Přejít na obsah

1.8 TSI (118 kW)

Rocky

Doporučené příspěvky

Ted jsem se vratil z vikendu. Sorry za chybu samozrejme prava noha.. ;)

Vim ze mam nove auto, ale nektere veci co jsem napsal mne trochu zarazili.. To Bladik: Proc jdes na vymenu vsech tesneni na aute a kam to povezes na tu vymenu?? Dik za info :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proste to tesneni strasne vrze....byla pry nejaka spatna serie, takze du do JE&NE na vymenu a doufam ze to zase nenamazou jako poprve a ze to vyresi, ja uz je tam du totiz servat podruhe...protoze kdyz jsem to rikal poprve tak me neposlouchali ;) Takze mi to vymeni a bude snad uz klid.

Jedu jeste v zari do Chorvatska tak to chci mit bez vrzani:)

Jaky si tankoval benzin na dovolene do tohoto motoru? Premyslim co mam v Chorvatsku tankovat jaky tip :)

Odkaz ke komentáři

No dal jsem jim to tam v pondeli a jsem do patku v Rakousku, takze vice budu vedet behem ctvrtka, ale uz se zase zacinali nejak vykrucovat asi budu muset ohledne toho zavolat do Skodovky at s tim neco okamzite udelaji nebo to zreklamuju jeste jednou a pujdu jim to hodit na hlavu at mi dodaji nove auto! Vsechno je super, ale to vrzani me proste vytaci, mozna slysim travu rust, ale tohle me fakt sere :)

Odkaz ke komentáři

Nevíte jestli je pravda, že u 1.8 TSI má převodovka oficiální max. přenos 250Nm? To už nemá žádnou rezervu? Ptám se, abych zjistil meze možností čipování 1.8 TSI. Případně jaký je Váš názor na čip u tohoto motoru?

Jo převodovka je tam na 250Nm. Čipovani nevim no. Ja osobně bych do toho asi nešel. Když už tak od renovované značky jako ABT. Ty mají blízko k audi.

Tobě nestačí jak to jede nebo co? .... Ona ta převodka asi nějaký procento přetížení snese. Ale určitě přijdeš o záruku.

U nás jsem ještě neviděl firmu co by nabízela úpravu TSi.

Odkaz ke komentáři

Nevim proc bych sel do chipu u tohoto motoru, rekl bych ze je dostatecne vykony a neni treba s tim jeste neco delat, spis mozna skoda tech kratkych prevodu, chtelo by to 6-ku jeste trosku protahnout, pak si myslim ze by to bylo absolutne idealni.

Ale i tak jsou prevodovky navrhnuty s 10-ti % presahem, takze pokud to nebudes zvedat nejak silene mela by to bez problemu vydrzet.

A je pravda ze jsem take nevidel v nabidkach chipovani tento motor...mozna zkusit kontaktovat ABT, ci Cimbu...tyhlety firmy by ti mohli rici vice.

Editováno: , autor: Bladik
Odkaz ke komentáři

Taky souhlasím, že když někomu nestačí takový výkon teď, tak chip nic nevyřeší. Spíš zvažuju možnosti a výhody když bych se chtěl pro to rozhodnout. Samozřejmě u nového auta řešit jedině přes Škodu, aby nepadla záruka, prý na to jezdí technik přímo z MB. Vzhledem k limitům spojky o tom asi uvažovat nebudu. Nechcu, aby auto trpělo kvůli pár prpcentům zvýšení parametrů.

Těší mne, že jsem Bladika s Vorlajzem stmelil, aspoň nějaký výsledek to přineslo -_-

Odkaz ke komentáři

No ten chip je docela brutalni a prave bych se bal toho dosti zvyseneho krouticiho momentu. Kazdopadne ta krivka co tam je uvedena se mi nejak nelibi a nevim proc :)

Me plne tech 118kW a 250Nm dostacuje, prozatim me to porad zaryva do sedacky a nemam pocit ze bych potreboval vice:)

Odkaz ke komentáři

Bladik: to ti každopádně věřím.. bych se v tom chtěl svést, nedávno jsem okusil RS TFSI a to bylo něco úžasnýho, ale ta 1.8 musí taky pěkně letět. Holt kdo mohl tušit, že dneska bude 1.8 v Elg. za zhruba stejnou ne-li nižší cenu (po přičtení nových výbav v základu) jako 1.6 před dvěma lety :mellow:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...