Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)
A co tie 215/50/R17

Pokud trváš na co nejpřesnějším alternativním pneu,tak vůči standardní 195/65 R15 v 17" to je 225/45 R17 a 205/50 R17Jsou to rozměry téměř identické..Zároveń jso to rozměry které bývají uvedeny jako povolené pro 17" kola.Ta 215/50 R17 není zrovna nejvhodnější.Na rozdíl od 215/45 která obvod kola zmenší,215/50 zvětší.V každém případě ani ty největší uvedené odchylky nejsou nijak dramatické.Protože ráfek Pegasus je 7" široký jako nejvhodnější vidím 205/50 R17.

Víc Ti napoví tabulky konfigurátoru.

post-655-1181060308_thumb.jpg

Editováno: , autor: mikl
Vloženo
jj, ono to i vypadá gut

225/45 na 7" ráfku jsem měl a doud jsem je nenechal na zimní a dal 205/50 tak jsem si taky myslel,že je to got.Omyl 205 je na tom ráfku hezčí.Je trochu víc natažená.Bez problémů lze použít oba rozměry,na 7palcovej ráfek bych už 225 nedal.

• o 1 měsíc později...
Vloženo
absolutně teda nevim ceny, ale měl jsem na pegasech GY Eagle F1, super guma, ted mam Dunlop SP Sport MAXX, ale to uz je 18ka a taky supr

Já mám, sice v 18", Conti SportContact 2 a nestěžuju si, tak třeba i v 17" budou good.

Vloženo

Taky myslim ze s Continental SportContact 2 nic nezkazis, jde o to za kolik je sezenes, protoze jsou docela drahy (Ale tak to vsechny znackovy pneu) :p Jine nez tyhle bych asi nebral - Michelin, Continental, Dunlop a Pirelli!! ;)

Vloženo
A co tak Bridgestone? Skusim sa po niecom poobzerat. Zatm dikes :)

Jo Bridgestone asi taky spatny nebudou, Skodovka je myslim taky dava z vyroby (Continental-Dunlop-Bridgestone)

Vloženo
Bridgestone Potenza RE050A v 17" mám na autě a můžu říct že jsou výborné, hlavně mě překvapilo jak jsou tiché. Koupil jsem je rovnou se Zenithama

Tak uz neni co resit!!! :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...