Šváb Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Tak jsem prezul na zimu. Dal jsem si 195/55 R15 jako letni (povetsinou jezdim po hlavnich trasach a na snih zrejmne nenarazim) a zatim sem nepoznal rozdil v jizdnich vlastnostech. Znacka Lassa - doporuceno kamarady z Krkonos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olympic Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Dostal jsem na auto (1,6-16V-77kW,automat. převodovka) z výroby DUNLOP 195/55, R15. Ráfky LINE. Viz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 juuu mooc pekny kolecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Veru veru...fakt pekne. Ja este neprezuvam...snad az ked bude naozaj chladno. Som z BA a tu to nie je ako pod Tatrami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 tak tak, jeste je moc teplo na prezouvani. myslim ,ze to tak mesic jeste vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 tak tak, jeste je moc teplo na prezouvani. myslim ,ze to tak mesic jeste vydrzi.No ako kde. Ja sa rano prebudzam do .... zimy -3C a som stastny ak to cez den vyskoci nad 10C. A to sa na nedelu vyhrazaju snezenim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 tak tak, jeste je moc teplo na prezouvani. myslim ,ze to tak mesic jeste vydrzi.No ako kde. Ja sa rano prebudzam do .... zimy -3C a som stastny ak to cez den vyskoci nad 10C. A to sa na nedelu vyhrazaju snezenim.... hm jasny v UL je rano kolem 4-7° prez den 10-15 na slunicku., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šváb Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Dostal jsem na auto (1,6-16V-77kW,automat. převodovka) z výroby DUNLOP 195/55, R15. Ráfky LINE. Viz: Krasny kolecka ti dali. Ale copak to mas na zadnich dverich za stribrnou paradu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichy Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 dnes jsem svýho Rumíka (1,4 Style) přezul na zimáky, které jsem měl po Fabii Sedan (2002) a přes veškeré varování tam pasujou bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 V sobotu som prezuval pneumatiky na zimne daval som uz kupene pneu MATADOR MP59 NORDICA.Najazdil som s nimi zo par km cca 200km.Ale spotreba na tychto pneu mi isla o 0.5 l menej ako na letnych co by malo byt opacne.Tie zimne su 185/55R15 pre mna s toho vypliva ze pneu DUNLOP 195/55R15 sa na to auto vobec nehodia a aj ich predam na jar si kupim nove s tymto rozmerom 185/55R15.Ked na zimnych isla spotreba dole o 0,5 l co na letnych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 V sobotu som prezuval pneumatiky na zimne daval som uz kupene pneu MATADOR MP59 NORDICA.Najazdil som s nimi zo par km cca 200km.Ale spotreba na tychto pneu mi isla o 0.5 l menej ako na letnych co by malo byt opacne.Tie zimne su 185/55R15 pre mna s toho vypliva ze pneu DUNLOP 195/55R15 sa na to auto vobec nehodia a aj ich predam na jar si kupim nove s tymto rozmerom 185/55R15.Ked na zimnych isla spotreba dole o 0,5 l co na letnych. mnoo , ale ot je preci jasny. 185 maj mensi stykoovu plochu, takze i mensi valivy odpor. Na druhou stranu to auto zase lehcejs v zatacce utrhnes. Zalezi jak jezdis. No a taky ta mensi spotreba muze byt tim ,ze jsi jel jinak, nez pretim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 V sobotu som prezuval pneumatiky na zimne daval som uz kupene pneu MATADOR MP59 NORDICA.Najazdil som s nimi zo par km cca 200km.Ale spotreba na tychto pneu mi isla o 0.5 l menej ako na letnych co by malo byt opacne.Tie zimne su 185/55R15 pre mna s toho vypliva ze pneu DUNLOP 195/55R15 sa na to auto vobec nehodia a aj ich predam na jar si kupim nove s tymto rozmerom 185/55R15.Ked na zimnych isla spotreba dole o 0,5 l co na letnych. mnoo , ale ot je preci jasny. 