furt někde bloudím. Tak bych si chtěl koupit navigaci mám možnost mít levně Garmin Nuvi 33 co na ní říkáte? Máte jí někdo? http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=...mp;CategoryId=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Tak já zatím používám vlastní hlavu, ale do budoucna nějakou pořídím. Alespoň si dle příspěvků udělám představu před výběrem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Omlouvám se za tak trochu OT, ale téma navigací už tady je a má 11 stran: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10228 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 jj a pokud chcete ušetřit čas s výběrem, tak ultimátní navigace do auta je ne 10. straně uplně dole... a budete mít jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 jj a pokud chcete ušetřit čas s výběrem, tak ultimátní navigace do auta je ne 10. straně uplně dole... a budete mít jasno Máš pravdu. Už jsem ji tam viděl a za ty prachy je to prostě bomba. Myslím, že nic lepšího v této cenové relaci nemáš šanci sehnat. A ta velikost zobrazení - bomba!!! Já mám akorát display mobilu a to se nedá srovnat. Navíc ti to funguje všude a ve všech jazycích, bez nabíjení. Prostě paráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 jj a pokud chcete ušetřit čas s výběrem, tak ultimátní navigace do auta je ne 10. straně uplně dole... a budete mít jasno Máš pravdu. Už jsem ji tam viděl a za ty prachy je to prostě bomba. Myslím, že nic lepšího v této cenové relaci nemáš šanci sehnat. A ta velikost zobrazení - bomba!!! Já mám akorát display mobilu a to se nedá srovnat. Navíc ti to funguje všude a ve všech jazycích, bez nabíjení. Prostě paráda! no vždyt říkám. Ultimátní navigaci :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ty navigace v těch mobilech jste už měli nebo se to dá dohrát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ty navigace v těch mobilech jste už měli nebo se to dá dohrát??? Dá se dohrát, ale nejméně Mio a snad nově i Nokia vyrábí mobil již s navigací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 malá koncernová MCD spokojenost nezavazí k cíly dovede a píše na maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Mám Nokii n70 v TomTom+gps b-speech.Zatím bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 tak já mam origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 tak já mam origo už si koupil jo já mám P990i a TT6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 jo jo díky Cosbymu .Ted ještě Martin RS vše namontuje a bude to o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Ty navigace v těch mobilech jste už měli nebo se to dá dohrát??? Dá se dohrát, ale nejméně Mio a snad nově i Nokia vyrábí mobil již s navigací. Díky Víťo, budu si asi muset taky něco pořídit. Podle hlavy se furt jezdit nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Dá se nějaká navigace nahrát do Sony Ericsson Z550i??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 jo jo díky Cosbymu .Ted ještě Martin RS vše namontuje a bude to o.k. kdy to budete montovat? dyžtak pře sz mám to k Martinovi kousíček bych se stavil na kus řeči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Chlapáci nemáte někdo navi v Nokia E50...?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 jo jo díky Cosbymu .Ted ještě Martin RS vše namontuje a bude to o.k. kdy to budete montovat? dyžtak pře sz mám to k Martinovi kousíček bych se stavil na kus řeči to je ten problém ,Martin to tam chce den nechat a to je u mě ne Pražáka problém .A plně zas chápu ,že chce na to mít klid a bejt tam sám .Tak fakt nevim jak to udělat ,snad ho ukecám a nechá mě u toho .Já lama mu do toho rozhodně kecat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Používám Tom Toma v pdáčku Mio P350,zároveň tam mam i navigaci IGO,musim říct,že s tom tomem jsem spokojenej o 100% víc,jsou to jen drobnosti,různý nepřesnosti,blbe se odhaduje vzdálenost odboček a podobně,tyhle drobnosti jsou v tom tomovi vychytaný.Ale abych IGO jenom nešpinil:má pro ti TT velkou výhodu co se týče map.TT má soubory map a když jedete nekam do ciziny přes více států,které nejsou v jednom souboru a máte menší paměť tak máte po srandě.Kdežto do navigace igo si pred cestou můžete libovolně nakombinovat jakékoliv mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UdaWhite Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Také mám Garmina C510...co se týče přesnosti navádění, nemá chybu, paní občas plácne nějakou hloupotinu jako otočte se do protisměru (i když mám protisměr vypnutej)...velký přehledný menu na který může i větší prst, velkej ukazatel rychlosti Poslední týden jezdím TomTom One New a co se týče hlasové navigace je příjemnější, plynule bez utržkovitého koktání oproti gárminu, kde na vás paní vyštěkne "se držte vlevo" . Oproti c510 nabízí lepší možnost projít cestu např. po obrázcích atd... mapa je menší ale to neznamená, že je méně přehledná. Zhodnocení: když nechávám navigovat, tak mě moc nezajímá jestli na mě čumí pět satelitů nebo osm, u Garmina mi stačí, že chytám příjem GPS. Schválně jsem nechal puštěné obě a vedly mě úplně stejně. U TomToma rozhoduje cena (-2000,-Kč). U Garmina zase 10x lepší a pochopitelnější menu+větší zobrazovaná mapa+čas jízdy, doby stání, ukazatel rychlosti, průměrná rychlost atd atd TomTom One New zítra vracím otci, podám zprávu na co se připravit a co od něj očekávat. Nebudu na něj vzpomínat ve zlém, ale kdybych přišel o Garmin c510 asi bych do něj šel znova. Jen tak mimochdem mít prachy tak jdu 200% do Garmin nüvi 660 - používám služebně a maximální spokojenost. PS: Kucí když chcete kratší cestu, tak je zcela logické, že vás povede po okreskách 3 třídy. Je to prostě vzdálenostně kratší. Doporučuji v tomto případě zapnout objížďku nespevněných silnic. Maličko to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Dá se nějaká navigace nahrát do Sony Ericsson Z550i??? Bohužel ne,jde to nainstalovat jen na telefony s operačním systémem(Nokia-Symbian,Motorola-Windows atd) nebo na Palm os Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Před týdnem jsem si koupil MIO 520 s mapami celé Evropy, naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Ipaq 1940, Igo2006, bluetooth prijimac s cipem sirf III....zatim vyhovuje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Mám teď Tomtoma na Nokii 6630 a jsem spokojen ...... jízdy hlavně po praze OK. Uvažuji o koupi Tom Tom One New Tak Tom Tom One New je na cestě ke mne domů... jsem na něj zvědavý co umí a jak si budeme rozumět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 v aute Blaupunkt DX - slovenska mapa neexistuje v telefone TomTom - tu zas len 19% pokrite takze uplna spokojnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.