Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V ty cerny co tam je je to prvni FII co vidim, co se mi na prvni pohled nehnusi, takze ouvidime co bude RSka ;)

Jsem pořád uvažoval, jak vypadá fombinace šedá se stříbrnou střechou. Konečně tu mám rozuzlení - už jsem to sice dal i do garáže, ale aby to nechybělo ani tady :p :

ajpg8xw1.jpgbjpg10xa7.jpgcjpg6ys2.jpgdjpg7qk0.jpg

Paráda :palec2:kol5

Pěkné a originální

waw krasa :palec2:

jj, je to sesy...ale mna by to viac zaujimalo na anthracitovej O2RS ;)

Upraveno od Cjoctavian

Hnus jako temer kazda FII ;)

Díky George, rozmýšľal som nad tým ako by to vyzeralo a tuším to po skončení záruky dám prestriekať... ;)

Před chvíli jsem se naten článek taky díval. Hrůza no, dají tam 17tky kola, menší snížení, tmavší okna...pohrajou si v introši s barvama a už je to SPORT :smich: Tohle si může udělat každej sám u série a věřim, že pomalu za polovic cenu. Kdyby si třeba u těchto Sport výbav aspoň pohráli s výkonem, brzdama, co k tomu slovu zkrátka patří....když si to člověk koupí, aby měl fakt pocit a v reálu cítil, že holt má o nějakej koník víc, líp to jede, ostřej brzdí oproti zbylej FII co potkává na cestách, bohužel :feve:

Upraveno od Tangerín

Souhlas, totál nechápačka, co tím chtěli soudruzi z bolky říct..vždyť jedna výbava "Sport" už je, tak jakýpak copak...a navíc kdyby to teda aspoň mělo ten styling kit, ale ani to ne, tak to pak ztrácí smysl...17" kola a sportovní podvozek si můžu hodit aji na obyč fábuli a dynamic interiér nemlich to samý. Kdyby teda aspoň trošku poladili ty motory, aby to mělo smysl, jako např. v řecku :rolleyes:

Tak tak, zajímalo by mě, kolik ve finále vyjde tento příplatek "sport" a jejich styling kit. To bude aspon 20-30k nahoru :smich:

Tak už máme 3 Sporty - výbavový stupeň Sport, akčný model Sportline v CZ a akčný model Sport Edition 388 v SR. Väčší chaos už ani nemohli spraviť...

Nazvať relatívne obyčajnú FII slovom Sport je zvláštne, ale nič výnimočné. Keď môže existovať Grande Punto s prívlastkom Racing, ozdobené spojlermi, 17" kolesami a motorom s výkonom 44kw...

Pánové (slečny), nevíte od které firmy je tento tuning? Myslím, že by to minimálně jako bodykit stačilo :palec2:

Odkaz

Upraveno od NNN

Je to Fabia emo

...masochisticky koncept lol

post-10844-1236093344_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

takhle by to mohlo vypadat, co vy na to?

post-7736-1236277816_thumb.jpg post-7736-1236277806_thumb.jpg

To by celkem šlo, vypadá to relativně šmrncovně :)

Ta cervena vypada moc pekne. Ale zajimala by me cena ;) ...mnu a ta modra verze vypada taky pekne. Pro zatim by to tak stacilo a jen si potom pockat na verzi FII RS a predelat v tom stylu. Snad budou delat to i na combi verzi :help:

podla mna sa staci pozriet na O2 RS FL... ;)

No kdyz byl akcni model F1 Sportline s RS sedackama, volantem, kozenym paketem a peknejma kolama tak proc ne.. ale kdyz uz ma FII vybavu sport tak tohle trochu nechapu...

Já bych raděj takové RSko (JOOO a je v tom 1.9 Tdi!!) a kola 18

post-8276-1236503155_thumb.jpg

post-8276-1236503164_thumb.jpg

Upraveno od David C3

77Kw je na RS malo, byt to ma hodne Nm...

Tak tahle bílá FII je snad nejhezčí,co jsem kdy viděl :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.