Dakie Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Čéče, ten gulášek vypadá lákavě Ale asi fakt záleží na tom kolik nás bude, přinejhorším v Globusu sou nějaký stánky se žvancem, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 8. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Jenže musíme být připraveni na variantu, že bude padat kdo ví co a k tomu bude třeba 5 stupňů... Ale zatím pokaždé počasí vyšlo tak se nebojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 I v Globuse i v Olympii je dost restauraček. Kdyžtak se po skupinkách rozdělíme a nějak se už rozsadíme dle chuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Tak pevně doufám, že počasí ještě vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Tak pevně doufám, že počasí ještě vydrží to ja taky,jenom by me zajimal ten cas,je to fakt v 9?Dakie vis ze z karvine ode me do olomouce ke globusu to je 134,4km?V kolik chces vyjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Tak pevně doufám, že počasí ještě vydrží to ja taky,jenom by me zajimal ten cas,je to fakt v 9?Dakie vis ze z karvine ode me do olomouce ke globusu to je 134,4km?V kolik chces vyjet s-talker: to máš tak 2,5hodinky cesty, to je v poho, když vyjedem v těch půl7 nebo v7 ne? já vím, je to neděle, ale já pak třeba budu chtít vypadnout nejdýl ve2-3, mám to pak ještě kousek domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 s-talker: to máš tak 2,5hodinky cesty, to je v poho, když vyjedem v těch půl7 nebo v7 ne? já vím, je to neděle, ale já pak třeba budu chtít vypadnout nejdýl ve2-3, mám to pak ještě kousek domů Tak přece nemusíte dojet, přesně v devět, důležité je dojet v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 s-talker: to máš tak 2,5hodinky cesty, to je v poho, když vyjedem v těch půl7 nebo v7 ne? já vím, je to neděle, ale já pak třeba budu chtít vypadnout nejdýl ve2-3, mám to pak ještě kousek domů Tak přece nemusíte dojet, přesně v devět, důležité je dojet v poho Myslím, že se bude nějakou tu minutku stejně čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 tak to každopádně s tím se počítá my když jezdíme na srazy, tak máme spicha v turnově na autobusáku a vždycky čekáme tak hodinu než dojede poslední auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 tak to každopádně s tím se počítá my když jezdíme na srazy, tak máme spicha v turnově na autobusáku a vždycky čekáme tak hodinu než dojede poslední auto Já pojedu sám ... Doufám, že nebudu na nikoho čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 tak to každopádně s tím se počítá my když jezdíme na srazy, tak máme spicha v turnově na autobusáku a vždycky čekáme tak hodinu než dojede poslední auto Já pojedu sám ... Doufám, že nebudu na nikoho čekat. no my pojedem ve 3, snad se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 tak to každopádně s tím se počítá my když jezdíme na srazy, tak máme spicha v turnově na autobusáku a vždycky čekáme tak hodinu než dojede poslední auto Já pojedu sám ... Doufám, že nebudu na nikoho čekat. no my pojedem ve 3, snad se domluvíme no spis snad mi budete stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 tak to každopádně s tím se počítá my když jezdíme na srazy, tak máme spicha v turnově na autobusáku a vždycky čekáme tak hodinu než dojede poslední auto Já pojedu sám ... Doufám, že nebudu na nikoho čekat. no my pojedem ve 3, snad se domluvíme no spis snad mi budete stacit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 tak to každopádně s tím se počítá my když jezdíme na srazy, tak máme spicha v turnově na autobusáku a vždycky čekáme tak hodinu než dojede poslední auto Já pojedu sám ... Doufám, že nebudu na nikoho čekat. no my pojedem ve 3, snad se domluvíme no spis snad mi budete stacit :smich: tak ja myslim ze za hodku a 3/4 tam vpoho budem a to pocitam i s bloudenim a hledanim globusu,ne delam si srandu pochopitelne sem si uz nasel cestu na mapy.cz