lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 unuc: to je ale informace, která tady pečlivému čtenáři jistě neutekla....tahle informace se tu již dávno objevila v tomhle témátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) No ten tip co jsem dal byla spíše recese,myslím že tam bude ta 1,4TSI edit tak než jsem to napsal,tak už je to tady Editováno: 26. Březen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak věřím, že těch 170 koníků je už teda tutovka a těším se, že to snad bude koněčně malý-vzteklý hothatch od Škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) Tak podle mýho to zase tak slavný nebude jako ten motor 1,4 TSi do fabie beru ale do nějaký verze mezi normal a RS takže nějaká sportline........ k motoru samotnýmu nemám co říct jako ten výkon je uctihodnej záleží jestli se to nebude sr_t ale podle mýho by měla fabia II RS vypadat trochu jinak aby mohla konkurovat golfu R32 nebo co to je a cupře od seatu by musela jít trochu k zemi a něco nabrat do šířky stačilo by pár cm, a co se týče motoru tak bych tam viděl alespoň nějakou 1,8 nebo nejlépe dvoulitra jedno jestli naftu nebo benzín ale kdyby měla alespoň 180 kw, pořádnej podvozek a kola jsou samozřejmostí.... aby člověk nemusel brát kinedril na mořskou nemoc kdyby se s tim chtěl povozit trochu svižněji a co se týče interiéru tak ty sedačky co jsem viděl na fotkách mi špatný nepřišly ale tak ten interiér Vás domu neodveze že!? Editováno: 13. Duben 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 A proč by fábia měla konkurovat golfu, není to trošku úlet ...dyť to je úplně jiná třída, proti golfu můžeš postavit oktávku, ale fábča je malý auto, na platformě pola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 A proč by fábia měla konkurovat golfu, není to trošku úlet ...dyť to je úplně jiná třída, proti golfu můžeš postavit oktávku, ale fábča je malý auto, na platformě pola. to si právě já nemyslim mě ten golf nepřijde teda o moc větší než fábia, ale jak sleduju ibizu cupra tak tam je tam taky 1,4 TSI, asi jsem namlsanej z fordu RS tak v tom hledám něco co ttam asi bejt ani nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Testovací mula Fabie RS: http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?...mp;limit=recent http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?...mp;limit=recent http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?...mp;limit=recent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 a 17" je uz istota...to bude skackat na kazdom spacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jak píše mladej.....naklání se to jak prase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 mira: Taky to do té zatáčky najíždí rychlostí, jakoz ty vaše káry nevyvinou ani dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Zřejmě ano, prt. normální člověk při 80 km/h nemá na hlavě v autě helmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jojo džoržíku...je jasný že tam má 160 a víc..... a ještě něco nového nám pověz...a víš co bych pořád rád věděl?nějaký ten testík či pořádný parametry 1.2tsi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) ale bodla Georgiho ten motor ester neexistuje Editováno: 15. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Uz je ta 125 kW 1,4 TSI pre RS ista? Ibiza FR ma len 110 kW verziu, az Cupra ma 125 kW...(FRS je na urovni Ibizy FR, nie Cupry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 No to bych s evelmi divil, kdyby to byla 125 kW verze, ale třeba se budu divit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 no ludia tu siria vselico... Podla mna to je len zbozne prianie, ved uz by sa dostavala vykonovo na uroven ORS TDI, a to marketing nedovoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 No zase ta fábča nemá moc co nabídnout, tak aspoň ten motor ju může trošu zachránit si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Uz je ta 125 kW 1,4 TSI pre RS ista? Ibiza FR ma len 110 kW verziu, az Cupra ma 125 kW...(FRS je na urovni Ibizy FR, nie Cupry) Cupra má 132kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 No zase ta fábča nemá moc co nabídnout, tak aspoň ten motor ju může trošu zachránit si myslím Takhle určitě nepřemýšlí Jirko, nikdy o svém autě neřeknou, že nemá co nabídnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Takhle určitě nepřemýšlí Jirko, nikdy o svém autě neřeknou, že nemá co nabídnout... Tak samozřejmě, že to nenapíšou do katalogu a navenek budou tvrdit, jak je to dokonalý. Ale interně musí přemýšlet stylem srovnání s konkurencí a musí si uvědomit, co vůči ní nabízí a čím můžou oslovit a na základě toho taky auto zařadit, ocenit atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 No mohly by tam dát ten silnější 125kw. A že by se dostala na úroveň ORS....člověk se nebude řídit u koupě RS od Škody, jestli má F nebo O o pár kw míň či ne, ale osobně bych se řídil, co opravdu nabídne sportovní svezení (což klidně FII RS i "jen" se 110kw může nabídnou větší požitek z jízdy, než okta), nebo jestli chci auto nižší nebo o něco vyšší třídy, co kufr, výbava atd. Zkrátka budu mít rodinu, chci trochu prostoru, volím OIIRS. Mám jen přítelkyni, nebo jsem sám, chci FII RS. Koneckonců, ať dají do FII RS 110 nebo 125kw, stejně se najdou tací, kdo to chipnou ještě na kdovíkolik Takto to vidím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tangerín: ten konec se mi líbíl all: nejsou nějaké nové info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 moje posledni informace rikaji 1.4 TSI T+K a snad 118 KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 (editace) a planuje niekto aj vymenu momentalneho MOTORU za iny , lepsi ... ako napriklad z F2 RS ak to je mozne vobec Editováno: 19. Červenec 2009, autor: muchapuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Nemá někdo nějaké nové info, foto? P.S.: Doufám, že to bude stát za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.