Svetlomety O1 L&K - vyrobce?? - Exteriér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Svetlomety O1 L&K - vyrobce??

xxx.79

Doporučené příspěvky

Zdravim narazil jsem na jednech strankach na zajimavou vec a nejak mi to nejde do hlavy jaky je tam rozdil krom ceny a co presne znaci to aut ovl

1EL246021 L světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [DEPO] 1490,- 1773,-

1EL246022 P světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [DEPO] 1490,- 1773,-

1EL 246 021-072 L světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [HELLA] 4200,- 4998,-

1EL 246 021-082 P světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [HELLA] 4200,- 4998,-

To jako vyrobce DEPO je tak levnej?? Nevite co to je za vyrobce popr. nejaka zkusenost??

Jestli maj totiz tak levny lampy L&K tak bych do nich i sel.

jinak stranky http://www.praha.elit.cz/eCrash/CAT/MODEL/SKODA.HTML

Predem diky za odpovedi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

xxx.79 napsal:
Zdravim narazil jsem na jednech strankach na zajimavou vec a nejak mi to nejde do hlavy jaky je tam rozdil krom ceny a co presne znaci to aut ovl

1EL246021 L světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [DEPO] 1490,- 1773,-

1EL246022 P světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [DEPO] 1490,- 1773,-

1EL 246 021-072 L světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [HELLA] 4200,- 4998,-

1EL 246 021-082 P světlomet H4/H3 aut ovl (čirý L&K) -8/00 [HELLA] 4200,- 4998,-

To jako vyrobce DEPO je tak levnej?? Nevite co to je za vyrobce popr. nejaka zkusenost??

Jestli maj totiz tak levny lampy L&K tak bych do nich i sel.

jinak stranky http://www.praha.elit.cz/eCrash/CAT/MODEL/SKODA.HTML

Predem diky za odpovedi :)

Tak co vim ja tak to DEPO je made in CHINA nebo TAIWAN

Takze sracky :feve:

Odkaz ke komentáři

xxx.79 napsal:
tak diky za info, to si radsi nasetrim na origo hella

pokud dobře čtu tak ty od HELLA stojí necelých 5 tis./ks ,to už se ti vyplatí facelift a bude rozhodně levnější :D v Praze Vršovicích tě vyjde face světlo 1500 ks,nárazník 1000 kč(určitě trefíš i barvu) a 1000 kč maska face!tj.suma sumárum nějakých 5000 kč + - něco kolem i kdyby + 1500 kč,furt je to levnější jak nové světla z L&K nebo taky zkus napsat cosbymu ten je prodával levně!

Odkaz ke komentáři

octaviaman napsal:
  xxx.79 napsal:

pokud dobře čtu tak ty od HELLA stojí necelých 5 tis./ks ,to už se ti vyplatí facelift a bude rozhodně levnější :D v Praze Vršovicích tě vyjde face světlo 1500 ks,nárazník 1000 kč(určitě trefíš i barvu) a 1000 kč maska face!tj.suma sumárum nějakých 5000 kč + - něco kolem i kdyby + 1500 kč,furt je to levnější jak nové světla z L&K nebo taky zkus napsat cosbymu ten je prodával levně!

hmm facelift to by slo a cenou urcite, jeste navnadit mladou a nasetrit ,ted kupuju byt takze chechtaku moc neni :huh:

Odkaz ke komentáři

xxx.79 napsal:
  octaviaman napsal:
  xxx.79 napsal:

hmm facelift to by slo a cenou urcite, jeste navnadit mladou a nasetrit ,ted kupuju byt takze chechtaku moc neni :huh:

Facelift svetla mam na prodej originál nová...

viz

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24183

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

ahoj, prostudoval jsem snad vše, co se týká záměny předFACE předních světlometů za L&K nebo FACE.

Mám na vás několik všetečných dotázků..

1. VÝROBA

a/ DEPO - http://www.depo.com.tw/asp/pdf/R_SD_OCTAVIA.pdf - někdo si je chlválí a jiný by si nekoupil ani blinkry...prošel jsem fora jiných značek a DEPO spíš NE, než ano - že se rychle vysvítí a nebo na regloskopu nemají ostrou hranu, dokonce byla potíž na STK..co vy na to, kteří je máte?

b/ TYC - L&K světla bohužel nevyrábí http://www.tyceurope.com/catalog.aspx?p=1&m=25, pouze FACE!

c/ VISTEON = Autopal Nový Jičín?

d/ předražená a podle někoho nic moc HELLA

e/ znáte jiného výrobce? :smich:

2. když se vyjasní výrobce, je lepší jít do L&K skleněného (je zde možnost sundat sklo a vyčistit parabolu jako u předFACE) nebo jít do FACE, který je težko rozebiratelný? Pomíjím přestavbu ať už výměnou částí narazníku nebo jeho seříznutím.

A co mě zajímámá nejvíce - dočetl jsem se, že L&K svítí líp než předFACE, ale nikde jsem nenašel pořádné srovnání L&K a FACE. Ta parabola L&K se mi zdá výrazně jednodušší (pár odrazových ploch) než FACE, takže bych očekával že FACE svítí líp...co vy na to? A taky by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi těmito dvěma světlomety v míře sebeoslnění - to zvlášť člověk pozná v mlze - tam bych možná očekával větší problém u FACE, protože jsou protáhlejší a ty jemné vroubky odspoda asi mohou odrážet světlo kolmo nahoru.

Poraďťe..a napište své zkušenosti.

Editováno: , autor: turbokar
Odkaz ke komentáři

Tak tyhle názory jsou rok staré, a jsou to názory od lidí kteří světla nemají a neviděli . Není to china ale tanwai.

Já je mám cca 3měsíce a najedu fakt hodně. Zatím jsem nezaznamenal žádná negativa.

Svítí dobře. Před tím jsem měl hella Lak tedy stará konstrukce. A tyhle svítí o dost lépe. Nečekal jsem to že facelift svítí o tolik lépe.

Za ty peníze jsem zatím nadmíru spokojen. Pár lidí tady na fóru je taky má a v pohodě. Nevím co blinkry ty jsem nekupoval, ale světla jsou v poho.

Kvalitu prověří čas ale zatím v pohodě. ;)

Odkaz ke komentáři

já osobně taky časem plánuju výměnu předface na L K. nějaký druhovýroby bych se nebál. navíc jak tydy psal někdo ohledně slícování neorigo blinkrů: já mám předface originál a auto nebylo bouraný. blinkry tam nepasujou a ani nejdou vyrovnat. takže origo taky nejsou žádný zázrak...

Odkaz ke komentáři

David-pv: Ty jsi je někdy viděl?

Já mám depo face světla a jsem spokojenej. Ohledně spasování jsem si ničeho nevšiml.

Kvalitu prověří čas. Ale zatím v pohodě.

Jinak pozor na http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2517 tady u výrobce kecaj je to china, světla Depo Taiwan jsou bez motorku. A ty china jsou prý nic moc.

Hella přední světla pro facelift nevyrábí. Origo vyrábí AUTOPAL.

Cena je dvojnásobná. Kvalita pochybná.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...