Leden 29, 200916 r včera jeden magor na predvádzacej skoro kamošovi zobral na passate predok na semaforoch ale už si zvykám na nočné predné svetlá
Leden 29, 200916 r to bolo k úspešnému modelu FL, že už si zvykám, pomaly ale isto hlavne sa mi páči zadný nárazník
Leden 30, 200916 r Mno na prvni pohled to vypada zajimave Ale chtelo by to z vice uhlu, pac i ten soucasnej FL mi z nektereho uhlu pride GOOD ! A nevim proc pripomina mi to mazdu
Leden 30, 200916 r ano ano... takhle se mi to světlo líbí víc... jinak včera jsem měl bezvadný srovnání... zastavil jsem na parkovišti a vedle mě stály O II. FL béžová cappuccino, mů Otesánek, předfejs O II. cappuccino a Fabia II. cappuccino zepředu je FL hezčí jak předfejs... při pohledu na auto z šikma se karta obrací... zezadu je jasně hezčí FLko... a celkově je nejhezčí Scout! ...
Leden 30, 200916 r Ahojte, vie mi niekto poradiť, ako na OII FL nastaviť denné svietenie. vraj je to nejaká kombinácia páčky ako na SII
Leden 30, 200916 r Mělo by to být tuším přímo v MAXIDOTu: Denní světla – Umožňuje aktivovat/deaktivovat dennísvícení. Pokud Denní světla aktivujeme, rozsvítí se světla určená pro denní svícení automaticky po zapnutí zapalování.
Leden 30, 200916 r Pokial nemas Max, tak takto: Do 3 s po zapnutí zapalování přitlačte páčku směrových světel směrem k volantu a zároveň ji posuňte nahoru a v této poloze přidržte minimálně 3 s.
Leden 30, 200916 r zapomeli jste na jedno, ta citace o pacce je sice presne podle navodu na FL, ale FL ma svetla pro deni sviceni v mlhovkach a nedaji se zapinat ci vypinat (je to primo z tovarny natvrdo), proste po zasununuti klicku se rozsviti a sviti pokud zapnete svetla, pak se vypnou. Pripadne se vypnou po vytazeni klicku. Nevim jak to funguje kdyz nemate mlhovky, tam mozna funguje denni sviceni obrysovkami a to by se pak nastavovalo dle uvedeno postupu.
Leden 30, 200916 r já teda předpokládal, že když ma FL denní svícení v mlhovkách, že jsou ty mlhovky již standartní výbava od classicu
Leden 30, 200916 r ttc1:Ved ziadal o navod ako to aktivovat... Inac vsetky facelift Octavie to maju dole pri hmlovkach - okrem Classic (tej svietia parkovacky a tlmene). Upraveno Leden 30, 200916 r od Cjoctavian
Leden 30, 200916 r nechápem logiku Škody, to už hmlovky sú taká finančne náročná záležitosť, že je to problém dať do classicu? ešte k tomu keď už tam je denné svietenie
Leden 30, 200916 r no podla mna je to sposob ako takymi "malickostami" donutit ludi k ambiente... Inac je za ne priplatok 4900 a s corner 7400 Kc
Leden 30, 200916 r je to tak, asi to bude tým donútením, ale na druhú stranu, nevidel som veľa OII, ktoré sú classic, tak neviem, ale možno donútili ľudí na ambiente práve týmito hmlovkami a klímou
Leden 31, 200916 r A když si někdo do Classicu doobjedná mlhovky (jedno který), bude v nich mít i denní svícení nebo zůstane v hlavních světlech?
Leden 31, 200916 r niekto tu uz mal aj foto classicu - a ta mala tie ziarovky pre denne svietenie v hmlovke, tak tipujem, ze to spojazdnia v hmlovke...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.