Mr.Jackk Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Kdo ma na nejdrazsi verzi fabie nebo octavie, mel by mit i na benzin Tak myslim, ze tohle uz davno neplati kdyz je benzin levnejsi nez nafta K ostatnimu se vyjadrovat nebudu, byl by to flame. nebylo to myšlený cenově ale ohledně spotřeby jestli ti TDI žere cca 5 - 6 litru a turbo benzin 10 - 12 tak v tom je rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Jo, ale TDI 1.4 a benzín 3.0, jinak nevím kdes na to přišel Podívej se třeba na oficiální technická data OII RS? oba dva to jsou dvoulitry a nevšiml jsem si, že by benzín žral o 100% víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Jackk Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Jo, ale TDI 1.4 a benzín 3.0, jinak nevím kdes na to přišel Podívej se třeba na oficiální technická data OII RS? oba dva to jsou dvoulitry a nevšiml jsem si, že by benzín žral o 100% víc jedna vec je co pisou OIIRS jsem jeste neridil ale kdyz vezbu O1 20V TURBO tak kdyz ji slapnes tak 12 litru neni problem a u TDI (u O1) kdyz ji slapes tak se dostanes nekam k 7 litrum....... abych to shrnul podle me do "sportovních" aut nepatří diesel...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak to vypadá podle George_Cousera, že FII RS dostane snad i tu nejsilnější 1.4 TSI 125kW. Z 0-100km/h za 7,7 vteřiny a maximálka 225km/h. Ještě kdyby tak někdo hodně poleštil kouli a řekl cenu která by byla do 550k a Škodovka má o kšeft postaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Až na ten vnější a vlastně i vnitřní design Fabie II Sice pro RS asi udělají pár změn, ale nikdy to nezamaskujou úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Vnitřek se mi vcelku zamlouvá, až na tu šaltrpáku a kulatej rámeček do kterého je vsazena. Jo a vlastně ještě ty obrovské čudlíky na klimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Mě přijde celá taková divná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Tak jestli příjde, tak na 99% po faceliftu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Nechápu proč Škoda s FII RS tak vyčkává? FRS byl vcelku trhák a prodalo se jich hodně (taky jsem o ní uvažoval když jsem kupoval OII, ale bohužel byla pouze v ropě, tak to nebylo dlouhé rozhodování, být tak s 1,8T 110kW tak asi dneska jezdím ve FRS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Az po FL?To si asi jeste pockame.A jestli do ni soupnou 1,4 TSI,tak neni co resit a nasel jsem nasledovnika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Otázkou ovšem zůstává, kdy příjde ten Facelift...a jestli bude společný pro fábuli a rooma, když mají společnej design, nebo to udělají na etapy...room by mohl omlazení dostat teoreticky 2010, pokud bude zachován čtyřletý cyklus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Ve čtvrtečním AUTOCARU píšou že potkali na Hradecký dálnici fabii II kombi s výrazně upraveným předním a zadním nárazníkem a jiným výfukem....se zalepeným štítkem motorizace na zadních dveří...s vw Scirocco 1.4 tsi 160PS ta fabie držela pěkně krok když jeli za ní......podle toho jak zrychlovala a nebyl za ní žádný kouř z nafty si myslí že byl to motor 1.4tsi v nejsilnější variantě...160PS.....nemužu to okopčit ale kupte si čtvrteční autocar.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 si myslím, že tenhle motor bude za fábkku už moc, pokud se nějak výrazně nezmění podvozek, myslím, že varianta 90kw JE TAK TAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Uvidíme s čím přijde nový Polo GTI, od toho se budou "odvíjet karty" ... 2 Mira: nemohla to být jen nějaká 90 kW 1.4-ka? Než se zeptá GC své koule, zkusím se zeptat taky a jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 jenže nový polo nebude mít podvozek FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 2 Jakr: To máš recht, ale myslel jsem podle výkonu motoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 měl jsem tu možnost vyzkoušen tsi v golfu (to silnější resp. nejsilnější - 170k) a troufám si říct, že podvozek fábie na tohle nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 v autocaru píšou:Co se týče dynamiky tak fabie držela krok s motorem našeho scirocca s motorem 1.4 tsi 160ps ...je velmi pravděpodobné že pod kapotou pracuje stejná jednotka....držela by jednotka 1.4 tsi 90kw krok s jejich sciroccem o síle 160oslíků???je tu i vyfocená...a je to ofroud....ale buhví co stím udělají....třeba 1.4 tsi 90kw budou dávat do normální fabie a RS bude to nejsilnější tsi jen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 90kW je podle mne hloupost, už z principu a marketingového hlediska nebudou mezigeneračně výkon snižovat, to by bylo trošku postavený na hlavu...osobně vidím minimum na těch 103kW, což už by vypadalo celkem rozumně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 A zvlášť když to jde s menším objemem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Alebo tam daju 92 kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Osobne si myslim ze v nove Fabii RS bude 1,4 TSI 103 kW s kompresorem a turbem. A nebo, ale to je asi neralne ze by tam dali 1.8 TSI a do klasicke FII by pak mohli dat 1.4 TSI 92 kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 jak už bylo psáno 92..90kw by šli s výkonem dolů....proč by to dělali??? a s scirookem o výkonu 160ps ta fábia držela krok....takže?1.4 tsi 125kw kéž by... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Pak by sis ju koupil Miro, coo? Jestli tam bude, tak to bude hukot ... Jinak v Česaně dávají do škodovek motory, co tam nikdy nepůjdou, takže výbuch teda ví Bůh 2 Jakr: třeba bude mít FRS II podvozek z Pola, co ty víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 no to bych byl tedy překvapenej, ledaže, by face-lift FII byl i s podvozkem, ono taky bude záležet na ceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.