Louda Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 :help: Caues kluci potrebuju sundat palubní desku, mam pod ni zdechlou myš a je to kentus!!!! Uz mám predek koplet odstrojený ale nevím jak sundat paluku, kolik sroubu ji drzi a kde jsou. Uz se stím od rána jebu a hlady nevidím protoze kdybych pojedl tak si to jeste zableju. :help: hodte mi sem nekdo prosím obrázek nebo neco. Nemám na to uz nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Pod pojmom palubní deska myslíš ten horný gumený plast čo je pod čelným sklom? Pripojil som návod na demontáž všetkých plastov a aj hornej časti prístrojovej dosky. Sú to väčšie súbory, aby to šlo poriadne vytlačiť a bolo vidno umiestnenie šróbov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 jj přesne to myslím tak jesti ji drží jen tech 8 sroubů tak to by uz mela jít ven. Zatím ti mnohokrát děkuju. už u toho pěním. pak se ozvu jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Palubku sem sundal ale tu smradlavou k...u sem nenasel. dal sem to zase dokupy a jdu konecně něco pojíst. nakoupím hodně stromečků a dalších smradů co to přerazí a budu doufat ze brzo vyschne. A nebo se na to kuknu někdy jak budu mít víc času aspon tak 3 dny a vyhážu to všechno ven. Dekuju za ty obrázky pomohlo to,držel to ještě airbag, tak proto to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 A našel jsi, kudy tam vlezla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 :help: Caues kluci potrebuju sundat palubní desku, mam pod ni zdechlou myš a je to kentus!!!! Uz mám predek koplet odstrojený ale nevím jak sundat paluku, kolik sroubu ji drzi a kde jsou. Uz se stím od rána jebu a hlady nevidím protoze kdybych pojedl tak si to jeste zableju. :help: hodte mi sem nekdo prosím obrázek nebo neco. Nemám na to uz nervy Ty jsi tam tu myš viděl. Nesmrdí ti náhodou jen klima? To se dá vyčistit sprejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Mozna ti zalezla do klima - pokud nemas pilov. filtr. Ale taky mozna ti smrdi klimatizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Klima to není a z ventilace to nesmrdí. Jde to někde ze středu palubky, pes to tam taky cítil. Bracha vezl vyhodit PET flašky v pytli a ještě než je strčil do auta tak z tam vyskákaly 4 myši (je to tak týden). Jak to vyndával tak se ještě jedna nacpala pod sedacku. Jak mi to říkal tak sem myslel že ho zastřelím, a že prej utekla jak nechal otevřený dveře ...tak kulový. Ted jak začalo být horko tak začala být cíti a je to fakt hnus, to si nedovedete představit. Příští týden ji musím najít vzal sem si na to i 4 dny volno, za týden mám vozit svatbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Jak říkám, někudy tam musela zalízt..víš kudy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 No do auta se dostala přes kufr s pytlem PET lahví. A pod palubku vleze kamakoliv. Je tam dost skulin kama proleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 tak už ji mám potvoru ... byla za ventilací jdoucí do palubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Dost hustý obrázek A propos: by mě zajímalo, jestli už to auto nadále nijak nepáchne? Čím jsi to vyčistil (?) a navíc všechny pachy odstranil???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Dobrý lov, mrška jedna, nejhorší je, že člověk nikdy neví, jaká havěť se do auta dostane. Já si v autě vozím pavouky, snad pro štěstí. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Dost hustý obrázek A propos: by mě zajímalo, jestli už to auto nadále nijak nepáchne? Čím jsi to vyčistil (?) a navíc všechny pachy odstranil???? Čistit nebylo co, ležela na plastu a nebyla ani přilepená. Ale nastříkal jsem to projistotu pěnovým sprejem na čištění čalounení. Interier mi nijak nenačichl, měl jsem tam hodně vonných stromečků. Tak teď už mám konečně pokoj a po myši ani památka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ninop Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Ta myška mi něco připomíná, todle byl asi taky nějaky moc zvědavý jedinec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Fuuuj ludia stačilo tých obrázkov..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No ten pach po té chcíplině velmi těžko odchází. Vzpomínám si kdysi před lety kolegovi ve služební Š 120 chcíplo kotě a hodně dlouho to auto všichni obcházeli velkým obloukem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Kámoš ted prodával AUDI A6 ve které byl 14 dní zavřený majitel... To moje myš byla proti němu parfém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tak tady ležela pod těma kabelama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 To buď rád, že ti tam mrška ještě něco nepřekousala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 tak hlavně že je venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Pěknej úlovek...mě před lety ve služebním favoritu zdechnul potkan...vlezl do motoru a chcípnul na pravý straně pod motorem stěračů...bylo to v létě a nemusím říkat jak vypadal po třech týdnech, když už se v autě nedalo vydržet...byl nafouklej jak míč, úplně průhlednej a ze všech otvorů mu lezli červi...no na a to jsem ho tam odtaď musel nějak dostat...byl přilepenej k laku a zbyl po něm flek, kterej nešel ničím umejt....Bezva zážitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 člověk by ani neřekl co to je za kyseliny, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Chlapy nevíte co stojí palubka na fábku, byly vystřelený pytle, díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Od 11600SK do 12800SK podla verzie akú máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.