Září 30, 200816 r Ten předek je okopírovaný Superb ne? Nebo aspon hodně podobný novému Superbu.Od kdy se to má prodávát?Nevíte někdo?
Září 30, 200816 r Jako tohle bude pecka to vám říkám. Ze zadkem sice mohli udělat trošku více a bylo by to nové auto.
Září 30, 200816 r Možná máme nějak líp hlídanej kompl v práci nebo nám tam chybí nainstalovanej nějakej softík
Září 30, 200816 r Ten Styling kit je myslim na některých fotkách z fr. stránek. Přední vypadá jako ten ze Superbu a zadní je s difuzorem jako z Fabie.
Září 30, 200816 r No v každém případě 3 žárovky v "mlhovkách" jsou už celkem hardcore... no u RS už to bude lepší.
Září 30, 200816 r Georgi doufám že nevadí, že jsem tu hodil ten link? Už jsem ho věděl cca. hoďku před tím než jsi sem hodil první foto, ale říkal jsem si, že tu "premiéru" nechám na tobě bo bez tebe by to nebylo ono, ale když pak byli všici tak nadržení, tak jsem je chtěl udělat trochu happy!
Září 30, 200816 r Hele a myslíte že ten web neměl být viděn? Nebo to byl učel strhnout den? před premiérou zájem o facelift?
Září 30, 200816 r Ano, musím se přidat..: díky tobě, Georgi, jsem měl vždy dostatek materiálů v hádankách, mohl jsem realizovat své fotomontáže...realizoval jsem je více, než rok, proto je to pro mě něco víc.. jsi "kůl"
Září 30, 200816 r Marios: Jasně, ale že byli všichni napnutí jak guma v trenkách Jirky Paroubka co? Jj to jooo, nicméně já byl taky, ale nedalo mi to trochu jsem šňupal po netu, takže jsem to našel o něco dřív než si zde rozpoutal "velkou šou" A má to celkem úspěch, hned se sem všichni slétli jak vosy na bombón...
Září 30, 200816 r z mého pohledu je to krok kupředu... to auto se mi líbí... ta 1.4 s DSG, to je hustý... do toho bych klidně šel... každopádně "stará" O II. je taky pěkná... je dobře... že je v nich takový rozdíl
Září 30, 200816 r Deny: Schválně tu hoď tu poslední evoluci fotomontáže vedle nějaké fotky kombíka, co tu je výše.
Září 30, 200816 r Nechápu ale proč Škodovka to uveřejňuje na frantikovským webu dřív než na domovském webu... Jasný autosálon v Paříží, ale i tak by se nic nestalo to zveřejnit současně i na českém webu škody auto...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.