kodemi.:R Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Zdar,hledam nejaky program kde bych si mohl nakreslit jaksi nabytek a pak vytisknout a dát dalsim lidem na vypracovani.vim ze takovy jsou jen nevim jak se menujou.. neznate nekdo nejakej ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 cau..jak kdyz byl jeste na stredni tak jsme pouzivali TurboCad 2006, ted uz myslim vysla 07 a nez jsem odchazel, tak skola zakoupila FloorPlan 3D a nebo jeste jsme delali v Arconu, ale ten je spis zameren na budovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 floorplan,tam nám to dělali v shopu když sme kupovali skříně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 na netu jsou nějaké Free a docela šly-hledej.Ten co mám já je profi,ale je dost drahý a pouze s licenci na 2 PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 na netu jsou nějaké Free a docela šly-hledej.Ten co mám já je profi,ale je dost drahý a pouze s licenci na 2 PC. a jak se menuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) To nevím.Přišla mi tu s docela povedeným návrhem nějaká paní a říkala,že program byl free na netu.Já mám tento- http://www.pro100.cz/galerie.html Je tam ke stažení i nějaké demo Editováno: 19. Květen 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Dobrej je i Kitchen Draw a Pro 100, na netu je i nějaké free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 já si nábytek i dům modeloval v CATIA V5R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 já si nábytek i dům modeloval v CATIA V5R17 co jsem koukal tak docela složitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Zdar,hledam nejaky program kde bych si mohl nakreslit jaksi nabytek a pak vytisknout a dát dalsim lidem na vypracovani.vim ze takovy jsou jen nevim jak se menujou.. neznate nekdo nejakej ? diky Skus Google Skets up ja som vnom kreslil nejakeveci. Je tam aj par kusov nabytku ale skor americky styl ale na ovladanie velmi jednoduche. A je to free staci nainstalovat a daju sa stiahnut aj rozne kniznice podla toho co potrebujes, vsak si to pozri : tu su ukazky ukazky a tu sa to da stiahnut download alebo ked nechces nic instalovat tak skus toto ale musis sa tu zaregistrovat. Editováno: 7. Květen 2008, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Kouknu se po tom děkuji .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Poradíte mi nějaký program na návrh interiéru baráku? Zkusím ten google. Editováno: 8. Květen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 zabijaku jak ti to de? v tom od google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 zabijaku jak ti to de? v tom od google Zatím jsem to pořádně nevyzkoušel jen tak zběžně. Je to zajímavé dají se do toho stahovat věci. Postele nábytek... Ale je to docela pomalé. Ale musím to vyzkoušet pořádně zatím jsem si v tom hrál asi 2minuty takže nemůžu pořádně posoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 ja na to teprv musim čihnout, neni nejak cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Zatím jsem to pořádně nevyzkoušel jen tak zběžně. Je to zajímavé dají se do toho stahovat věci. Postele nábytek... Ale je to docela pomalé. Ale musím to vyzkoušet pořádně zatím jsem si v tom hrál asi 2minuty takže nemůžu pořádně posoudit SOm sa pozeral na najnovsiu verziu tak sa to celkovo spomalilo. Ale ked si povypinas tienovania a odrazy slnka tak sa to trosku zrychli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.