Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

...sice nevím čím je předurčeno pro Škodovku, ale co by jsi řekl například tomuto...

post-845-1179332171_thumb.jpg

• Autor

Já taky ne, proto se ptám.

Tyhle už jsem tu někde viděl, ale nelíbí se mi ty velké zelené tlačítka.

tak co třeba tento...

post-845-1179394080_thumb.jpg

je samozřejmě i se zeleným podsvětlením... :palec2:

• Autor

Ten už jsem viděl taky,to už vypadá líp a jak jsem někde četl, i hraje celkem slušně, ale i tak by mě zajímalo jak vypadá popř. hraje to Sony.

vypadá takhle. určení pro škodovku je tím že je zeleně podsvícena. jak hraje ti musí však říct někdo jiný... obecně na Sony jsou v autohifi negativní názory, ač tu značku mám jinak moc rád...

post-2791-1179399726_thumb.jpg

vypadá takhle. určení pro škodovku je tím že je zeleně podsvícena. jak hraje ti musí však říct někdo jiný... obecně na Sony jsou v autohifi negativní názory, ač tu značku mám jinak moc rád...

Doporučuji Sony CDX-GT414U má to CD a USB, hraje dobře a nemůžu si stěřovat, má možnost výběru podsvícení mezi zelenou a červenou, což je super právě pro škodovky do interieru padne slušně.

Cena j ekolem 3500,-

Doporučuji Sony CDX-GT414U má to CD a USB, hraje dobře a nemůžu si stěřovat, má možnost výběru podsvícení mezi zelenou a červenou, což je super právě pro škodovky do interieru padne slušně.

Cena j ekolem 3500,-

take se pripojuji hraje dobre, citlivost radia vynikajici prehravani z USB good dale ma vnejsi AUX vstup a z audio formatu prehrava MP3,WMA,AAC,ATRAC3 a s cenou kolem 3500 dobra volba v kamenych obchodech stoji bohuzel o trosku vic u nas konkretne o 1500 tak jsem jej koupil pres net z hifistodoly za 3600+- nejake drobne i s postovnym.

• 2 týdny později...

hraje dobre ale na ty alpiny mit nebude :( skoro za stejny penize bych si dovolil rict

neveril jsem,ze muze byt takovy rozdil v radiich dokud jsem nevimenil Sony za Alpine ;)

mam Sony rad,ale opravdu hraje hur

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.