VendaRS Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Potřebuju poradit před týdnem mi začala ubývat brzdovka a už sem jí musel dvakrát dolívat(hlásilo to) myslím že to bude spojka protože někdy zůstává viset skoro dole a musím jí nohou vytáhnout nahoru pak je to po celou jízdu v poho, co to bude spojkový válec???? Poraďte dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Potřebuju poradit před týdnem mi začala ubývat brzdovka a už sem jí musel dvakrát dolívat(hlásilo to) myslím že to bude spojka protože někdy zůstává viset skoro dole a musím jí nohou vytáhnout nahoru pak je to po celou jízdu v poho, co to bude spojkový válec???? Poraďte dík Všechno otři a prošlápni pedály a snad uvidíš odkud to teče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 som ani nevedel ze smojka ma s brzdovou kvalainou nieco spolocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 som ani nevedel ze smojka ma s brzdovou kvalainou nieco spolocne Když máš hydraulickou spojku tak ta má stejnou náplň jako brzdy(společnou nádobku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Pedály čisté, a zvrchu u motoru nic není vidět musím s tím vlítnout na nájezdy a pak uvidíme, ale ten pedál zůstává zaseklej ne že by jen klesnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Pedály čisté, a zvrchu u motoru nic není vidět musím s tím vlítnout na nájezdy a pak uvidíme, ale ten pedál zůstává zaseklej ne že by jen klesnul. Hoď to na jámu nebo na nájezdy a prohlídni to zespoda, buďto váleček u pedálu a nebo na převodovce, nic jinýho to nebude. Mě se jednou stalo že jsem natočil auto a šlápnu na spojku a ona gumová, tak jsem to chcíp a ono pořád, tak to natočím a najednou všechno v pohodě, pro jistotu jsem to všechno odvzdušnil i s brzdama a od tý doby nic, taky mě to vylekalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 som ani nevedel ze smojka ma s brzdovou kvalainou nieco spolocne Když máš hydraulickou spojku tak ta má stejnou náplň jako brzdy(společnou nádobku) Spise to vidim na brzd. prasatka - bubny pokud mas - nebo hydr. valec ci odvzdusnovak na prevodovce. Kdyz tak si odvzdusni spojku - nelekni se pri kazdem seslapnuti zustane pedal dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 (editace) som ani nevedel ze smojka ma s brzdovou kvalainou nieco spolocne Když máš hydraulickou spojku tak ta má stejnou náplň jako brzdy(společnou nádobku) Spise to vidim na brzd. prasatka - bubny pokud mas - nebo hydr. valec ci odvzdusnovak na prevodovce. Kdyz tak si odvzdusni spojku - nelekni se pri kazdem seslapnuti zustane pedal dole Když padá jen spojka tak to brzdy nebudou a hlavně propadává, takže zavzdušnění taky ne, prostě někde uniká potvora a je potřeba najít kde, páč místa potřísněný kapalinou budou rezavět... Editováno: 14. Květen 2007, autor: stihacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.