super(b)man Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Zdravím všechny! Řeším takový menší problém. Mám Supa rok 2003,96kw,elegance a rozhodl jsem se nechat zaslepit levý zámek dveří, řeším teď ale problém,jak otevírat okna Tuto funkci jsem často používal pomocí klíče,např. v garáži a připadla mi jako praktická. Pokud na to existuje nějáká vychytávka,poraďte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Jde to pomocí DO.Buď prográmkem od pana Vaguse-motordiag nebo jsi li z okolí NJ,OV,můžu udělat. info na cosby@centrum.cz nebo 732 882566 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Tak toby bylo bezva,jsem z Ov. Kdy můžu zavolat,ať neruším o víkendu?? Děkuji za ochotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 klidně zítra dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Espinosa Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 No tak ja mam zase opačný problém. Já potřebuju naopak když ocházím z CAR , tak pomocí dálkáče zamknout a i zavřít všechny okna + šíbr. Je to možné nějak udělat ? A ještě k tomu nějak inteligentně jako , že když zmačknu jednou zamknout , tak zamkne. A když přidržím tlačítko zamknout cca 3-5s , tak aby to zamklo a i začalo zavírat okna. Je to možné nějak udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 jde to.přijed ke mě,tel je nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Espinosa Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 (editace) No jo jenže já jsem z České Kamenice , tj. ustecky kraj ... to mi neprijde zrovna extra se táhnout do Ostravi teda pokud to je OV :-) . Delaji to i v servisu nebo to je něco extra ? Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Super-B tu asi jeste zverejnen neni, ale jde to. V servise by to vedet mohli, nebo at Cosby napise, na kterych adresach se maji dat jake hodnoty.. Ale predpokladam, ze to bude stejne s OI nebo Fabii.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Honzo honzo.Zjisti si jakou má Sup komfortku a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Espinosa Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 (editace) Tak co stím ? Je to děs v zimě to ček nepoužije , ale v létě furt .... pač to máš šibr otevřenej a okna furt .... Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RenEdi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 No mi okna na dálkači fungují při dlouhém podržení otvírátka/zavírátka, ale ne vždy se to hned na první pokus povede Šlo by to Cosby prosím předělat na DO na ten otevírač kufru, je to pro mě zcela zbytečné tlačítko a tahle fce by se mitam líbila více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Super-Ba jsem videl jen na vagonu a jeste pres silnici, ale napadlo mne, ze by to mohlo byt podobne.. Snad jsem tim nikomu neublizil .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Espinosa Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Cosby , asi by nešlo kdybych ti poslal jedny klice jako nahradni a pak ti poslal ty druhe a prehodit to co ? Ty budes potrebovat i to auto co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 s klíčemi to nemám nic společného.Jinak honzo,pokud zjistíš,co má Superb za K,zjistíš,s čím to sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Espinoso, podivej se na stranky motordiag.cz je tam pustena beta verze , pomoci ni a kabelu bys to mohl zvladnout... Mne to tedy na OI slo, tak treba se zadari i Tobe. Cosby, Super-B neni zeovna trida auta, kterou jsem mel a nebo bych po ni touzil.. Bihuzel o ni taky hodne malo vim... Mozna bude komfortka stejna s Passatem, nebo prave tou Octavii I.. Nebo at napise Espinoso cislo jeho komfortky a bude to.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (cislo dilu ktere se vycte diagnostikou na kanale 46 tusim..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 (editace) Cosby,zatím díky za ochotu. Ozvu se v příštím týdnu a domluvíme se přesně,teď vážne nestíhám..... Editováno: 31. Květen 2007, autor: super(b)man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 2Honza: prý přes silnici... :-))) 2Espinosa: kabel + ten soft z motordiag, dvakrát kliknout a je to. Když to na dvou Supech zvládla lama jako já, tak to nemůže být nic těžkého... :-) Teda pokud se bavíme o tom, že držím zamykání okna se zavírají a s odemykám opačně a ne že se to zavře samo.. to je pak o něčem jiném Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Pak je to to, co jsem myslel. Stahni si volne siritelny program od motordiagu a je to uplne jednoduche...Delal jsem to na sve Octavii I a slo to v pohode, takze to zvladnes taky...Tedy pokud mas kabel..A usetris si cestu za Cosbym.. Nebo muzes prijet za mnou, ale to asi budes mit daleko.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Espinosa Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 No kabel nemám ... takže si sám nic něudělám ... , tak mi řekněte někde město v ČR :-) kam bych měl doject .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 tak jsem zkoušel najít kabel doma a nic. Mám ho v práci a kdybys jel za mnou do Prahy, tak to máš stejně cestou přes Honzu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Espinosa Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Praha ? No tak to je supr .... tam jezdim furt , takze neni problem. 100% Tam jedu znova tento pátek co bude. 8meho. Tak bylo by možné se s někým domluvit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostislav Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Tak nevim, mam aktivovane vsechen komfort ktery je uzitecny pouzitelny v praxi, ale ze by se po zamknuti samy vytahly okna jsem v zadne nabidce nenasel, mel jsem octavku a ta to umela, ale u supa sem na to neprisel. Jde to zavrit jen podrzenim dalky, ale to mi neprijde moc komfortni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RenEdi Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Taky to tak vidím s tím dlouhým držením, navíc se mi často stane, že se to nepovede na první pokus. Proto jsem taky psal, že bych uvítal tu funkci DO třeba na tom otevírači kufru. Nebo Vám to otevře/zavře okna při dlouhém držení vždy, není třeba chybka v mém DO ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 2Rostislav - pokud nechceš používat dlouhé držení, tak pak na to musíš mít ročník. Myslím, že to jde pouze u novějších aut, ale konkrétně by ti to řekl Cosby RenEdi - já s tím nemám problém. Ale je pravda, že to používám málo. Většinou mám okna stejně zavřená. Ale zatím mám úspěšnost 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.