Publikováno Květen 15, 200718 r Objevil jsem na netu toto autorádio: SONY CDX GT 315.C EUR. Nemáte ho někdo,jak hraje, nebo aspoň foto jak vypadá. Mělo by být určené přímo pro Škodu. http://avcshop.cz/index_kat.php?page=main/...ist&cat=156
Květen 16, 200718 r ...sice nevím čím je předurčeno pro Škodovku, ale co by jsi řekl například tomuto...
Květen 16, 200718 r Autor Já taky ne, proto se ptám. Tyhle už jsem tu někde viděl, ale nelíbí se mi ty velké zelené tlačítka.
Květen 17, 200718 r Autor Ten už jsem viděl taky,to už vypadá líp a jak jsem někde četl, i hraje celkem slušně, ale i tak by mě zajímalo jak vypadá popř. hraje to Sony.
Květen 17, 200718 r vypadá takhle. určení pro škodovku je tím že je zeleně podsvícena. jak hraje ti musí však říct někdo jiný... obecně na Sony jsou v autohifi negativní názory, ač tu značku mám jinak moc rád...
Květen 17, 200718 r vypadá takhle. určení pro škodovku je tím že je zeleně podsvícena. jak hraje ti musí však říct někdo jiný... obecně na Sony jsou v autohifi negativní názory, ač tu značku mám jinak moc rád... Doporučuji Sony CDX-GT414U má to CD a USB, hraje dobře a nemůžu si stěřovat, má možnost výběru podsvícení mezi zelenou a červenou, což je super právě pro škodovky do interieru padne slušně. Cena j ekolem 3500,-
Květen 17, 200718 r vypadá takhle. určení pro škodovku je tím že je zeleně podsvícena. jak hraje ti musí však říct někdo jiný... obecně na Sony jsou v autohifi negativní názory, ač tu značku mám jinak moc rád... Doporučuji Sony CDX-GT414U má to CD a USB, hraje dobře a nemůžu si stěřovat, má možnost výběru podsvícení mezi zelenou a červenou, což je super právě pro škodovky do interieru padne slušně. Cena j ekolem 3500,- take se pripojuji hraje dobre, citlivost radia vynikajici prehravani z USB good dale ma vnejsi AUX vstup a z audio formatu prehrava MP3,WMA,AAC,ATRAC3 a s cenou kolem 3500 dobra volba v kamenych obchodech stoji bohuzel o trosku vic u nas konkretne o 1500 tak jsem jej koupil pres net z hifistodoly za 3600+- nejake drobne i s postovnym.
Květen 29, 200718 r hraje dobre ale na ty alpiny mit nebude skoro za stejny penize bych si dovolil rict
Květen 31, 200718 r neveril jsem,ze muze byt takovy rozdil v radiich dokud jsem nevimenil Sony za Alpine mam Sony rad,ale opravdu hraje hur
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.