p2p Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Ted jsem se vratil z vikendu. Sorry za chybu samozrejme prava noha.. Vim ze mam nove auto, ale nektere veci co jsem napsal mne trochu zarazili.. To Bladik: Proc jdes na vymenu vsech tesneni na aute a kam to povezes na tu vymenu?? Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Proste to tesneni strasne vrze....byla pry nejaka spatna serie, takze du do JE&NE na vymenu a doufam ze to zase nenamazou jako poprve a ze to vyresi, ja uz je tam du totiz servat podruhe...protoze kdyz jsem to rikal poprve tak me neposlouchali Takze mi to vymeni a bude snad uz klid. Jedu jeste v zari do Chorvatska tak to chci mit bez vrzani:) Jaky si tankoval benzin na dovolene do tohoto motoru? Premyslim co mam v Chorvatsku tankovat jaky tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 jaký TIP??? omg snad TYP ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Boze sorry, ses taky slecinka vorlajz co! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Letos jsem nebyl v chorvatsku, ale zasadne Shell nebo OMW. Jednou jsem musel tankovat u benziny a bylo mi to docela neprijemne... Dej potom vedet jak jsi dopadl u JE&NE s tim tesnenim.... Drzim palce :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 No dal jsem jim to tam v pondeli a jsem do patku v Rakousku, takze vice budu vedet behem ctvrtka, ale uz se zase zacinali nejak vykrucovat asi budu muset ohledne toho zavolat do Skodovky at s tim neco okamzite udelaji nebo to zreklamuju jeste jednou a pujdu jim to hodit na hlavu at mi dodaji nove auto! Vsechno je super, ale to vrzani me proste vytaci, mozna slysim travu rust, ale tohle me fakt sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Mne uz zacal povrzavat interier. Jak najedu na nejaky delsi hrbol tak to zacne v aute pekne praskat.. To jsem u me starsi O I nezazil... ty gumy jsem zatim napatlal leskem na rty a je klid.. :prc: Jsem zvedav jak dopadnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 vržou i lepší káry mě třeba povrzává něco v interiéru, když přejíždím takový ty zazáplatovaný úseky apod. na velkých hrbolech skoro nic... ale zpět k tématu... ta jednavosma to je motůrek, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) To je. Rad se v nem vozim a jeste radeji ridim a tesim se na vecer jak jdu zaparkovat auto tak se jdu projet po Brne. No proste parada :) Editováno: 2. Září 2008, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 ty vole, ale tos ještě neřídil ten "dvoulitr" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 To radeji ani nechci... :p :p to by mi potom ta moje kara pripadala jako 120 GLS lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Nevíte jestli je pravda, že u 1.8 TSI má převodovka oficiální max. přenos 250Nm? To už nemá žádnou rezervu? Ptám se, abych zjistil meze možností čipování 1.8 TSI. Případně jaký je Váš názor na čip u tohoto motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Nevíte jestli je pravda, že u 1.8 TSI má převodovka oficiální max. přenos 250Nm? To už nemá žádnou rezervu? Ptám se, abych zjistil meze možností čipování 1.8 TSI. Případně jaký je Váš názor na čip u tohoto motoru? Jo převodovka je tam na 250Nm. Čipovani nevim no. Ja osobně bych do toho asi nešel. Když už tak od renovované značky jako ABT. Ty mají blízko k audi. Tobě nestačí jak to jede nebo co? .... Ona ta převodka asi nějaký procento přetížení snese. Ale určitě přijdeš o záruku. U nás jsem ještě neviděl firmu co by nabízela úpravu TSi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) Nevim proc bych sel do chipu u tohoto motoru, rekl bych ze je dostatecne vykony a neni treba s tim jeste neco delat, spis mozna skoda tech kratkych prevodu, chtelo by to 6-ku jeste trosku protahnout, pak si myslim ze by to bylo absolutne idealni. Ale i tak jsou prevodovky navrhnuty s 10-ti % presahem, takze pokud to nebudes zvedat nejak silene mela by to bez problemu vydrzet. A je pravda ze jsem take nevidel v nabidkach chipovani tento motor...mozna zkusit kontaktovat ABT, ci Cimbu...tyhlety firmy by ti mohli rici vice. Editováno: 3. Září 2008, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 u novýho auta bych určitě nechipoval... každopádně když ti teď nestačí 118 kW, tak ti za pár týdnu nebude stačit ani výkon po chipu... můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Je to pozoruhodne, ale souhlasim s Vorlajzem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Taky souhlasím, že když někomu nestačí takový výkon teď, tak chip nic nevyřeší. Spíš zvažuju možnosti a výhody když bych se chtěl pro to rozhodnout. Samozřejmě u nového auta řešit jedině přes Škodu, aby nepadla záruka, prý na to jezdí technik přímo z MB. Vzhledem k limitům spojky o tom asi uvažovat nebudu. Nechcu, aby auto trpělo kvůli pár prpcentům zvýšení parametrů. Těší mne, že jsem Bladika s Vorlajzem stmelil, aspoň nějaký výsledek to přineslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Ono na tom něco bude, že by člověk chtěl pořád víc, když se chipujou eReSa a ještě výkonější auta. Jinak tady chip od sportmotoru. Dlouho tam měli napsaný, že to připravujou a teď je to tam nově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 No ten chip je docela brutalni a prave bych se bal toho dosti zvyseneho krouticiho momentu. Kazdopadne ta krivka co tam je uvedena se mi nejak nelibi a nevim proc Me plne tech 118kW a 250Nm dostacuje, prozatim me to porad zaryva do sedacky a nemam pocit ze bych potreboval vice:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 mě to do sedačky nezarývá, přesto taky víc nepotřebuju... ikdyž bych to mohl čipnout na 120 kW bych měl víc jak Bladík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Bladik: to ti každopádně věřím.. bych se v tom chtěl svést, nedávno jsem okusil RS TFSI a to bylo něco úžasnýho, ale ta 1.8 musí taky pěkně letět. Holt kdo mohl tušit, že dneska bude 1.8 v Elg. za zhruba stejnou ne-li nižší cenu (po přičtení nových výbav v základu) jako 1.6 před dvěma lety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Viki, já to tušil... stačilo se mě zeptat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) Vorlajz ty tady teda ze sebe delas frajeeeera ze Svezeni je to super a ted se tesim jak ji poradne protahnu cestou do Chorvatska, to bude mazleni ... Mluvim tady o aute kdyby nekdo chtel rejpat Editováno: 3. Září 2008, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 hlavně abys nejel zpět vlakem! ... mám ti zjistiti kdy ti to jede??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.