az k parkovisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 tak to každopádně s tím se počítá my když jezdíme na srazy, tak máme spicha v turnově na autobusáku a vždycky čekáme tak hodinu než dojede poslední auto Já pojedu sám ... Doufám, že nebudu na nikoho čekat. no my pojedem ve 3, snad se domluvíme no spis snad mi budete stacit tak ja myslim ze za hodku a 3/4 tam vpoho budem a to pocitam i s bloudenim a hledanim globusu,ne delam si srandu pochopitelne sem si uz nasel cestu na mapy.cz az k parkovisti Z které strany přijedš do Olomouce? Zkusím ti popsat nejlepší cestu ke Globusu. Čekat se určitě bude. Zatím si prohlídnem káry ostatních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Taková malá nápověda je, že pokud přijedete do Olomouce z kteréhokoliv většího města (PR, PV, OV) tak pojedete po dvouproudovce. Po té pojedete pořád směr Hradec Králové a Mohelnice a vždy se dostanete ke Globusu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 tak to každopádně s tím se počítá my když jezdíme na srazy, tak máme spicha v turnově na autobusáku a vždycky čekáme tak hodinu než dojede poslední auto Já pojedu sám ... Doufám, že nebudu na nikoho čekat. no my pojedem ve 3, snad se domluvíme no spis snad mi budete stacit tak ja myslim ze za hodku a 3/4 tam vpoho budem a to pocitam i s bloudenim a hledanim globusu,ne delam si srandu pochopitelne sem si uz nasel cestu na mapy.cz az k parkovisti Z které strany přijedš do Olomouce? Zkusím ti popsat nejlepší cestu ke Globusu. Čekat se určitě bude. Zatím si prohlídnem káry ostatních. prijedeme z ovy koukal sem na to a snad nezabloudime,parkrat sem tam byl v centru a nezabloudil sem,tak snad to nebude problem,ale vzdycky jen na floru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 tak podle mě bude Globus dobře značenej, tak snad nezabloudíme s-talker ty pojedeš první, abysme ti neujely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 tak podle mě bude Globus dobře značenej, tak snad nezabloudíme s-talker ty pojedeš první, abysme ti neujely pro jistotu budu mit sebou vytisklou mapku no ja pojedu prvni a na vas pockam pred olmikem nez dorazite aji vy ale tak sranda musi byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 tak podle mě bude Globus dobře značenej, tak snad nezabloudíme s-talker ty pojedeš první, abysme ti neujely pro jistotu budu mit sebou vytisklou mapku no ja pojedu prvni a na vas pockam pred olmikem nez dorazite aji vy ale tak sranda musi byt jj to beru, ale ne že nám ujedeš až ke Globusu, bo to bez tý tvý mapky pak nenajdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Z Ostravy je ta cesta jednoduchá. Sjedete z dálnice u Přáslavic a pojedete pořád po dvouproudovce až ke Globusu. Nikde nebudete odbočovat, prostě pořád po hlavní!!! Nic jednoduššího není a dojedete až ke kruháču u Globusu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Kua..tady to žije....Všechny cesty vedou do Říma... Já bych se toho nebál....od čeho jsou mapy,cedule a taky máme hubu nee....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Kua..tady to žije....Všechny cesty vedou do Říma... Já bych se toho nebál....od čeho jsou mapy,cedule a taky máme hubu nee....? Ale hlavně oči ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Kua..tady to žije....Všechny cesty vedou do Říma... Já bych se toho nebál....od čeho jsou mapy,cedule a taky máme hubu nee....? Ale hlavně oči ... V neděli kolem deváté ráno bude stačit se držet nějaké Octávky a nebo Fabky, všichni ostatní budou ještě zalezlí v posteli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Kua..tady to žije....Všechny cesty vedou do Říma... Já bych se toho nebál....od čeho jsou mapy,cedule a taky máme hubu nee....? Ale hlavně oči ... V neděli kolem deváté ráno bude stačit se držet nějaké Octávky a nebo Fabky, všichni ostatní budou ještě zalezlí v posteli. Další možnost!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.