bojler Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Mluvit o vypadávání volantu je stejnej nesmysl, jako kdyby někdo "zvracel z houpavý jízdy". RS je prostě model s podvozkem určeným k něčemu jinýmu. Pokud máš na OII malý kolečka a pneu s velkým profilem, tak je to jeden z důvodů měkčí jízdy, ale zdaleka ne rozhodující nebo jedinej. Když sme u toho, rozdíl mezi 195/55 R15 a 205/45 R16 je z hlediska tlumení nerovností k nerozeznání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 205/40 r17 je taky profil pneu ako keby boli na Octavii 19" kolesa (a pneu 235/35)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 http://auto.idnes.cz/fabia-rs-je-v-prodeji-jede-224-km-h-stoji-pul-milionu-f7o-/automoto.asp?c=A100426_132253_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 jj cena 499tis kombi +15tis.. tak nějak sem to čekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Cena se dala odhadnout, ono když stojí 77kW TSI DSG Elegance zhruba 400k (což na trhu rozhodně není cena nijak vysoká), tak je to cena dobrá. Teď už jenom otázka, jestli jsou například hlavové airbagy v tiskové zprávě opomenuty a nebo se bude připlácet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 http://news.auto.cz/cesky-trh/skoda-fabia-combi-rs.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Celý článek včetně fotografií na SKODAHOME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Nemá někdo fotku Fabie RS, třeba ze školení v modré RACE? Ukecávám ředitele, aby jsme ji objednali, ale nejdřív ji chce vidět a na netu není nic, nebo jsem blbě hledal. Vše jen zelená, červená, nebo žlutá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 První generace by stačila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Díky, tohle jsem už viděl, jen jestli nemá někdo fotku toho auta třeba z lepšího úhlu. Potřeboval bych právě dvojkovou, ale momentálně ty obrázky vůbec nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Nemáte někdo už v PDF-ku objednávkovje katalog na FII RS? V konfigurátoru taky zatím nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Já jsem sem dával EN verzi,českou zatím nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 odkaz ten stresny nosic na tej modrej je komicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Oni se vůbec trochu imho sekli a doufám, že budou dostupný i "civilní" jednobarevný provedení. Zrcátka černý, střecha stříbrná, kola bílý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Cena Fabie RS na Slovensku bude za 17999e (kombi +390e). Podla mna velmi dobra cena http://auto.etrend.sk/auto-novinky0/skoda-fabia-rs-vstupuje-na-slovensky-trh.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Asi sem se zamiloval do Fabie II RS, v configurátoru si jí už mužete složit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Je pěkna,akorat mně tam hrozně vadi ten automat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Prečo vadí automat? Dnes už väčšina superšportových áut prechádza na "automaty", keď sa má niekto chuť vyhrať s otáčkami a prevodovými stupňami má možnosť napr. u F RS na volante. Ale je pravda 100 ludí 100 chutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Väčšine ludí strašne vadí automat... a nikdy s ním nešli... vela ludi mi to už povedalo a ked som im dal previesť tak odpoved znela - to je parada, pohoda, luxus.... Ja by som za manual vymenil už len v krajnom pripade. Inak - auta na rally majú čo ? tiež to je nejaký sekvenčný poloautomat alebo ako to nazvať nie ? Ved aj s normalnym automatom sa da ručne radiť v sekvenčnom mode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Ja jsem z automatem jel.Taky proto tvrdim že mne to neoslovilo.Prostě nudna jizda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Kdyby aspon bylo na vyběr vic možnosti a ne flaknout do nejsilnějši fabie automat,prostě měla byt možnost vyběru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Na výber mohli dať, len asi tento motor je len s DSG ako aj u Pola, alebo v Ibize a Škodovečka by určite sama neurobila výnimku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Je mi to jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 možnost výběru ani moct být nemohla do této platformy na které stojí fabia se buď vleze 5stupnová převodovka a nebo DSG bohužel 6kvalt se tam nevměstná takže proto byla volba následovná DSG páč dávat tam 5kvalt by byla šílenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.