p2p Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) Pred nedavnem se tady resila spotreba VS. rychlost (moje a ostatnich) Pri malem jubileu :kol-79: 20 Tkm jsem si udelal foto. Cesta Praha - Brno...D1... :prc: Fotek mam vic ale jsou nepouzitelne.... Spotrebu jsem mel 7,9 l na 100 km pri prumerne rychlosti cca 117 km/hod. A to jde velebnosti ne... Editováno: 5. leden 2009, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 No tak to teda koukám jako blázen! To je slušnej pruměr co se týče spotřeba versus pruměrná rychlost.To snad ani neni možny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 je to z kopecka a tahali mne na lane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 že ty si tam mal nejaké nitro pekná spotreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 dalnice byla na pohodu a projel jsem prahu po obchvatu bez zastaveni... Ale jak se tady uz psalo da se to jet za 8l ale klidne i za 9l a moc velky rozdil v tom ale neni. Pro mne je ale dulezitejsi tech 22222 za 6 mesicu km bez poruch a v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ona elegance nemá maxidot? a ta fotka je okamžitá spotřeba při 60km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 JaKr:PředFL ne,FL ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 To je pekna spotrebicka ja ted jedu v sobotu brzo rano do Rakouska (cca 500km jedna cesta)...tak jsem zvedav, preci jen v zime a do Alp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Moje Elegance nema Maxika a ani ho asi mit nebude... Na to to totiz nejezdi, ale premyslim a cim dal vic o novych kolech... Ted mam 16 palcu elektrony a asi koupim 18 palcove.Uvidim... Jeste nevim jake, ale casem se neco najde.... PS: dneska jsem si blbnul na snehu cca 70 km a moc pekne se s ni jede. Neklouze a ESP pracuje taky good. Mam vubec problem to hodit do smyku.. Ale casem se to snad naucim s zapnutym ESP... :) :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jsem si take hral na snehu a pres rucku si ESP ani neskrtne...do smyku se to da dostat, standardni jizdou ovsem dost tezko s ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 asi koupim 18 palcove. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) asi koupim 18 palcove. :palec2: Luke: škoda že 1,8ku nedali skor, najprv žiadne poriadne motory a až po 3 rokoch tuším dali poriadny, ale verím že sa s ňou dá ísť aj za 12 ako na ereske nie len takto za 7-8 Editováno: 6. leden 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horjaar Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) Brno -> Praha spotřeba 7,5 l/100km, průměrná rychlost 110 km/h. Praha -> Brno spotřeba 7,5 l/100km, průměrná rychlost 110 km/h. (shodou okolností stejná) Odečteno: MaxiDot Okolnosti: měřeno pouze na dálnici, není započtena cesta na dálnici (a z dálnice), cesta bez zastávek, pouze jeden pasažér (řidič), při zahájení měření teplý motor, pneu zimní 205/55 R16, najeto 12 tis. km. (Ale je to pěkná pakárna jet na minimální spotřebu.) DOPSÁNO DODATEČNĚ: asi jsem to špatně formuloval, "jízda na minimální spotřebu" znamená "jízda na minimální spotřebu se zachováním rozumné cestovní rychlosti", v tomto případě 110 km/h. Editováno: 8. leden 2009, autor: Horjaar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 sem čekal, že bude ta spotřeba nižší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tak keď píšeš že si išiel na spotrebu tak by fakt mohla byť ešte nižšia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 S rou prumernou rychlosti bych rekl ze to je odpovidajici. Zas tak na spotrebu to nebylo ... kdyby jel na spotrebu tak ma prumerku 90 a spotrebu kolem 6-ti l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Prčsne jak pise Bladik... Prumerka 110 km je docela dost na D1.... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 to bych těch 7,5 měl taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 nekaž jim tu radost voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 a.. jo... sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Vy ste tady hrozny teda, clovek se z neceho raduje a tady do toho nekteri (vorlajz, a jemu podobni) porad remcaji :feve: Ne zpet k tematu, mam najeto necelych 16tkm a zkusenost mi rika, ze s timto motorem se da jet svizne za rozumnou spotrebu pohybujici se mezi 7.5-8.5 l/100km, pak se da jet s lehkou nohou za 6.5 mno a take z tezkou pres 9 ... a to mluvim o trase mimo mesto(odzkousena trasa Brno-Pardubice a zpet). Takze tento motor nabizi velkou skalu pouzitelnosti a je na kazdem jak s timto motorem jezdi a jak se k nemu chova. Ja mam ted diky tomu ze jsem jezdil jen ve meste prumerku 8.3, ale ted jedu do Alp tak to snad trochu stahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Spotrebu jsem mel 7,9 l na 100 km pri prumerne rychlosti cca 117 km/hod. A to jde velebnosti ne... Zdravím, průměr asi stáhnou občasné zápcy. Jakou rychlostí jsi jel při volné dálnici? Sám jsem totiž zklamaný "dálniční" spotřebou. A to i při tempomatové stotřicítce se sedmikvaltem. Často jezdím po "dálnici" R10 z Jablonce do Prahy a pak mám při 130 a nějakém popojíždění po Praze průměr kolem 9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Nemáte prosím někdo přístup ke grafu měrné spotřeby tohoto motoru? Něco na tento způsob: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Zdravim po delsi dobe. Nevim kde na foru se to resilo a jak jsem zjistil TDI s tim problem nemaji tim padem to dam sem. Jedna se mi o zasirani motoru bordelem pres predni masku. Koukal jsem a vidim skvira jako prase. Bud spatny vylisek nebo to je typicke pro nase Octavky 1,8. TDI to ma reseno jinak. Pls skuste to nekdo taky nafotit jak to mate u sebe. Ja tu skviru zadedlal kusem gumy a mam klid + to tesneni kolem kapoty motoru. Mne totiz strasen sere spinavy motor. Jak to mate teda vy????? Foto prikladam ;) :) :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 No ja nevim, ale ja tam tu skviru taky nemam a uz vubec se mi nezda ze by to byla "vychytavka" pouze TSIček. Predni cast kde je chladic, je u vsech motorizaci O2 stejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.