Přejít na obsah

Nefunguje vyhrievanie spatnych zrkadiel


century

Doporučené příspěvky

Myslím, že odchod vyhřívání některého ze zpětných zrcátek do věčných lovišť není nic vyjímečného. Už při prodeji mě v saloonu upozorňovali, abych to nenechával dlouho zapnuté a náhodou to nezapoměl vypnout, jinak prý to vyhřívání může odejít. Ale jestli to máš ještě v záruce, tak to neřeš, na záruku by to snad mělo jít bez problémů. Jinak by to ovšem bylo nepříjemné... <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Guest_century

jj, přesně tak, asi po 20 minutách se to samo vypne. je to v manuálu.. v pondělí jdu do servisu tak jsem zvědav co mi tam sdělí, doufám, že nebudou chtít měnit celý zrcátko, protože to je pořád s mojí fábkou něco....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Mám problém, že mi nejde vyhřívání zrcátka řidiče, pravé vyhřívá normálně. Do zrcátka jde po nastartování napětí cca 14,2 V, odpojené zrcátko má odpor cca 160 ohmů, ale přesto nehřeje. Věděl by někdo kde může být chyba? Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 roky později...

Mal som dnes cas tak som sa pozrel na to. Uz dlhsie mi nefunguje vyhrievanie spatnych zrkadiel. najskor som si myslel ze to nemam nakodovane v BSG tak som to pozrel a preistotu znova nakodoval (00128) a bohuzial nefunguje. Tak som zacal skumat a zistil som ze s poistky 38 mi ide stava do konektora XP3 a tam by to mala BSG spinat a delit na obidve strany. Ale ani na jednej strane uz neni stava. Tak som to prepojil a pustil som stavu do vodicovych dveri a potom sa mi objavila stava aj na kably co ide do zrkadiel ale aj tak to nehrialo. malo by to hriat aj pri vypnutom motore?

Je to fabia 2001 BSG som daval s triplingom tusim D na konci, povodna bola bez pismena.

A menil som aj vypinac lebo neslo ovladat spataky. vsetko funguje len nevyhrieva. Konektory v aute som prestriekal sprejom na kontakty.

Fabia r.v. 2001 este mi dal kamos tip ci to nespina az vtedy ked sa zapne vyhrievanie zadneho okna. Na druhej fabii 2006 to funguje samostatne.

Vie niekto poradit ako pokracovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

este schema kde co je. Drotom som prepojil v konektore XP3 poistku a soferove dvere a potom sla stava aj na vyhrievanie.

Je mozne ze aj skla su odidene ale ked som to nemal prepojene nesla tam predtmy ani stava.

Oki skusim to pri nastartovanom aute.

post-254-060535200 1289850086_thumb.jpg

post-254-012270700 1289850098_thumb.jpg

Editováno: , autor: makov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...

Ahoj, měl jsme stejný problém, zkontroloval jsem po vyndání starého skla zda jde do vyhřívání elektrika a vyřešeno výměnou nového skla. Cena 170kč v autokelly, jen s tím problémem že je to systém DODO. Mají tam kontakty na připojení na druhé straně a musíš si teda prodloužit kabely pro připojení na vyhřívání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím.. Nebudu zakládat nové téma, proto se zeptám tady..Asi nefunguje vyhřívání pravého zpětného zrcátka (FI combi, zrcátka v elektrice s vyhříváním). Lépe řečeno při zapnutí vyhřívání při aktuálních teplotách okolo nuly se pravé zrcátko odmrazí či odmlží do cca 2 minut, ale levé tak okolo 10 minut..A teď právě nevím, jestli je vyhřívání nefunkční a odmrazí se to nějak z tepla vozu, nebo vyhřívání postupně odchází.. A druhý dotaz, zda pomůže výměna vyhřívaného skla, nebo celého zrcátka.. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...