Červenec 26, 200817 r Kdo ma na nejdrazsi verzi fabie nebo octavie, mel by mit i na benzin Tak myslim, ze tohle uz davno neplati kdyz je benzin levnejsi nez nafta K ostatnimu se vyjadrovat nebudu, byl by to flame. nebylo to myšlený cenově ale ohledně spotřeby jestli ti TDI žere cca 5 - 6 litru a turbo benzin 10 - 12 tak v tom je rozdil
Červenec 26, 200817 r Jo, ale TDI 1.4 a benzín 3.0, jinak nevím kdes na to přišel Podívej se třeba na oficiální technická data OII RS? oba dva to jsou dvoulitry a nevšiml jsem si, že by benzín žral o 100% víc
Červenec 27, 200817 r Jo, ale TDI 1.4 a benzín 3.0, jinak nevím kdes na to přišel Podívej se třeba na oficiální technická data OII RS? oba dva to jsou dvoulitry a nevšiml jsem si, že by benzín žral o 100% víc jedna vec je co pisou OIIRS jsem jeste neridil ale kdyz vezbu O1 20V TURBO tak kdyz ji slapnes tak 12 litru neni problem a u TDI (u O1) kdyz ji slapes tak se dostanes nekam k 7 litrum....... abych to shrnul podle me do "sportovních" aut nepatří diesel......
Červenec 29, 200817 r Tak to vypadá podle George_Cousera, že FII RS dostane snad i tu nejsilnější 1.4 TSI 125kW. Z 0-100km/h za 7,7 vteřiny a maximálka 225km/h. Ještě kdyby tak někdo hodně poleštil kouli a řekl cenu která by byla do 550k a Škodovka má o kšeft postaráno
Červenec 29, 200817 r Až na ten vnější a vlastně i vnitřní design Fabie II Sice pro RS asi udělají pár změn, ale nikdy to nezamaskujou úplně
Červenec 29, 200817 r Vnitřek se mi vcelku zamlouvá, až na tu šaltrpáku a kulatej rámeček do kterého je vsazena. Jo a vlastně ještě ty obrovské čudlíky na klimu...
Říjen 16, 200816 r Nechápu proč Škoda s FII RS tak vyčkává? FRS byl vcelku trhák a prodalo se jich hodně (taky jsem o ní uvažoval když jsem kupoval OII, ale bohužel byla pouze v ropě, tak to nebylo dlouhé rozhodování, být tak s 1,8T 110kW tak asi dneska jezdím ve FRS)
Říjen 16, 200816 r Az po FL?To si asi jeste pockame.A jestli do ni soupnou 1,4 TSI,tak neni co resit a nasel jsem nasledovnika
Říjen 16, 200816 r Otázkou ovšem zůstává, kdy příjde ten Facelift...a jestli bude společný pro fábuli a rooma, když mají společnej design, nebo to udělají na etapy...room by mohl omlazení dostat teoreticky 2010, pokud bude zachován čtyřletý cyklus.
Listopad 8, 200816 r Ve čtvrtečním AUTOCARU píšou že potkali na Hradecký dálnici fabii II kombi s výrazně upraveným předním a zadním nárazníkem a jiným výfukem....se zalepeným štítkem motorizace na zadních dveří...s vw Scirocco 1.4 tsi 160PS ta fabie držela pěkně krok když jeli za ní......podle toho jak zrychlovala a nebyl za ní žádný kouř z nafty si myslí že byl to motor 1.4tsi v nejsilnější variantě...160PS.....nemužu to okopčit ale kupte si čtvrteční autocar....
Listopad 8, 200816 r si myslím, že tenhle motor bude za fábkku už moc, pokud se nějak výrazně nezmění podvozek, myslím, že varianta 90kw JE TAK TAK
Listopad 8, 200816 r Uvidíme s čím přijde nový Polo GTI, od toho se budou "odvíjet karty" ... 2 Mira: nemohla to být jen nějaká 90 kW 1.4-ka? Než se zeptá GC své koule, zkusím se zeptat taky a jinde
Listopad 8, 200816 r měl jsem tu možnost vyzkoušen tsi v golfu (to silnější resp. nejsilnější - 170k) a troufám si říct, že podvozek fábie na tohle nemá
Listopad 8, 200816 r v autocaru píšou:Co se týče dynamiky tak fabie držela krok s motorem našeho scirocca s motorem 1.4 tsi 160ps ...je velmi pravděpodobné že pod kapotou pracuje stejná jednotka....držela by jednotka 1.4 tsi 90kw krok s jejich sciroccem o síle 160oslíků???je tu i vyfocená...a je to ofroud....ale buhví co stím udělají....třeba 1.4 tsi 90kw budou dávat do normální fabie a RS bude to nejsilnější tsi jen....
Listopad 8, 200816 r 90kW je podle mne hloupost, už z principu a marketingového hlediska nebudou mezigeneračně výkon snižovat, to by bylo trošku postavený na hlavu...osobně vidím minimum na těch 103kW, což už by vypadalo celkem rozumně
Listopad 9, 200816 r Osobne si myslim ze v nove Fabii RS bude 1,4 TSI 103 kW s kompresorem a turbem. A nebo, ale to je asi neralne ze by tam dali 1.8 TSI a do klasicke FII by pak mohli dat 1.4 TSI 92 kW...
Listopad 9, 200816 r jak už bylo psáno 92..90kw by šli s výkonem dolů....proč by to dělali??? a s scirookem o výkonu 160ps ta fábia držela krok....takže?1.4 tsi 125kw kéž by...
Listopad 9, 200816 r Pak by sis ju koupil Miro, coo? Jestli tam bude, tak to bude hukot ... Jinak v Česaně dávají do škodovek motory, co tam nikdy nepůjdou, takže výbuch teda ví Bůh 2 Jakr: třeba bude mít FRS II podvozek z Pola, co ty víš
Listopad 10, 200816 r no to bych byl tedy překvapenej, ledaže, by face-lift FII byl i s podvozkem, ono taky bude záležet na ceně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.