Jar_da Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 taky jsem zůstal koukat na ceník OII FL, který mi vnutil prodejce - spotřeba 1,8tsi kombinovaná 7,0l/100km, se mi tomu ani nechce věřit, že to bude takhle jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 JaKr: Za 7 litru na sto? V klidu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no tak to nevím jak moc v klidu, pokud to nebude z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Dokonce 6.6 kombinová,s DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) 6.6 mi přijde už dost propagační hodnota. Kdyz nebudes jezdit na spotrebu budes se pohybovat 7-7,5 v kombinaci. Kazdopadne mezi jednotlivejma variantama je uspora paliva znatelna. Vsechno je kvuli CO2 a snizovani jeho hodnot. Editováno: 24. Listopad 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Já vím,jsem to tam viděl. Jinak to odpovídá,přičíst litr až litr půl k té spotřebě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Ahoj fandové 1,8 TSI, mám v plánu koupit OII 1,8 TSI LK a tak jsem zvědavej zda se potvrdí tyto údaje o spotřebě v praxi. U mojí stávající 1,8 T které bude na jaře 10 let si chválím dlohodobou průměrnou spotřebu 7,2 l a skvěkou spolehlivost. Snad se i u tohoto motoru 1,8 TSI dočkám stejných příznivých parametrů. Momentálně jednám o cennových nabídkách na nové auto a jsem jak alenka v říši divů nad nabídkama. Původně měla být z Německa, ale u nás jsou momentálně bezkonkurenční nabídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Kazdopadne mezi jednotlivejma variantama je uspora paliva znatelna.Vsechno je kvuli CO2 a snizovani jeho hodnot. a jede to stejně, ikdyž "stará" 1,8tsi jede jako ďas, takže případné menší výkonové projevy by až tak nevadily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 wolfspitz:Manuál nebo DSG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 mám nabídku na LK pod 600.000,-, jinak dobrý ceny má Nexus tady na fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Já mám zájem o manuál protože jinou převodovku jsem zatím neměl. Verzi LK v plné výbavě včetně téměř všech volitelných položek a zabezpečení mám zatím těsně pod 700 t. Díky za info o Nexus, prozkoumám to a dneska mi říkal soused že vzhledem k situaci by během února mohlo být další zlevnění. V Německu jsem se pídil i po cenách jiných značek a slevy byly přímo úžasné třeba i 39 % na Kie Sorento. Jenže ta je v naftě a pak ve velkým bezíňáku a já jsem fanda turbo benzínu a tak bude ta OII 1,8 TSI. Na ní můžu mít bezva zákonné pojištění protože nahradí v flotile jiné auto a bonus převezme, takže asi 2300 kč na rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 wolfspitz:Jo to odpovídá. Ceníková cena zhruba 760 tisíc-příplatky a příslušenství.Jinak teď se tam dává navigace Columbus.Nexus byla navigace na CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Ty jo 600 za OII??Nikdy.Je to sice nové,ale i tak.Za 580 se dá koupit půl roku starý Sup II eleganc v plné vč.Columbusu a kůže s 1,8 TSi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Já zapoměl dodat že chci kombíka 1,8 TSI LK s Alcantarou a na zvýšeným podvozku, z výbavy jsem oželel jen tříramenný volant a mdi jinak vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Cosby, ne každej chce tak velký auto, já bych dokonce uvítal "kratší" Octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 no... takovej hot hatch s předkem O II. RS!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tak dnes ráno se jedna z OII 1.8TSI povozila na odtahovce .....ten řidič to ráno normálně bez problému natočil,vyrazil z garáže směr letiště..do té doby vše normál. ....na evropské ul.si zastavil u Agipu koupit noviny a kafe a když do toho sednul a otočil klíčkem,tak motor nechtěl naskočil,při druhém pokusu to sice chytlo,ale na tři válce a v tom se zazněl gong a maxík začal psat něco o nízké hladině chlad.směsi,tak to chcípnul,zvednul kapotu a nádržka chlad.směsi byla skoro prázdná,tak tam koupil destilku,dolil to,natočil znova a opět to šlo na tři a motor sebou škubal..prý jen když trochu přidal plyn tak se to chytalo na čtyři,tak mu po tel.řikám ať se zkusí rozjet jestli to jede a jestli jo,tak at to tam otočí a maže s tim na Jarov.....po cca 15.min.znova tel.že je v Jelení ul.u hradu a že se mu opět ozval gong a maxík opět hlásí nízkou hladinu chlad.směsi a že už se s tim nedá jet že ten motor už jen prská na tři.......Tak jsem volal na Jarov a technik mi tam poslal odtahovku............To se stalo před pár hodinama,takže zatim nic ofiko nevim,ale dle mě půjde určitě o závadu tipu: Těsnění pod hlavou(při nejlepšim) a nebo prasklá makovice .....Uvidíme...Technik mi slíbil že ještě dnes na to mrknou,tak snad během odpol.budu chytřejší. Auto má najeto necel.170.000km a ještě je zhruba 4.měsíce v záruce.....tak aspoň že tak!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 ještě že to je v záruce, ale normální smrtelník by tolik v záruce asi nenajel Není záruka omezená i kilometry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Nikdy jsem s tímto problém neměl a to i dřív u Passatů........ Jediný co mi takhle nebylo uznáno byl tehdy ten rozšrotovanej 2.0TDI....ten měl přes 200.000km a bylo to v poslednim měsíci záruky kdy se zaseknul píst a ojnice proletěla blokem.......Oni sice něco tehdy řikali o spoluúčasti na opravě,ale když jsem si spočítal kolik by mě stála taková spoluúčast za ofiko ceny MB a motor z vrakoviště,tak jsem to jednoznačně vytáhnul z Jarova,koupil zánovní motor na vrakárně a ten známej z Jarova mi to udělal doma ve svý dílně melouchem a vyšlo mě to na čtvrtinu oproti tomu co by mě stála spoluúčast na opravě v MB..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tak jsem zvedav co to bude. Muj odhad tesneni pod hlavou nebo prdla hlava. Drzxim ti palce at to brzo opravi.... PS: A nehnal to tvuj ridic po evropske a hned jak dojel na benzinu to nevypnul???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tak tam to takhle ráno v tom provozu ani nejde moc hnát......navíc ta ranní doprava v Praze je spíš popojíždění než jízda .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Jenom jsem chtel vyloucit jestli to neuvaril. To mne vubec nenapadlo ze mate v Praze nejake kolony po ranu... :p Ale vazne jsem zvedav co to bylo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tak to určitě neuvařil,to by hlavně maxík už předem hlásil jak by se ručička teploměru dostala za svoje meze......jinak přehřívání se mi naposledy stalo u auta za dob 105,120L atd.,novější auta se mi nikdy nepřehřívala natož uvařila....... Taky jsem zvědavej,čekám každou chvilkou už tel.....ten známej co tam dělá mi kolem 15h poslal smsku že jdou přitlačit ten můj pekáč z kolegama na dílnu...tak dám vědět..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 tipuju to na hlavu nebo těsnění, jsem si zrovna říkal, že to nebude špatná volba tenhle motor, no Karlosi, asi máš tady s tsi najeto ze všech nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) No prave Karlos je totiz nas TESTER.... Co jeho potka s autama , potka skoro vsechny nas... :p PS: Mam dlouhodobou spotrebu na 7,5 az 7,8 l na 100km. A to jde velebnosti.. Max spokojenost :kol-59: Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.