Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Deny: To si nemyslím, že by u FL šla škodovka z výbavou dolů... Spíš výbava bude větší a cena nižší.

Souhlasím s tebou.Byla by blbost aby byla dražší...kdo by si ji koupil

Vloženo (editace)

nevím, no, necháme se překvapit...spíše si říkám, že se budou chtít zbavit skladových předface, proto bude-li face očesaný, lidi nejprve koupí ty skladové a až dojdou, koupí nové, dražší facelifty..ale nevím, možná to bude úplně jinak :)

TO Black: asi nikdo nic..já už to moc neřeším, do oficiálního představení už je to jen chvilička :)

Editováno: , autor: Deny.Kr
Vloženo (editace)

teď už je to docela jedno a asi to zní blbě, nic-méně lituju, že se v případě OII facelift neobjevil stejně "podrazácký" zaměstnanec škodovky, jako v případě SII...

Vloženo

hele chlapi, tak mě napadlo: poněvadž OII Facelift přijde o klasická kolečka na ovládání výhřevu sedadel a dostane Superbovská tlačítka, jak to bude s výhřevem zadních sedadel?..Je blbost, aby vpředu byla tlačítka a vzadu kolečka, o žádném autu z koncernu, používající takové řešení, zatím nevím a škodovka je moc šetřivá, než aby vyrobila pro octavii nový díl jen s tlačítky - nedostane dozadu náhodou display tak,jako SII?

Vloženo

ja mám skôr strach, aby tam bolo vôbec niečo zo SII. Počul som, že budíky ostávajú rovnaké, zelené podsvietenie. Možno vymenia ovládanie klímy + rádio Bolero. Vraj inak žiadna zmena v ineriéri. A exterier, zmenia iba predok, aby to bolo ala SII, FII,Roomster. Dúfam, že to nebude pravda, lebo tiež čakám na objednanie novej OII facelift, a rád by som privítal väčšie zmeny.

Vloženo

Ty ale s tim faceliftem OII dělaj tajnosti ;) ....dokonce takovej novej Golf,Audi A6 facelift apod.jsou už dávno představené a u OII ani po 4,5letech výroby nikde ani písmeno.....a to se má přitom začít prodávat skoro stejně jako ten facelift A6...

Vloženo
aspon prozradte, chci si koupit novy 16" kola, nebudou s faceliftem nove typy? Ze bych jeste chvili pockal...

dle mého nezůstane ani jeden typ liťásků stejný (max. v origo příslušenství, kde jsou i teď odlišné designy), proto bych určitě počkal - navíc dle vzhledu nových liťásků např. na SII, či FII myslím, že budou výrazně zajímavější ;)

Vloženo (editace)

třeba taková kola bych si nechal docela líbit - k luxusní kombinaci auta by to bylo super - možná něco podobného facelift dostane :)

Vloženo

Tak pro nedočkavé zájemce mám další sousto, neříkám, že je vzhled 100% přesný, ale zase krůček blíž k realitě..navíc jsem OII obdařil tak očekávanou vínovou, ze SII..strávil jsem nad tím celý den, tak doufám, že to aspoň někdo ocení...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...