185 maj mensi stykoovu plochu, takze i mensi valivy odpor. Na druhou stranu to auto zase lehcejs v zatacce utrhnes. Zalezi jak jezdis. No a taky ta mensi spotreba muze byt tim ,ze jsi jel jinak, nez pretim. Prave ze nesiel islei som pravidelnu trat ako jazdievam.Stara Tura Trencin a Myjava a to chodim do tyzdna aj 3 x preto to poznam aj vykon auta siel nahor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Mozem potvrdit. Tiez som v nedelu obul pneu MATADOR MP59 ten isty rozmer a dovtedy som mal spotrebu 7.7, teraz mam 7.1. Takze nieco na tej sirke bude. Len ma hneva ze je vonku 13 stupnov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Mozem potvrdit. Tiez som v nedelu obul pneu MATADOR MP59 ten isty rozmer a dovtedy som mal spotrebu 7.7, teraz mam 7.1. Takze nieco na tej sirke bude. Len ma hneva ze je vonku 13 stupnov. takze si fakt cakal len na BA zraz aby si sa este ukazal v peknom, co? no s tou stycnou plochou je presne tak, mne po 225-kach na 195-ky isla spotreba o vyse litra dole ...ale zase nevymenil by som tie 225 za nic! sedia neporovnatelne lepsie na ceste, auto je krajsie, ... UZ ABY TU BOLA JAR! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jj...cakal az do stretka. Image je na nic. Hehe. Vcera som myslel ze som urobil zle, ale dnes sa uz zacina ochladievat. Celodenna teplota nestupla nad 7 stupnov. Aj ked nesnezilo, zima sa blizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 dnes som bol poobede v BB a cestou od NR az do BB snezilo a teplomer mi ukazoval 0 stupnov tesil som sa teda zo zimnych pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oliva Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Zdravím všechny, nevím jakou zkušenost máte Vy, ale já mám obuty od novoty výše uvedené pneu a mám najeto 8000 km a přední gumy jsou sjeté z 75%. Nikde zbytečně nehrabu, jezdím rychle, ale toto se mi ještě nestalo. A to pracuji ve firmě, která je hlavní service provider v oblasti dopravy právě pro koncern Conti....P.S. při první kontrole stavu huštění jsem z hrůzou zjistil, že všechny kola byly nafoukány na 3,5 atmosfér... problem s vasimi sjetymi koly bude asi trosku v necem jinem, schvalne se podivejte na oznaceni na pneumatice...pokud tam mate trebas 85W ? nebo V tak je to mekci smes na vyssi rychlosti tudis se hodne rychle opotrebi ale zase sedi pneumatiky s oznacenim H vydrzi nejdele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Já mám na svém Rumíku 1.6 taky Conti PremiumContakt 2, mám najeto 28 000 a zatím vypadají velice dobře, jejich ojetí se zdá být minimální-nemohu k nim říc jediný křivý slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Já je mám na své FII taky. Na začátku dost hlučely. Po 3000 s eto malinko zlepšilo. Každopádně Bridgestony TR300 to nejsou, natož Pirelli. Ty jsou hodně tiché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 já mám je taky a když prodejce sem se ptal co tam bude,tak řekl,že se mu zdá,že každý měsíc dávají něco jiného.V salonu byla auta aji na dunlopech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 V rozmeru 195/55 R15 se aktualne (a uz delsi dobu) davaji 3 varianty: Bridgestone Turanza ER300 Continental PremiumContact 2 Dunlop SP Sport 01 V rozmeru 205/45 R16 pak nasledujici: Bridgestone Turanza ER300 Continental SportContact 2 Michelin Pilot Exalto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancoSV Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 V stredu som kupil rumika a tiez tam mam continetali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bada Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Zdravím všechny, nevím jakou zkušenost máte Vy, ale já mám obuty od novoty výše uvedené pneu a mám najeto 8000 km a přední gumy jsou sjeté z 75%. Nikde zbytečně nehrabu, jezdím rychle, ale toto se mi ještě nestalo. A to pracuji ve firmě, která je hlavní service provider v oblasti dopravy právě pro koncern Conti....P.S. při první kontrole stavu huštění jsem z hrůzou zjistil, že všechny kola byly nafoukány na 3,5 atmosfér... Minulý týnden jsem koupil FII combi a to samé Conti nafoukané na 3,5 atmosféry.Zprvu jsem myslel, že se mi nejak záhadně pokazil manometr.Po přečtení tohoto příspěvku je to jasné.Otázkou zůstává proč je hustí na 3,5 atmosfér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Já mám na FII taky Conti PremiumContact 2 a zatím spokojenost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Mám též FII a nezdá se mi, že by se nějak drasticky sjížděli. Mám najeto 9500Km. Zjistil jsem, že tam původně asi byly jiný podle tečky na boku pneumatiky. Auto mám červené a tečky modré. Kamoš má taky FII a barva auta mu souhlasí s barvou teček na pneumatikách. Tak se mrkněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.