Deny.Kr Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Koukám že tenhle thread nějak skomírá, takže jen rychlá ilustrace jak to podle mě bude vypadat... musí topořádně překopat, aby předělávání na face byla ta správná sranda...:-) jak vidno,i ty ses docela pěkně vypiplal..vypadá to dobře,jen máš ten předek trošku moc skloněný..zkus ho trošku "ztrmět" a zvětš masku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 jak vidno,i ty ses docela pěkně vypiplal..vypadá to dobře,jen máš ten předek trošku moc skloněný..zkus ho trošku "ztrmět" a zvětš masku Moc hezká práce, ale nelíbí se mi to že by superb a octavia měla uplně totožná světla...to snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 http://auto.sme.sk/c/3879941/Fabia-dostane...-predstihu.html Nic moc clanok ale nejaku informaciu predsa len obsahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Na té fotce to vypadá jako pěkný slepenec stylů.. Pokud se jen nějakým podobným způsobem přilepí světla, je to prostě otřes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 http://auto.sme.sk/c/3879941/Fabia-dostane...-predstihu.htmlNic moc clanok ale nejaku informaciu predsa len obsahuje. web hlasi ze : Neexistujúci článok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 web hlasi ze : Neexistujúci článok Tak já to ještě předtím stihnul..no byla tam otřesná fotka..snad ještě že to tam už není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 a co to v tom clanku vlastne take zaujimave pisali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 a co to v tom clanku vlastne take zaujimave pisali ? Bolo to zo Slovenska Pojaté všeobecněji, spíš taková úvaha, že Fabia by měla mít facelift už v roce 2010 a provedení RS v roce 2009, na OII tam byla dost nepovedená montáž, kdy na stávající design včetně masky byla plácnutá světla z nového supa..no vypadalo to otřesně. Byl to kraťoučký článek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 aha dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Ešte šťastie, že ten článok stiahli - bola to taká neskutočná zmes vymyslených "zaručených" informácií, že až... P.S. Článok stiahli po intervencii ŠAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 :-) SAS sponzor inkriminovaneho webu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 :-) SAS sponzor inkriminovaneho webu ? Zdravím, vím že jdu trošku mimo ale chtěl jsem jen poprosit jestli nevíte kde sehnat cd ze stého výročí Automobilky Škoda...moc prosím.Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Zdravím, vím že jdu trošku mimo ale chtěl jsem jen poprosit jestli nevíte kde sehnat cd ze stého výročí Automobilky Škoda...moc prosím.Předem děkuji radši se neptej,nebo dostaneš varování za otázky mimo sekce od nějakého méněcenného správce,jak je tady zvykem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Tak já se zeptám na něj, s adminama a modama jsem vycházel vždy dobře a nehodlám na tom nic měnit, takže v poho Kde se dá sehnat CD ze stého výročí automobilky?? ...fakt bych to taky rád viděl, vůbec sem netušil, že něco takovýho existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 OT přesunuto do admin sekce, cokoliv mimo téma bude smazáno a autor obdrží varování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) Myslim že spoustě lidem se design faceliftu nebude líbit ... mě osobně se moc nezamlouvá .. Editováno: 29. Květen 2008, autor: Seth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Myslim že spoustě lidem se design faceliftu nebude líbit ... mě osobně se moc nezamlouvá .. Už jsi ho viděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 No jestli bude v duchu firemních rysů a la FII a R, tak souhlasím i bez toho, že bych ho viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Už jsi ho viděl? Když budete mít štěstí tak ho uvidíte taky, už jezdí po republice .. je to mix FII, SII ... nijak mě to nenadchlo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Když budete mít štěstí tak ho uvidíte taky, už jezdí po republice .. je to mix FII, SII ... nijak mě to nenadchlo .. Škoda, žes neudělal foto, třeba z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Když budete mít štěstí tak ho uvidíte taky, už jezdí po republice .. je to mix FII, SII ... nijak mě to nenadchlo .. Kde asi zhruba jezdí prosím tě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 ASI V ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Sorry to byl vtípek. Myslím si , že stejnou trasu to mít nebude. Ale určitě to bude kolem Mladé Bolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Sorry to byl vtípek. Myslím si , že stejnou trasu to mít nebude. Ale určitě to bude kolem Mladé Bolky Já jezdím hodně trasu Mladá Boleslav-Jičín-Trutnov tak snad se mi poštěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Když budete mít štěstí tak ho uvidíte taky, už jezdí po republice .. je to mix FII, SII ... nijak mě to nenadchlo .. z FII světla až do kapoty a z SII tvar blikačů (opačný než teď) ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.