Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jenom předpokládám, nemám žádný ověřený info :)

Fabia 2 rs na podvozku scirocca :t to by bylo!!!!

To BY bylo, ale nebude ;)

Tak třeba nová Ibiza cupra dostane 1,4 TSi 132 kW = 180 PS. Já osobně tu fabku tipuju na těch 92 kW = 125 PS a my všichni čecháčci si to budem jak blbci předělávat abychom těm vw a seat stačili. :feve:

Jojo take to tak vidim, nemyslim si, ze by tam dali neco silnejsiho nez ma naftova RSka ktera je o tridu vys.

Jako kterou naftovou myslíš?? V oktávce??

Jj 125kW v OII RS TDi

Ve čtvrtečním AUTOCARU píšou že potkali na Hradecký dálnici fabii II kombi s výrazně upraveným předním a zadním nárazníkem a jiným výfukem....se zalepeným štítkem motorizace na zadních dveří...s vw Scirocco 1.4 tsi 160PS ta fabie držela pěkně krok když jeli za ní......podle toho jak zrychlovala a nebyl za ní žádný kouř z nafty si myslí že byl to motor 1.4tsi v nejsilnější variantě...160PS.....nemužu to okopčit ale kupte si čtvrteční autocar.... lol

Nic kupovat nebudu, neb už to na stánku není... bylo tam i nějaké foto? Kdyby to někdo oscanoval a poslal mi to přes SZ tak budu rád. :p

Ted me napada - co tak udelat hlasovani s moznostmi pro benzin? Navrhuji treba: nebude/ 90 / 103 / 110 / 118 / 125kW

lol

Tak ja bych prosil 177kW a 4x4 ;)

že by konečně škodovka dostala rozum a dala do FIIRS benzinový motor?

Osobně nechápu ve "sportovních" vozech jako FRS, OIIRS dechťáky, když si někdo koupí relativně nejdražší verzi ať už fabie nebo octavie tak by měl mit i na benzin.

A ať jsou dnes diesely jaky chtěj tak dynamika jizdy je stale někde jinde než u turbo benzinu, jedine co jeste trochu hraje pro diesel tak je spotreba, ale kdo ma na RS tak si myslim ze spotrebu resit nepotrebuje.....

To by musela skodovka delat HotHatche a ne RychleSlecny...proto se nediv ze je FRS u OIIRS v nafte a ne zrovna s malejma prodejema...

Tak třeba nová Ibiza cupra dostane 1,4 TSi 132 kW = 180 PS. Já osobně tu fabku tipuju na těch 92 kW = 125 PS a my všichni čecháčci si to budem jak blbci předělávat abychom těm vw a seat stačili. :feve:

92 by bylo moc slaby... slabsi jak minula generace navic v nafte...aspon se rikalo pokud dostane FRsII zelenou tak bude na 100% silnejsi , pokud bude i v benzinu tak bych to videl na 110Kw variantu, a ted kdyz seat posilil na 132Kw tak je sance i na 125verzi...

Upraveno od JasteR

Myslím, že je na co se těšit. :)

něco víš? Šup s tím ven ;)

Džorďž poleštil gule!? Tak nás nenapínej jak ty to umíš a rovnou sem hoď fotky s technickými údaji lol

Nic jsem nepoleštil, jen jsem řekl svou domněnku. :kol-148: Někteří tady pořád ze mě dělají šamana. :smich:lol

a ne snad? jsi velky GURU :skoda:

A tvoje "domenky" jsou vzdy hodne hodne blizko budouci realite :) Tak nedelej zagorku a hod nejakou domenku, FIIRS me vcelku dost zajima :)

Mě taky. :)

Nebude? lol

TO by byla ta nejhorsi domenka, kterou tady na foru asi nechce nikdo slyset :)

No ja by som sa veru ani nedivil, keby FIIRS nebola... Je kľudne možné, že FII dostane ako vrcholovú motorizáciu 1.4 TSI 90kw dostupnú len pre výbavu Sport a bude...

ale me by FII combi s 1,4 TSI/90 vubec nevadila, uplne by stacila a snad bych i prekousnul ze se mi to auto nelíbí a bylo by me fuk jestli by ji nazvali RS nebo ne at je to klidne sport nebo elegance :-)

amogh:To by byla dobrá kombinace. :palec2:

amogh má pravdu....ať si RS není...ale ten motor tam dají...........jenže všichni víme že RS bude....

jestli bude tak kez by aji kombajn

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.