mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Už mám i obrázek, to zakoružkované myslím.Jak se to zasune do tapecu, se nařízne? Nene, vubec!! Ta podlazka co tam mas ted (ta puvodni z vyroby) ma taky ty zobacky! Takze ji pak jenom povysunes nahoru a vyndas... Jo takle, ona se ta původní vyndá, to jsem netušil, já myslel, že to přijde na to! Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak už mám Až na tu pojistku, její zpětné nandání pohodka ale stačilo se chvíli vztekat, pak se zamyslet a šlo to jak po másle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tady je pár fotek z demo/mo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak už mám Až na tu pojistku, její zpětné nandání pohodka ale stačilo se chvíli vztekat, pak se zamyslet a šlo to jak po másle Rozenej kutil Sikula!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak už mám Až na tu pojistku, její zpětné nandání pohodka ale stačilo se chvíli vztekat, pak se zamyslet a šlo to jak po másle Rozenej kutil Sikula!!! Jak mi tam nešla ta pojistka, tak jsem se mále vztekl Svítilo na mě slunce, nešlo to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak už mám Až na tu pojistku, její zpětné nandání pohodka ale stačilo se chvíli vztekat, pak se zamyslet a šlo to jak po másle Rozenej kutil Sikula!!! Jak mi tam nešla ta pojistka, tak jsem se mále vztekl Svítilo na mě slunce, nešlo to tam Ja jsem tam taky lezel zkroucenej asi hodinu...Uz ji nechci nikdy vyndavat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Tak už mám Až na tu pojistku, její zpětné nandání pohodka ale stačilo se chvíli vztekat, pak se zamyslet a šlo to jak po másle Rozenej kutil Sikula!!! Jak mi tam nešla ta pojistka, tak jsem se mále vztekl Svítilo na mě slunce, nešlo to tam Ja jsem tam taky lezel zkroucenej asi hodinu...Uz ji nechci nikdy vyndavat!! Už vím jak na to, je to fakt easy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Tak už mám Až na tu pojistku, její zpětné nandání pohodka ale stačilo se chvíli vztekat, pak se zamyslet a šlo to jak po másle Rozenej kutil Sikula!!! Jak mi tam nešla ta pojistka, tak jsem se mále vztekl Svítilo na mě slunce, nešlo to tam Ja jsem tam taky lezel zkroucenej asi hodinu...Uz ji nechci nikdy vyndavat!! Už vím jak na to, je to fakt easy! Tak mi na dalsim srazu reknes jak na to bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Tak mi na dalsim srazu reknes jak na to bez problemu... Kldině i předvedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Tak mi na dalsim srazu reknes jak na to bez problemu... Kldině i předvedu To jsem zvedavej!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Tak mi na dalsim srazu reknes jak na to bez problemu... Kldině i předvedu To jsem zvedavej!! Snad to do té doby nezapomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Tak mi na dalsim srazu reknes jak na to bez problemu... Kldině i předvedu To jsem zvedavej!! Snad to do té doby nezapomenu Bude rozborka a sborka na čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Tak mi na dalsim srazu reknes jak na to bez problemu... Kldině i předvedu To jsem zvedavej!! Snad to do té doby nezapomenu Bude rozborka a sborka na čas? Budeme rozebirat jednu cervenou okinku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Budeme rozebirat jednu cervenou okinku!!! ...zatímco ostatní z ní budou vyndavat a postupně konzumovat ta piva Z čeho je udělaná ta opěrka..co je to za plech a jak tam jsou ty špunty..nemůže se to nějak vytrhávat nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Budeme rozebirat jednu cervenou okinku!!! ...zatímco ostatní z ní budou vyndavat a postupně konzumovat ta piva Z čeho je udělaná ta opěrka..co je to za plech a jak tam jsou ty špunty..nemůže se to nějak vytrhávat nebo tak? Ty spunty jsou plastove, myslim ze je to cely jeden odlitek plastu. Plech je myslim hlinik nebo tak neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Budeme rozebirat jednu cervenou okinku!!! ...zatímco ostatní z ní budou vyndavat a postupně konzumovat ta piva Z čeho je udělaná ta opěrka..co je to za plech a jak tam jsou ty špunty..nemůže se to nějak vytrhávat nebo tak? Nene, je to udělané stejně jako pedály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Nene, je to udělané stejně jako pedály. To jsem se toho dozvěděl..a z čeho a jak jsou tedy udělané ty pedály? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Nene, je to udělané stejně jako pedály. To jsem se toho dozvěděl..a z čeho a jak jsou tedy udělané ty pedály? Kus gumoplastu s výstupky a přes to plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Nene, je to udělané stejně jako pedály. To jsem se toho dozvěděl..a z čeho a jak jsou tedy udělané ty pedály? Kus gumoplastu s výstupky a přes to plech Vystizne a strucne receno!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Nene, je to udělané stejně jako pedály. To jsem se toho dozvěděl..a z čeho a jak jsou tedy udělané ty pedály? Kus gumoplastu s výstupky a přes to plech Vystizne a strucne receno!! Ale jinak bych si za to nafackoval, takhle to popsat, i když je to možná výstižné. Spíš mělo být něco jako plastový odlitek s výstupky z materiálu...překrytý hliníkovoým plechem s otvory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 (editace) Ale jinak bych si za to nafackoval, takhle to popsat, i když je to možná výstižné. Spíš mělo být něco jako plastový odlitek s výstupky z materiálu...překrytý hliníkovoým plechem s otvory No, už jste mně málem na to ukecali..ale takhle Editováno: 6. Červenec 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Ale jinak bych si za to nafackoval, takhle to popsat, i když je to možná výstižné. Spíš mělo být něco jako plastový odlitek s výstupky z materiálu...překrytý hliníkovoým plechem s otvory No, už jste mně málem na to ukecali..ale takhle Co se da delat...nic lepsiho asi uz nevymyslime!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Ale jinak bych si za to nafackoval, takhle to popsat, i když je to možná výstižné. Spíš mělo být něco jako plastový odlitek s výstupky z materiálu...překrytý hliníkovoým plechem s otvory No, už jste mně málem na to ukecali..ale takhle Co bys rád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Ale jinak bych si za to nafackoval, takhle to popsat, i když je to možná výstižné. Spíš mělo být něco jako plastový odlitek s výstupky z materiálu...překrytý hliníkovoým plechem s otvory No, už jste mně málem na to ukecali..ale takhle Co bys rád? No myslel jsem na ty pedály a opěrku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Ale jinak bych si za to nafackoval, takhle to popsat, i když je to možná výstižné. Spíš mělo být něco jako plastový odlitek s výstupky z materiálu...překrytý hliníkovoým plechem s otvory No, už jste mně málem na to ukecali..ale takhle Co bys rád? No myslel jsem na ty pedály a opěrku No tak jdi do toho - pedály nabízí za 1900,- Alesio a opěrku za 400,- každý servis VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.