Publikováno Březen 19, 200718 r Máje někdo na Octávii tento paket? Samozřejmě mimo 4X4 tam je to jasné. Slyšel jsem názory že se auto více naklání, jak to je?
Březen 19, 200718 r Máje někdo na Octávii tento paket? Samozřejmě mimo 4X4 tam je to jasné. Slyšel jsem názory že se auto více naklání, jak to je? nemám, ale auto je o cca 3cm výš než běžně, takže se to asi trochu víc naklánět bude, ale myslím že to nebude tak strašný....
Březen 21, 200718 r Jezdil jsem s vyvysenou OII a kdyz to srovnam s normalni OII tak se v zatackach docela naklanela. Mozna, ze je to jen pocit, ale jezdi se mi lip s normalni OII.
Březen 23, 200718 r nevíte o kolik je auto s tímto paketem vyšší? Myslim, ze 23 mm u OII, plus dalsich 17 mm u verze Scout. U OI nevim, jak je to presne, ale bude to podobne...
Březen 23, 200718 r u OI je to 24mm a naklánění no to se mi nezdá V OI jsem v 4x4 nikdy nejel, ale u OII mam pocit, ze se ve zvysene verzi opravdu vice nakladni. I kdyz nemyslim, ze by hure drzela stopu...
Březen 26, 200718 r no v techničáku je psáno o těch 24 mm, ale pořádně jsem to nestudoval a technik to ještě neprověřoval zda to tam je či není
Březen 27, 200718 r Autor To je i zapsané v TP? A mohl bys sem dát prosím fotku tvojí Octávie na tom podvozku. Dík moc.
Březen 30, 200718 r Autor Neví prosím vás někdo jestli jsou jiné jen pružiny, nebo jestli jsou jiné i tlumiče?
Duben 2, 200718 r Neví prosím vás někdo jestli jsou jiné jen pružiny, nebo jestli jsou jiné i tlumiče? Pouze pružiny, tlumiče jsou standart. Zrovna minulý týden je nechal měnit kolega v práci na služební tak na to přišla řeč. MK
Duben 4, 200718 r dnes jsem poptával ve škodovce a prej tlumiče jsou jiný- cena u v servise škoda přední 7000kč a zadní 6200kč jsou holý
Duben 5, 200718 r Uz hodne dlouho se se marne snazim sehnat ten plechovy spodni kryt motoru. Nevite nahodou nekdo kde by se dal sehnat popripade katalog cislo ad se da obednat ? Kde kdo o nem vi ale sehnat je problem. Mam O1 pls PS Jinak jizdni vlastnosti mnohem lepsi nez klasicky kombajn
Duben 11, 200718 r tak sama skoda auto neví !! když jsem jim psal že každý dealer říká něco jinýho tak dnes poptala číslo podvozku že dá vědět délku pružin a tlumičů
Duben 11, 200718 r Autor tak sama skoda auto neví !! když jsem jim psal že každý dealer říká něco jinýho tak dnes poptala číslo podvozku že dá vědět délku pružin a tlumičů
Duben 14, 200718 r ahoj jsem zde poprvé a chtěl bych se zeptat.zvažuji koupi škody octavie kombi tour a líbí se mě tam ten paket pro špatné cesty.zajímalo by mě jestli tento paket obsahuje i krytí podvozku plastovým krytem podobně jako to má ve standartu fabia?a nebo to má jenom kryt pod motorem a převodovkou.ještě mě zajímá zdali se s tímto paketem nezvýší spotřeba díky větší světlé výšce auta.zvažuji motor 1,6 75kw mpi.díky za opovědi.
Duben 15, 200718 r Zdravím. Při koupi, pečlivě vybrané, O1 2.0l, r.v. 2002, mi prodejce tvrdil, že paket pro špatné cesty tato okta má, koupil jsem a začal srovnávat a kontrolovat. Má octa je skutečně výš, avšak né o moc - již několikráte jsem si „škrtnul“, naštěstí právě tím železným krytem motoru. Hledal jsem ňákou zmínku v techničáku, ale je zde uvedenou pouze něco jako : při použití paketu pro špatné cesty se může výška lišit (tuším že+240mm). Ani datový štítek kódů nic o paketu neprozradil – žádné zvláštní provedení. Toto je pro mě aktuální téma a veškeré informace týkající se výše uvedeného uvítám.
Květen 7, 200718 r Zdravím všechny, taky mě moc zajímá zvednutí podvozku, odřu každý nájezd, musím najíždět ze zatáčky, jak je to teda, tlumiče? Už jsem slyšel, že i snad nějaké podložky tlumičů, nebo co. Prosím, může to někdo objasnit? Kolega to má, ale prd ví, jen že připlácel 5000,-. Díky!
Květen 24, 200718 r Čau všichni, máte někdo v autě paket pro špatné cesty? Je to nějak poznat že tam je? Vyplatí se za to připlatit? Díky za všechny názory.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.