Květen 14, 200718 r Mám tucha že jsem to viděl v nějáké knižní příručce tak pokud budeš mít zájem mrknu se na to, seskenuju to a dám to sem
Květen 18, 200718 r Autor Mám tucha že jsem to viděl v nějáké knižní příručce tak pokud budeš mít zájem mrknu se na to, seskenuju to a dám to sem Zaujem mám! len to musí byť bosch monomotronik! to jes s počítačom , jednobodový vstrek
Červen 29, 200817 r tu je schema od roku 93 Mal som Forman silverline,bol to 03/93 ale tam bol este karburator,potrebujes schemu novsiu mam pocit ze Favo BMM sa robil az cca 05/93
Červenec 21, 200817 r Dakujem mam to uz ... nasiel som to v knihe Jak na to ale thx za ochotu islo mi len o to ze preco mam jeden kabel navyse Ozaj od veci sice neviem kto to tu najde ale za ako dlho vam nastartuje Fav s BMM? mne sa zda ze mi dost dlho toci.... a otcovi s karburatorom startuje lepsie Upraveno Červenec 21, 200817 r od hudynko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.