snike Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak už jsme se konečně dočkali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Njn ja mu to preju !!! Zajimava karka, ale vybral bych si jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak už jsme se konečně dočkali. Čeho jsme se dočkali? Ten je tvůj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 hrozný auto jesi se to dá nazvat autem,kdo je majitel? si nemoh koupit skodovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 hrozný auto jesi se to dá nazvat autem,kdo je majitel? si nemoh koupit skodovku? A pořídit lepší číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 hrozný auto jesi se to dá nazvat autem,kdo je majitel? si nemoh koupit skodovku? A pořídit lepší číslo ty mas co rikat s tvym "bondackym" cislem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 http://www.novinky.cz/auto/prvni-cech-si-k...4702_3l93h.html stim bych si ale zajel gamball 3000 jako czech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 hrozný auto jesi se to dá nazvat autem,kdo je majitel? si nemoh koupit skodovku? Jmenuje se Passer a dělá do realitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Jmenuje se Passer a dělá do realitek V životě už si nepronajmu ani kůlničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak už jsme se konečně dočkali. Ty přední světla vypadají jako ze Superba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Sice to jede, ale moc pritazlivi mi to auto neprijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Sice to jede, ale moc pritazlivi mi to auto neprijde Jo, mi taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Se mi líbí jak má číslo jako koní. To asi bude mít známí i nahoře a nebo dávají každýmu číslo jaký si vybere? To snad né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Nektere nazory jsou k smichu, jako vazne k smichu... :doh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Se mi líbí jak má číslo jako koní. To asi bude mít známí i nahoře a nebo dávají každýmu číslo jaký si vybere? To snad né klidne muzes mit 9A9 9999 neni problem jen zaplat hezkou casku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to joooooo. To jsem nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 nekdy ani nemusis nic platit a mas taky peknou znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ale jo, ale většinou u drahejch aut máš vždy lepší značku, ale zase se to dobře pamatuje. Kdysi mi někdo říkal, že lepší značky jsou pro horních destet tisíc : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 mně se líbí a interiér je pecka. jinak, když máš tchýni na dopravce, tak tě dobrá značka nestojí nic. vlastně 200 za výměnu za poškozenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 century: 10 a vice mno :-) ale proc takový prachy za kus plechu kdzy to naberes do krasne srnky a zustane spz v ni ? a platit dalsi krasnou spz nema smysl .. Nekdo rika ze je to pest na oko zlodejum ale pokud bych mel prachy vedle sel bych do nejaky krasny spz me to nikdo neukradne,auto mam bohuzel furt na ocich takze o to bych se moc nebal .. badboy: nj to se někdo má,řadid nám výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Tak už jsme se konečně dočkali. Ty přední světla vypadají jako ze Superba... Vždyť je to koncern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Já Veyrona potkal na silnici, den před srazem skodahome. Vyjedu ze zatáčky a proti mě Veyron . Musím říct, že ve skutečnosti vypadá mnohem líp, než na fotkách, na fotkách se mi hlavně čumák moc nelíbil, ale naživo vypadá super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Já Veyrona potkal na silnici, den před srazem skodahome. Vyjedu ze zatáčky a proti mě Veyron . Musím říct, že ve skutečnosti vypadá mnohem líp, než na fotkách, na fotkách se mi hlavně čumák moc nelíbil, ale naživo vypadá super. ses nepochlubil, žes málem zajel do škarpy, jak jsi měl vytahaný voči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 JaKr: A já myslel, že jsem to už řekl všem a nechtěl jsem se opakovat. Jinak je pravda, že kamarádka co seděla vedle mě, byla trochu vedle z toho, že když ten Veyron projel okolo proti nám, tak jsem se za ním otočil (tím myslím jako hlavou, ne celým autem ), prej jak se můžu otáčet dozadu, když jedu dopředu, ale co, Veyron se nevidí každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.