Mr.Tom Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Zdravím, jaké máte zkušenosti s benzinkama a která je nejlepší a na jaké si dávat pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Ja tankuju jedi u Euro Oil nebo OMV, nikdy bych nejel k bezinkam jako Tesco, hypernova atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Já osobně také vybírám spíše známější a kde je větší odběr (Shell,OMV, Benzina). Kamoš má Ladu a jezdil k těm levnějším a odešla mu klapka na volnoběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Já osobně také vybírám spíše známější a kde je větší odběr (Shell,OMV, Benzina). Kamoš má Ladu a jezdil k těm levnějším a odešla mu klapka na volnoběh. Klapka na volnobeh??? Co ma klapka v karburatoru spolecneho s benzinem? Nebo je neco u nove Lady jinak? Nemusim znat vse, a rad se poucim. Jinak ja vetsinou tankuji Novem Meste u Kolina, sklad Cepro, vcelku prizniva cena a mam to blizko... od chalupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Ja tankuju jedi u Euro Oil nebo OMV, nikdy bych nejel k bezinkam jako Tesco, hypernova atd.... Toto tema se tu již mnohokrát probíralo. Nenech se mýlit. Dodavatelem pro obchodní řetězce je zpravidla přímo OMV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Shell only Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Já takuji u Jetky, Globusu, Makra - mám 70h slevu , a když je nouze, tak různě. Blbé zkušennosti mám s Tescem, OMW a Aralkou, několikrát jsem si bral do kanistru s cejchem na 20l a ani se neptejte, kolik se do něj vejde best of shit je Tesco, tam jsem natankoval 21l tak to bylo to poslední, co jsme tam tankoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) Shell only Az pojedes k Jandovi, tak on ti tam povi o shellu . Pepa007: Euro Oilu vozi Čepro co ja vim Editováno: 16. Květen 2007, autor: Dragonetti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Shell only Az pojedes k Jandovi, tak on ti tam povi o shellu . Pepa007: Euro Oilu vozi Čepro co ja vim Já taky tankuji jen u Shellu a mám s ním ty nejlepší zkušenosti. Máte snad jiný? Povídejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 SCHELL V-POWER DIESEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Pokud mozno uprednostnuji Shell (taky sbiram body za cerpani a jinak Benzina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 já taky tankuju u shellu a sbírám bodíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Ja tankuju jedi u Euro Oil nebo OMV, nikdy bych nejel k bezinkam jako Tesco, hypernova atd.... Toto tema se tu již mnohokrát probíralo. Nenech se mýlit. Dodavatelem pro obchodní řetězce je zpravidla přímo OMV mohu potvrdit, bábovka tam dělá dodáky, proto tam kliďánko tankuji, a lacino... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Já osobně také vybírám spíše známější a kde je větší odběr (Shell,OMV, Benzina). Kamoš má Ladu a jezdil k těm levnějším a odešla mu klapka na volnoběh. Klapka na volnobeh??? Co ma klapka v karburatoru spolecneho s benzinem? Nebo je neco u nove Lady jinak? Nemusim znat vse, a rad se poucim. Jinak ja vetsinou tankuji Novem Meste u Kolina, sklad Cepro, vcelku prizniva cena a mam to blizko... od chalupy. Tak mu to řekli v servise, prá to dělá špatný benzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Já tankuji jen u Shellu a jsem 100% spokojen. Dříve jsem tankoval na takových těch hodně levných benzínkách a auto špatně jelo ,cukalo tak jsem se na to vys.al a jezdím jen na Shell. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 U Shellu, ale píš proto, že to mám kousek....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Shell popř. Benzina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Agip a Shell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Shell souhlas. Ale Agip měl třeba na Slovensku s kvalitou phm velký problémy a platil slušný pokuty. V Čechách je to obávám se podobný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Shell souhlas. Ale Agip měl třeba na Slovensku s kvalitou phm velký problémy a platil slušný pokuty. V Čechách je to obávám se podobný... ja s tim problem zatim nemam navic na te benzince dela znamej tak predpokladam ze by neco rek kdyby to nebylo cisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 U me na zahrade...Mam vrt a vedle malou rafinerku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Víc jak rok téměř pouze TESCO, jezdím naprosto OK, všem doporučuji. Jelikož bydlím kousek od hranic s Německem, měli byste vidět ty fronty skopčáků s novýma kárama, A TI BY I PŘI NÁZNAKU PROBLÉMU S BENZÍNEM K TESCU NEPŘIJELI. SHELL Ale proti gustu žádný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Ja mam rad takovy ti tipicky maly, cesky pumpy jako je Schell, Agip, OMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 JETka je můj favorit nebo Esso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 JETka je můj favorit nebo Esso. Teď ti zbyde jen už ten JET, ESSO ti právě v těchto dnech koupil AGIP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.