Misubaro Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) ...tak jsem vcera po prezuti na zimni zmeril hloubku letnich. Mam najeto 92.000 km a letni jsou puvodni. Predek mel hloubku 2 mm a zadni 4 mm. Takze vydrz pneu Bridgestone Turanza super......v zime kupuji opet stejne pneu. Editováno: 14. Říjen 2009, autor: Misubaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 jj mam podobnou zkusenost a to jim davam pekne zabrat. po 3 sezonach 2ks 30%, 2ks tak 60%. Takze sme dokoupil jednu, tu a rezervu dam na predek a ty dve 60% na zadek. Dalsi min2 roky vydrzej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 tak jak? kdy dáte leťáky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommi Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Zdravim pani domov som si v zime doviezol noveho roomstra na zimnych gumach na plechoch a v kufri som mal nove 15" rafky Line a na nich Continental ContiPremiumContact2 195/55 R15 priamo z fabriky....hodil som ich do pivnice a dral zimne..... Dnes som sa rozhodol ze prezujem zimne za letne, vytiahol som letne gumy a pozeram - jedna ako druha ziadne rotation - z coho by sa dalo urcit ktora je lava a ktora prava, outside inside nahodene OK, tak reku nove gumy nejazdene - bude to asi jedno ako ich nahodim...ale potom som si vsimol, ze na dvoch gumach su namalovane MODRE bodky a na dvoch ZELENE bodky...... neviete nahodou co tym chceli pani z Boleslavi povedat...????? Modre dolava a zelene doprava alebo modre dozadu a zelene dopredu...??? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Ja uz mam prezuto tyden. Co se tyka kol. Tak u letnich je vetsinou, jen receno kde, je venkovni strana. jinak je jedno kam je das. Co se tyka tch barevnejch tecek, tak nevim. Vsiml sem si, ze tam taky nejaky mam, ale neresim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrisa Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) Tak jsem minulý týden přezul a musím říct, že se to projevilo na spotřebě +1L. Zimní jsem měl 185/60 R14 Polaris2 a letní jsou 195/55 R15 Dunlop sport 1. Máte podobnou zkušenost? Editováno: 7. Duben 2010, autor: petrisa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Jo, po přezutí vyletí spotřeba, pak se vrátí zase do normálu. Nevím, čím to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunNer Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 ...ale potom som si vsimol, ze na dvoch gumach su namalovane MODRE bodky a na dvoch ZELENE bodky...... neviete nahodou co tym chceli pani z Boleslavi povedat...????? Modre dolava a zelene doprava alebo modre dozadu a zelene dopredu...??? :-) no co sme mi kupovali fabiu pre rokom na letnych tak sme mali na kazdom kolese bielu bodku... vraj je tak oznacena prva sada gum na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 (editace) omyl Editováno: 8. Duben 2010, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 tak mám konečně alu s leťákama, to je jiná jízda a SPOTŘEBA stejná!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Vyměnil jsem komplet kola a mám tam letní 205/45 R16. Zdá se mi však,že mi jde nějak ztuha řízení oproti původnímu obutí (zimní 185/55 R15).Doteď jsem nic takového nepozoroval.Zkoušel jsem točit na místě,ale posilovač zdá se funguje normálně.Jinak při umístnění kol jsem dal ty ze zadní nápravy na přední. Stalo se to někomu z vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chillike Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 chlapi matadory MP 59 .. 180/65 R15 ...co vy na to???...70percent jazdim v meste...zvysok dialnice ...hmm??...dobra cena ..za 38evro kus sa da kupit..niesom pretekar ...diky za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 já bych matadory nebral máme je na 3 firemních fabii a všude hučí jako když jedu v tanku natož tak na dálnici, může to být vada serie kterou máme ale taky nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Na botách a pneumatikách nešetřím. Jendou jsem zkusil tzv. 24hodinové boty a jiné už nekupuju. Stejný je to s pneumatikama. Pokud to není záložní auto na pár kilometrů ročně nebo není opravdu velký nedostatek peněz, nebral bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 matadory a barumky zimni nebrat! pokus chces setrit, tak sava eskimo s3, to jsou asi nejvyhodnejsi pneu cena/uzitna hodnota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Ja mam na aute (dve sezony) Matadory MP59silika 185/55 R15 a som spokojny. Aj spotrebu mam s nimi nizsiu o 0,3-0,4 l. Zatial nikde nesklamali. Hlučnost je vyššia ako u letných 195/55 R15 ale to je pri zimných gumách normalne. Ale nie je zase prehnane vyššia. Dôležite je si pred každým prezutím gum dať aj vyvážiť kolesá čo robím vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Ja mám matadory MP52 Nordicca 165/70 14 a som spokojný nehučia ani na diaľnici aj v pneuservise povedali že sú to dobre pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Síce teraz budem písať o pneu, ale nie presne k téme, čo sa tu rozoberá. Máme objednaného Roomstera a mal by nám dôjsť koncom Novembra. Chcem sa iba opýtať, či niekto nevie, či auto aj pri dodávke v zime dôjde na letných pneumatikách ? Vo výbave máme hliníkové disky Comet. To aby som už vedel riešiť kúpu zimných pneumatík. Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Vždy na letních, dávají se celoročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Auta od skody su vzdy dodávane s letnými pneu aj v zime. Ibaze potom davaju nie jake "akcie" v zime "zimne pneu ZADARMO" k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 (editace) Editováno: 5. Říjen 2010, autor: galeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 (editace) Dík za info. Ale nie som si istý, či ja dostanem nejake zimne gumy zdarma, kedže som objednaval ešte v auguste.. ? Editováno: 5. Říjen 2010, autor: galeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 to se musíš dohodnout s prodejcem,jestli málo jezdíš,tak zkus celoroční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lasut Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Čaute, mam specifický dotaz. Součástí mého vozu je TPM (kontrola tlaku v pneu) dle TP nemohu použít 14palcová kola, ale přesto se zeptám. Když je tam dám bude to mít zásadní vliv na vozidlo (mimo svítící kontrolky, že mám dofouknout kola)? Mám na mysli zhoršení jízdních vlastností mající vliv na bezpečnou jízdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Prodejce mi u nové FII vybavení Sport II nabízí tyto pneu, které si vybrat? Ale 14" kola asi nejde kvůli kontrole tlaku použít, ne? Co se týče zimních kompletů ceny jsou následující za 1ks (disk + pneu): Barum Polaris2..............................185/60R14 = 1 890 Kč ................185/55R15 = 2 340 Kč Michelin........................................185/60R14 = 2 690 Kč ...............185/55R15 = 3 690 Kč Goodyear Ultra Grip.......................185/60R14 = 2 670 Kč ............. ..185/55R15 = 3 650 Kč Uniroyal......................................185/60R14 = 2 300 Kč ................185/55R15 = 2 890 Kč Cena ozdobných krytů 14" sada 4ks = 1 370 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.