Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no ty kráso! RS bude určitě šmrncovní!

Ten předek je okopírovaný Superb ne? Nebo aspon hodně podobný novému Superbu.Od kdy se to má prodávát?Nevíte někdo?

Jako tohle bude pecka to vám říkám. Ze zadkem sice mohli udělat trošku více a bylo by to nové auto.

Možná máme nějak líp hlídanej kompl v práci nebo nám tam chybí nainstalovanej nějakej softík :(

Ten Styling kit je myslim na některých fotkách z fr. stránek. Přední vypadá jako ten ze Superbu a zadní je s difuzorem jako z Fabie. ;)

Mě se taky líbí. :) Ale já četl v infu že jsou tam natáčecí xenony.

No v každém případě 3 žárovky v "mlhovkách" jsou už celkem hardcore... no u RS už to bude lepší. lol

Georgi doufám že nevadí, že jsem tu hodil ten link? Už jsem ho věděl cca. hoďku před tím než jsi sem hodil první foto, ale říkal jsem si, že tu "premiéru" nechám na tobě bo bez tebe by to nebylo ono, ale když pak byli všici tak nadržení, tak jsem je chtěl udělat trochu happy! -_-

Tak to vyval Georgi, co tam budee?

LEDky nebooo xeny, že by tri-xenony a la Najmis :D

Marios: Jasně, ale že byli všichni napnutí jak guma v trenkách Jirky Paroubka co? lol

Pro lenochy:

octanew1.jpg

octanew2.jpg

octanew4.jpg

octanew3.jpg

octanew5.jpg

Hele a myslíte že ten web neměl být viděn? Nebo to byl učel strhnout den? před premiérou zájem o facelift?

Ano, musím se přidat..: díky tobě, Georgi, jsem měl vždy dostatek materiálů v hádankách, mohl jsem realizovat své fotomontáže...realizoval jsem je více, než rok, proto je to pro mě něco víc.. jsi "kůl" :palec2:

Marios: Jasně, ale že byli všichni napnutí jak guma v trenkách Jirky Paroubka co? lol

Jj to jooo, nicméně já byl taky, ale nedalo mi to trochu jsem šňupal po netu, takže jsem to našel o něco dřív než si zde rozpoutal "velkou šou" lol

A má to celkem úspěch, hned se sem všichni slétli jak vosy na bombón... :)

však podívej na návštěvnost :D

Já z toho fl snad dostanu infarkt...

octanew6.jpg

octanew7.jpg

octanew8.jpg

octanew9.jpg

octanew10.jpg

Ten volant je ale hnusnej, to nemohl být jako u Audi nebo třeba u Ibizy??

Líbí se mi tam ten zadní difuzor, co bude zřejmě za připlatek jako bodykit...

jo jo George je borec.

Kam na to chodí :palec2:

z mého pohledu je to krok kupředu... to auto se mi líbí... :) ta 1.4 s DSG, to je hustý... do toho bych klidně šel... ;)

každopádně "stará" O II. je taky pěkná... je dobře... že je v nich takový rozdíl :)

mám rád mnoho lidí z tohoto fóra, jedním z nich je i George.. Bude se mi stýskat kol119

sidoniuz: S dovolením ty fotky hážu i na garáž. lol

George: Jasan :-)

Deny: Schválně tu hoď tu poslední evoluci fotomontáže vedle nějaké fotky kombíka, co tu je výše. lol

Nechápu ale proč Škodovka to uveřejňuje na frantikovským webu dřív než na domovském webu... Jasný autosálon v Paříží, ale i tak by se nic nestalo to zveřejnit současně i na českém webu škody auto...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.