Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Máje někdo na Octávii tento paket? Samozřejmě mimo 4X4 tam je to jasné. Slyšel jsem názory že se auto více naklání, jak to je?

nemám, ale auto je o cca 3cm výš než běžně, takže se to asi trochu víc naklánět bude, ale myslím že to nebude tak strašný....

Vloženo

Jezdil jsem s vyvysenou OII a kdyz to srovnam s normalni OII tak se v zatackach docela naklanela. Mozna, ze je to jen pocit, ale jezdi se mi lip s normalni OII.

Vloženo
u OI je to 24mm ;) a naklánění no to se mi nezdá

V OI jsem v 4x4 nikdy nejel, ale u OII mam pocit, ze se ve zvysene verzi opravdu vice nakladni. I kdyz nemyslim, ze by hure drzela stopu...

Vloženo
Neví prosím vás někdo jestli jsou jiné jen pružiny, nebo jestli jsou jiné i tlumiče?

Pouze pružiny, tlumiče jsou standart. Zrovna minulý týden je nechal měnit kolega v práci na služební tak na to přišla řeč.

MK

Vloženo

Uz hodne dlouho se se marne snazim sehnat ten plechovy spodni kryt motoru. Nevite nahodou nekdo kde by se dal sehnat popripade katalog cislo ad se da obednat ? Kde kdo o nem vi ale sehnat je problem. Mam O1 :help: pls

PS Jinak jizdni vlastnosti mnohem lepsi nez klasicky kombajn ;)

Vloženo

tak sama skoda auto neví !! když jsem jim psal že každý dealer říká něco jinýho tak dnes poptala číslo podvozku že dá vědět délku pružin a tlumičů :worthy

Vloženo

ahoj jsem zde poprvé a chtěl bych se zeptat.zvažuji koupi škody octavie kombi tour a líbí se mě tam ten paket pro špatné cesty.zajímalo by mě jestli tento paket obsahuje i krytí podvozku plastovým krytem podobně jako to má ve standartu fabia?a nebo to má jenom kryt pod motorem a převodovkou.ještě mě zajímá zdali se s tímto paketem nezvýší spotřeba díky větší světlé výšce auta.zvažuji motor 1,6 75kw mpi.díky za opovědi.

Vloženo

Zdravím. Při koupi, pečlivě vybrané;), O1 2.0l, r.v. 2002, mi prodejce tvrdil, že paket pro špatné cesty tato okta má, koupil jsem a začal srovnávat a kontrolovat. Má octa je skutečně výš, avšak né o moc - již několikráte jsem si „škrtnul“, naštěstí právě tím železným krytem motoru.

Hledal jsem ňákou zmínku v techničáku, ale je zde uvedenou pouze něco jako : při použití paketu pro špatné cesty se může výška lišit (tuším že+240mm). Ani datový štítek kódů nic o paketu neprozradil – žádné zvláštní provedení.

Toto je pro mě aktuální téma a veškeré informace týkající se výše uvedeného uvítám.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím všechny, taky mě moc zajímá zvednutí podvozku, odřu každý nájezd, musím najíždět ze zatáčky, jak je to teda, tlumiče? Už jsem slyšel, že i snad nějaké podložky tlumičů, nebo co. Prosím, může to někdo objasnit? Kolega to má, ale prd ví, jen že připlácel 5000,-. Díky!

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...