David-pv Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Máje někdo na Octávii tento paket? Samozřejmě mimo 4X4 tam je to jasné. Slyšel jsem názory že se auto více naklání, jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Máje někdo na Octávii tento paket? Samozřejmě mimo 4X4 tam je to jasné. Slyšel jsem názory že se auto více naklání, jak to je? nemám, ale auto je o cca 3cm výš než běžně, takže se to asi trochu víc naklánět bude, ale myslím že to nebude tak strašný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Jezdil jsem s vyvysenou OII a kdyz to srovnam s normalni OII tak se v zatackach docela naklanela. Mozna, ze je to jen pocit, ale jezdi se mi lip s normalni OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 nevíte o kolik je auto s tímto paketem vyšší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 nevíte o kolik je auto s tímto paketem vyšší? Myslim, ze 23 mm u OII, plus dalsich 17 mm u verze Scout. U OI nevim, jak je to presne, ale bude to podobne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 u OI je to 24mm a naklánění no to se mi nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 u OI je to 24mm a naklánění no to se mi nezdá V OI jsem v 4x4 nikdy nejel, ale u OII mam pocit, ze se ve zvysene verzi opravdu vice nakladni. I kdyz nemyslim, ze by hure drzela stopu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 u OI je to 24mm a naklánění no to se mi nezdá máš ten paket? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Jsou jiné všechny 4 pružiny a všechny 4 tlumiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 no v techničáku je psáno o těch 24 mm, ale pořádně jsem to nestudoval a technik to ještě neprověřoval zda to tam je či není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 To je i zapsané v TP? A mohl bys sem dát prosím fotku tvojí Octávie na tom podvozku. Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 no dodám až vyfotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Neví prosím vás někdo jestli jsou jiné jen pružiny, nebo jestli jsou jiné i tlumiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Neví prosím vás někdo jestli jsou jiné jen pružiny, nebo jestli jsou jiné i tlumiče? Pouze pružiny, tlumiče jsou standart. Zrovna minulý týden je nechal měnit kolega v práci na služební tak na to přišla řeč. MK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
práža Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 dnes jsem poptával ve škodovce a prej tlumiče jsou jiný- cena u v servise škoda přední 7000kč a zadní 6200kč jsou holý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 A každý tvrdí něco jiného. Tak nevím jak to tedy je. Kdo udělá jasno prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
práža Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 budu zjišťovat pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R_CZf Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Uz hodne dlouho se se marne snazim sehnat ten plechovy spodni kryt motoru. Nevite nahodou nekdo kde by se dal sehnat popripade katalog cislo ad se da obednat ? Kde kdo o nem vi ale sehnat je problem. Mam O1 pls PS Jinak jizdni vlastnosti mnohem lepsi nez klasicky kombajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
práža Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 tak sama skoda auto neví !! když jsem jim psal že každý dealer říká něco jinýho tak dnes poptala číslo podvozku že dá vědět délku pružin a tlumičů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 tak sama skoda auto neví !! když jsem jim psal že každý dealer říká něco jinýho tak dnes poptala číslo podvozku že dá vědět délku pružin a tlumičů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markus Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 ahoj jsem zde poprvé a chtěl bych se zeptat.zvažuji koupi škody octavie kombi tour a líbí se mě tam ten paket pro špatné cesty.zajímalo by mě jestli tento paket obsahuje i krytí podvozku plastovým krytem podobně jako to má ve standartu fabia?a nebo to má jenom kryt pod motorem a převodovkou.ještě mě zajímá zdali se s tímto paketem nezvýší spotřeba díky větší světlé výšce auta.zvažuji motor 1,6 75kw mpi.díky za opovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEET Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Zdravím. Při koupi, pečlivě vybrané, O1 2.0l, r.v. 2002, mi prodejce tvrdil, že paket pro špatné cesty tato okta má, koupil jsem a začal srovnávat a kontrolovat. Má octa je skutečně výš, avšak né o moc - již několikráte jsem si „škrtnul“, naštěstí právě tím železným krytem motoru. Hledal jsem ňákou zmínku v techničáku, ale je zde uvedenou pouze něco jako : při použití paketu pro špatné cesty se může výška lišit (tuším že+240mm). Ani datový štítek kódů nic o paketu neprozradil – žádné zvláštní provedení. Toto je pro mě aktuální téma a veškeré informace týkající se výše uvedeného uvítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Zdravím všechny, taky mě moc zajímá zvednutí podvozku, odřu každý nájezd, musím najíždět ze zatáčky, jak je to teda, tlumiče? Už jsem slyšel, že i snad nějaké podložky tlumičů, nebo co. Prosím, může to někdo objasnit? Kolega to má, ale prd ví, jen že připlácel 5000,-. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Čau všichni, máte někdo v autě paket pro špatné cesty? Je to nějak poznat že tam je? Vyplatí se za to připlatit? Díky za všechny názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.