George Couser Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Hoď sem obrázek, nemám ETKU po ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Práveže obrázok tam nie je žiaden, len sa to objavilo v zozname dielov a v PR číslach je uvedená "2JK" "sportovní nárazník". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 A nemyslí se tím jen ten sport packet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Nemáte nějakej obrázek fabie II.rs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Já jsem poslal přímo do Boleslavi maila kdy chystaj přijít s novou Fábíí RSem a bylo mě řečeno že o ní zatím neuvažujou. Že zkoumají jestli by to lidi vůbec chtěli a její výroba se prý vůbec neplánuje. Tak uvidíme jestli stará fábča dostane nového konkurenta nebo ne. takhle to bylo i s FI jestli pamatujete .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 No, možno sa predsalen FRSII dočkáme... V ETKE sa už nachádza ako ND športový predný nárazník pre FII ANO,nachazí se jedná se o sport paket teď jsem doma neřeknu kolik cca stoji kompletni při objednání Nové Fabči. Ale mohu potvrdit že je pěknej, bohužel mě se ale jenom libi ve žlutý jiny barvy mi k tomu sportu moc nepřirostli k srdci.Možná je to tím že jsem je ještě neviděl v jiný než ve žlutý.Holt každej objednává jen žlutou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) Jestli je to sportpaket tak za ten chtej nehoraznych 25tis a jeste tvrdej ze je to malo ..za koncovku difuzor a predni naraznik jen lizatko dole a striska tot vse .... nehorazny ...kdyby to byly aspon cely narazniky ale takhle vysmech .... stejne tak roomster scout nehorazny prachy za par kilo plastu ... kdo si tohle koupi ....kdyz to neni ani 4x4 tak je to trapny ... ani se nedivim pokud to bude mit i FII .... Editováno: 6. Květen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Jestli je to sportpaket tak za ten chtej nehoraznych 25tis a jeste tvrdej ze je to malo ..za koncovku difuzor a predni naraznik jen lizatko dole a striska tot vse .... nehorazny ...kdyby to byly aspon cely narazniky ale takhle vysmech .... stejne tak roomster scout nehorazny prachy za par kilo plastu ... kdo si tohle koupi ....kdyz to neni ani 4x4 tak je to trapny ... ani se nedivim pokud to bude mit i FII .... Ano máš pravdu s tou cenou, je přehnaná ale tak to už je naše škodovka znaj to všichni. A myslim si že to dělá každý prodejce aspon co jsem ja mohl porovnat tak i VW,SEAT,AUDI prostě celej koncern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Ee, nie je to sportpaket! Je to normálne uvedené medzi nárazníkmi, diel má rovnakú cenu, len iný index a PR číslo platné pre "sportovní nárazník". Sportpaket je z origo príslušenstva, a tie diely majú úplne iné značenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Takže RS nebude? Mám takovej názor: Vývíjejí Fabii Scout 4x4. Protože koncern vyvíjí pohon 4x4 pro platformy PQ25 což má nová Fabča tak to bude hodně pravděpodobné.Pokud mi nevěříte že je na platformě PQ25 tak tady je uryvek z testu nové fabia 1.4tdi: Nic nového pod sluncem - technický základ známe z běžné Fabie. Podvozek je tedy poměrně jednoduchý: vpředu náprava typu MacPherson, vzadu kliková se zkrutnou příčkou. Platforma PQ25 je ovšem úplně nová a postupně se objeví v novém Polu, Ibize a v Audi A1. V kombíku se zdá být naladěna o něco lépe než v hatchbacku, ve městě tolik neposkakuje a i na dálnici je o něco klidnější. Zde je i odkaz k tomuto článku: http://www.sauto.cz/review_detail.php?review_id=2281 Co vy na to???A pokud přidou do fabky nove motory třeba 1,4 tsi tak nebude třeba RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Myslím si že se jen tak FII RS nedočkáme. Ty starý RSa lidi moc nekupovali tak se ani Skodovce nedivím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Nekupovaly se tady v CZ, ale venku, hlavně UK a Švýcarsko jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 POčkejte až do toho RSka daj ten novej přeplňovanej dvouválec co škodovka nebo koncern vyvijí, to pak bude raketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 http://auto.sme.sk/c/3879941/Fabia-dostane...-predstihu.html Nic moc clanok ale nejaku informaciu predsa len obsahuje. RSko vraj bude a s 1.4TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 POčkejte až do toho RSka daj ten novej přeplňovanej dvouválec co škodovka nebo koncern vyvijí, to pak bude raketa Vyvíjej 100 konovej čtyřválec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 No mám pocit, že FIIRS budea bude o stupeň lepší než FRS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 A mužeš nám upřesnit tvoje pocity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 FIIRS bude a bude o mnohem lepší než FRS :-) Jen se ji nedočkame hned. to je ale normání bylo to takhle jak s OIRS,FRS,OIIRS tak to bude i s novou FIIRS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Nebo že by sedmistupňový DSG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 FIIRS bude a bude o mnohem lepší než FRS :-) Jen se ji nedočkame hned. to je ale normání bylo to takhle jak s OIRS,FRS,OIIRS tak to bude i s novou FIIRS.. By mě hlavně zajímalo, jak se poperou se vzhledem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 No na ten vzhled jsem taky zvědav. Mě se teda ta Fábia II vůbec nelíbí. Jsem zvědav jak z toho něco udělaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 No na ten vzhled jsem taky zvědav. Mě se teda ta Fábia II vůbec nelíbí. Jsem zvědav jak z toho něco udělaj. nič neurobia...museli by zväčšiť podvozok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 nič neurobia...museli by zväčšiť podvozok ale prdku nic by nemuseli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 By mě hlavně zajímalo, jak se poperou se vzhledem... uvidime,uvidime ale rozhodne bude FIIRS a je na co se tešit.. ma totiž u fauvečka new golf a v tu dobu prave se chysta s gti verze 6 golfase :-) to mate jak s FIRS když měla vyjit tak jako ukazsta nevim kde to bylo bych kecal na nejaky moto show jako je essen apod s motorem 1,8t ten se tam měl prave davat také ale nejak to bylo mimo kvuli GIV GTI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Komu se nechce čekat, a chtěl by výkonnější benzin hned teď, tak musí pro Fabku do Řecka... Odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.