Doli Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Nevite kde by se dala sehnat ? Koukal jsem ze ji ma Milotec, ale radeji bych chtel stejnej originalni vzor jako maji pedaly!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Nevite kde by se dala sehnat ? Koukal jsem ze ji ma Milotec, ale radeji bych chtel stejnej originalni vzor jako maji pedaly!! V tom nadpisu by spis melo byt hlinikova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) Zkus AlesioP www.auto.asp2.cz. Ten něco takového na stránkách má.. A nebo určitě budou mít i v servisu Editováno: 28. Květen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) A odkud jsi vůbec stáhnul ty obrázky ? To znamená, že někde se to vyrábět musí. Editováno: 28. Květen 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 A odkud jsi vůbec stáhnul ty obrázky ? To znamená, že někde se to vyrábět musí. Je to z Golfu V GTI...taky me napadlo koupit to jako nahradni dil v servise, ale ta cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) A odkud jsi vůbec stáhnul ty obrázky ? To znamená, že někde se to vyrábět musí. Je to z Golfu V GTI...taky me napadlo koupit to jako nahradni dil v servise, ale ta cena... Tak zkus toho Alesia..nebo možná i v inzerátech tady najdeš nabídku,tuším někde jsem to tam viděl Editováno: 28. Květen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve_G Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Stoji to 10 € v Nemecku v hociktorom VW servise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve_G Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 ja to mam tiez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak jsem to byl dneska objednat v Porsche, cena kolem 400Kc, ale meli tam nejaky tri druhy podle barvy interieru...takze si nejsem na 100% jist ze to bude ladit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Kód interiéru by měl být v servisce,ne..tak podle toho by to mělo jít najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Kód interiéru by měl být v servisce,ne..tak podle toho by to mělo jít najít Ale ja jsem to objednal u Volkswagenu jako nahradni dil na Golfa V GTI, na Octavii se to nedela...A u RS je jenom jeden druh barvy interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Kód interiéru by měl být v servisce,ne..tak podle toho by to mělo jít najít Ale ja jsem to objednal u Volkswagenu jako nahradni dil na Golfa V GTI, na Octavii se to nedela...A u RS je jenom jeden druh barvy interieru. Do OII je to na RS,ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Pro ty co o to maji zajem...tady je obje. kod 1K1 864 551 A taky navod na montaz... GTI_Pedale.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Pro ty co o to maji zajem...tady je obje. kod 1K1 864 551 A taky navod na montaz... Bože jak se to tam montuje? To vypadá jak sundat kličku na kufr, plast na prahu a bůh ví co ještě...když jsem dodělával na F tuhle opěru od Milotecu, jen se lehce nařízl tapec a bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Zitra by mi to melo prijit...tak mozna pridam foto jak to vypada!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Jak možná? Stopro přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Jak možná? Stopro přidej O tom ani nedejchej, všechno nafoť, vyzkoumej a my se pak rozhodneme jestli nám to stojí za tu námahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Tak uz je to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 no vidíš, to je pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Tak uz je to tam... Můžu odbočit? Jak jsi sundal tu kličku na otvírání kapoty..když zezadu vytáhnu tu pojistku,tak mi jde jen kousek povytáhnout,ale ta páčka ani pak nechce dolů..a nechci zbytečně nic urvat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Tak uz je to tam... Můžu odbočit? Jak jsi sundal tu kličku na otvírání kapoty..když zezadu vytáhnu tu pojistku,tak mi jde jen kousek povytáhnout,ale ta páčka ani pak nechce dolů..a nechci zbytečně nic urvat.. Hmm, tak tohle jsem delal asi hodinu...musis si vlest co nejbliz hlavou az k pedalum, aby si dobre videl na tu klicku dozadu...pak zatahnes za tu packu podrzis ji a sroubovakem vytahnes CELOU tu pojistku (lesklej plast), pustis klicku a vytahnes ji...nejhorsi mi prislo vratit to...musis ji nasadit, pridrzet a zase zatahnout a pak tam dat zpatky pojistku (ale to byl ten nejvetsi problem-neslo mi to), musel jsem si trochu pomoc sroubovackem abych to tam dostal, chtelo to velkou trpelivost!! Ale podarilo se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Tak tomu říkám super návod.. Mně se nikdy nepodařilo tu pojistku úplně vytáhnout, takže to musím zkusit při "zatáhnuté" páčce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Keď sme káblovali alarm, tak technik tú páčku demontoval za pár sekúnd, ale bohužiaľ som sa nedíval ako. Ale nasadil som ju len nacvaknutím a držala ako pribitá! Žiadnu poistku som nemusel riešiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Tak tomu říkám super návod.. Mně se nikdy nepodařilo tu pojistku úplně vytáhnout, takže to musím zkusit při "zatáhnuté" páčce.. V normalni svisle poloze tu pojistku nevyndas...je tam malo mista!! Musis ji pritahnout, podrzet a pak vytahnout pojistku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Tak tomu říkám super návod.. Mně se nikdy nepodařilo tu pojistku úplně vytáhnout, takže to musím zkusit při "zatáhnuté" páčce.. V normalni svisle poloze tu pojistku nevyndas...je tam malo mista!! Musis ji pritahnout, podrzet a pak vytahnout pojistku.... A pak jsi teda ještě sundával nějaké plasty a našrouboval tu opěrku a zase nandal plasty jestli jsem ten návod dobře pochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.