Leden 5, 200916 r Pred nedavnem se tady resila spotreba VS. rychlost (moje a ostatnich) Pri malem jubileu :kol-79: 20 Tkm jsem si udelal foto. Cesta Praha - Brno...D1... :prc: Fotek mam vic ale jsou nepouzitelne.... Spotrebu jsem mel 7,9 l na 100 km pri prumerne rychlosti cca 117 km/hod. A to jde velebnosti ne... Upraveno Leden 5, 200916 r od p2p
Leden 5, 200916 r No tak to teda koukám jako blázen! To je slušnej pruměr co se týče spotřeba versus pruměrná rychlost.To snad ani neni možny!
Leden 6, 200916 r dalnice byla na pohodu a projel jsem prahu po obchvatu bez zastaveni... Ale jak se tady uz psalo da se to jet za 8l ale klidne i za 9l a moc velky rozdil v tom ale neni. Pro mne je ale dulezitejsi tech 22222 za 6 mesicu km bez poruch a v pohode
Leden 6, 200916 r To je pekna spotrebicka ja ted jedu v sobotu brzo rano do Rakouska (cca 500km jedna cesta)...tak jsem zvedav, preci jen v zime a do Alp
Leden 6, 200916 r Moje Elegance nema Maxika a ani ho asi mit nebude... Na to to totiz nejezdi, ale premyslim a cim dal vic o novych kolech... Ted mam 16 palcu elektrony a asi koupim 18 palcove.Uvidim... Jeste nevim jake, ale casem se neco najde.... PS: dneska jsem si blbnul na snehu cca 70 km a moc pekne se s ni jede. Neklouze a ESP pracuje taky good. Mam vubec problem to hodit do smyku.. Ale casem se to snad naucim s zapnutym ESP... :) :p
Leden 6, 200916 r Jsem si take hral na snehu a pres rucku si ESP ani neskrtne...do smyku se to da dostat, standardni jizdou ovsem dost tezko s ESP
Leden 6, 200916 r asi koupim 18 palcove. :palec2: Luke: škoda že 1,8ku nedali skor, najprv žiadne poriadne motory a až po 3 rokoch tuším dali poriadny, ale verím že sa s ňou dá ísť aj za 12 ako na ereske nie len takto za 7-8 Upraveno Leden 6, 200916 r od wrccko
Leden 8, 200916 r Brno -> Praha spotřeba 7,5 l/100km, průměrná rychlost 110 km/h. Praha -> Brno spotřeba 7,5 l/100km, průměrná rychlost 110 km/h. (shodou okolností stejná) Odečteno: MaxiDot Okolnosti: měřeno pouze na dálnici, není započtena cesta na dálnici (a z dálnice), cesta bez zastávek, pouze jeden pasažér (řidič), při zahájení měření teplý motor, pneu zimní 205/55 R16, najeto 12 tis. km. (Ale je to pěkná pakárna jet na minimální spotřebu.) DOPSÁNO DODATEČNĚ: asi jsem to špatně formuloval, "jízda na minimální spotřebu" znamená "jízda na minimální spotřebu se zachováním rozumné cestovní rychlosti", v tomto případě 110 km/h. Upraveno Leden 8, 200916 r od Horjaar
Leden 8, 200916 r S rou prumernou rychlosti bych rekl ze to je odpovidajici. Zas tak na spotrebu to nebylo ... kdyby jel na spotrebu tak ma prumerku 90 a spotrebu kolem 6-ti l/100km
Leden 8, 200916 r Vy ste tady hrozny teda, clovek se z neceho raduje a tady do toho nekteri (vorlajz, a jemu podobni) porad remcaji :feve: Ne zpet k tematu, mam najeto necelych 16tkm a zkusenost mi rika, ze s timto motorem se da jet svizne za rozumnou spotrebu pohybujici se mezi 7.5-8.5 l/100km, pak se da jet s lehkou nohou za 6.5 mno a take z tezkou pres 9 ... a to mluvim o trase mimo mesto(odzkousena trasa Brno-Pardubice a zpet). Takze tento motor nabizi velkou skalu pouzitelnosti a je na kazdem jak s timto motorem jezdi a jak se k nemu chova. Ja mam ted diky tomu ze jsem jezdil jen ve meste prumerku 8.3, ale ted jedu do Alp tak to snad trochu stahnu
Leden 10, 200916 r Spotrebu jsem mel 7,9 l na 100 km pri prumerne rychlosti cca 117 km/hod. A to jde velebnosti ne... Zdravím, průměr asi stáhnou občasné zápcy. Jakou rychlostí jsi jel při volné dálnici? Sám jsem totiž zklamaný "dálniční" spotřebou. A to i při tempomatové stotřicítce se sedmikvaltem. Často jezdím po "dálnici" R10 z Jablonce do Prahy a pak mám při 130 a nějakém popojíždění po Praze průměr kolem 9.
Leden 16, 200916 r Nemáte prosím někdo přístup ke grafu měrné spotřeby tohoto motoru? Něco na tento způsob:
Leden 17, 200916 r Zdravim po delsi dobe. Nevim kde na foru se to resilo a jak jsem zjistil TDI s tim problem nemaji tim padem to dam sem. Jedna se mi o zasirani motoru bordelem pres predni masku. Koukal jsem a vidim skvira jako prase. Bud spatny vylisek nebo to je typicke pro nase Octavky 1,8. TDI to ma reseno jinak. Pls skuste to nekdo taky nafotit jak to mate u sebe. Ja tu skviru zadedlal kusem gumy a mam klid + to tesneni kolem kapoty motoru. Mne totiz strasen sere spinavy motor. Jak to mate teda vy????? Foto prikladam ;) :) :p
Leden 17, 200916 r No ja nevim, ale ja tam tu skviru taky nemam a uz vubec se mi nezda ze by to byla "vychytavka" pouze TSIček. Predni cast kde je chladic, je u vsech motorizaci O2 stejna
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.