Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mluvit o vypadávání volantu je stejnej nesmysl, jako kdyby někdo "zvracel z houpavý jízdy". RS je prostě model s podvozkem určeným k něčemu jinýmu. Pokud máš na OII malý kolečka a pneu s velkým profilem, tak je to jeden z důvodů měkčí jízdy, ale zdaleka ne rozhodující nebo jedinej.

Když sme u toho, rozdíl mezi 195/55 R15 a 205/45 R16 je z hlediska tlumení nerovností k nerozeznání.

205/40 r17 je taky profil pneu ako keby boli na Octavii 19" kolesa :kuk: (a pneu 235/35)...

jj cena 499tis kombi +15tis.. tak nějak sem to čekal.

Cena se dala odhadnout, ono když stojí 77kW TSI DSG Elegance zhruba 400k (což na trhu rozhodně není cena nijak vysoká), tak je to cena dobrá. Teď už jenom otázka, jestli jsou například hlavové airbagy v tiskové zprávě opomenuty a nebo se bude připlácet...

Nemá někdo fotku Fabie RS, třeba ze školení v modré RACE? Ukecávám ředitele, aby jsme ji objednali, ale nejdřív ji chce vidět a na netu není nic, nebo jsem blbě hledal. Vše jen zelená, červená, nebo žlutá.

První generace by stačila?

Díky, tohle jsem už viděl, jen jestli nemá někdo fotku toho auta třeba z lepšího úhlu. :palec2:

Potřeboval bych právě dvojkovou, ale momentálně ty obrázky vůbec nejsou.

Nemáte někdo už v PDF-ku objednávkovje katalog na FII RS?

V konfigurátoru taky zatím nic :(

Já jsem sem dával EN verzi,českou zatím nemám.

ten stresny nosic na tej modrej je komicky :feve:

Oni se vůbec trochu imho sekli a doufám, že budou dostupný i "civilní" jednobarevný provedení. Zrcátka černý, střecha stříbrná, kola bílý...

• 2 týdny později...

Asi sem se zamiloval do Fabie II RS, v configurátoru si jí už mužete složit!! :palec2:

Je pěkna,akorat mně tam hrozně vadi ten automat :(

Prečo vadí automat? Dnes už väčšina superšportových áut prechádza na "automaty", keď sa má niekto chuť vyhrať s otáčkami a prevodovými stupňami má možnosť napr. u F RS na volante.

Ale je pravda 100 ludí 100 chutí...

Väčšine ludí strašne vadí automat... a nikdy s ním nešli... vela ludi mi to už povedalo a ked som im dal previesť tak odpoved znela - to je parada, pohoda, luxus.... Ja by som za manual vymenil už len v krajnom pripade.

Inak - auta na rally majú čo ? tiež to je nejaký sekvenčný poloautomat alebo ako to nazvať nie ? Ved aj s normalnym automatom sa da ručne radiť v sekvenčnom mode.

Ja jsem z automatem jel.Taky proto tvrdim že mne to neoslovilo.Prostě nudna jizda... :kuk:

Kdyby aspon bylo na vyběr vic možnosti a ne flaknout do nejsilnějši fabie automat,prostě měla byt možnost vyběru.

Na výber mohli dať, len asi tento motor je len s DSG ako aj u Pola, alebo v Ibize a Škodovečka by určite sama neurobila výnimku.

možnost výběru ani moct být nemohla do této platformy na které stojí fabia se buď vleze 5stupnová převodovka a nebo DSG bohužel 6kvalt se tam nevměstná

takže proto byla volba následovná DSG páč dávat tam 5kvalt by byla šílenost _icon_smich.gif

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.